selam kral devrelerim.keyifler nasıl.kimi kek askerlik yapıyorum demiş kimi rahat askerlik yapıyorum demiş ama ben ve bir çok 327.dönem askerler suriye sınırında nöbet tutuyoruz.şans işte bizde zor askerlik yapıyoruz.bundanda sakın ama sakın gücenmiyorum, neyse güveççi karakolundan herkese selamlar Allaha emanet olun...
quote:
Orjinalden alıntı: orkunsenturk
vay vay vay adam mı öldürdün hocam hayırdır :)
sadece +10
84 yavasladı gene
edirne keşandan tüm tertiplerime selamlar...
şafak 85 plakalara az kaldı gayret:)
sitede dolaşıyordum torunlara bi ağız tadıyla ben mi askerlik yapayım diyeyim dedim hayırlı teskereler
KARS / SARIKAMIS ZMA TK KOMUTANLIGI....HAYIRLI OLSUN...VARSA ORALARI BILEN PM ATABILIR...BURDANDA CVBLIYABILIR...SOGUK OLDUGU BILINIYOR SADCE ASKERLIK BAKIMINDA SORUYORUM BEYLER...
Way dedeler az kaldı bekleyin geliyo torunlarınız... şafak 85 mi ne o adam mı öldürdün senin askerlik bitmeeezz
şunu öğrendim ki....başlamak çok önemliymiş...askerden önce çok kafayı takmıştım...şuan sınır karakolundayımmm...kısa dönem olarak çok farklı ayrıcalığım yok...hergün nöbetim var...sadece bize devrecilik ve sıracılık yapılmıyor...
kardeş şanlıurfadan istanbula arası 700 km den fazlaysa ki muhtemelen öyledir,2 gün yol izni alırsın çıkış tarihin 16 eylül olur
şafak 83.. plakalara 2 kaldı ha gayret devrelerim
Evet arkadaşlar, sonunda kuraları çektik ve bana Ağrı Eleşkirt çıktı.
Topçu Atğm Ateş Destek Subayı olarak Ağrı'ya gidiyorum
ASTEĞMENLERDEN ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞA GELECEK VAR MI???
yarbayım hayırlı olsun. Kazasız belasız git gel inşallah
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
Evet arkadaşlar, sonunda kuraları çektik ve bana Ağrı Eleşkirt çıktı.
Topçu Atğm Ateş Destek Subayı olarak Ağrı'ya gidiyorum
sevgili devrelerim 12 den sonra osmaniye hayırlı olsun 9 nisan akşamı dün gibiydi şimdi askerliğin yarısı bitti Yüce Rabbim bitirmeyi de eylül ayını görmeyi nasip etsin az kaldı devrelerim sıkın dişinizi torunlar 1.5 ay sonra geliyor.
Hudut tan antepten selamlar arkadaslar..
Mebs Okulu Mamak Ankara dan selamlar ..... şafak 81-düzce bu arada :) :)
327 kd amasya..... yeni gelicek torunlara bi selam verim dedim .. Dua edin amasyaya düşmeyin.. Biz geldik çektik ve gidiyoruz demeye hazırlanıyoruz.. Şafak 79 kaldı.....
selamlar manisa 1.piyade egitim tugayindan
327 kd'lerden buraya dusenlerin %80'i kibrisa geri kalanlari burda egitim cavusu olacaklar
safak 80-osmaniye gelin torunlarda biz gidelim artik
şafak 79-kilis
ah bu gece nöbetleri olmasa boruya bağladık askerliği ama napalım buna da şükür