Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (968. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 966967968969970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tertipler şafak doğan güneş hala bi aksilik olcak ve askerlik bitmicekmiş gibi geliyo haydi hayırlısı
  • GELDİM GELDİM GELDİMMMM

DEVRELERİM, KANKALARIM, ASLANLARIM

DÜN AKŞAM EVDEYDİM, ŞIRNAK'A VEDA ETTİM BİR DAHA GÖRMEMEK ÜZERE.

KATILIN ARTIK YANIMA, GEZELİM EĞLENELİM

• ve en sonunda dışarıdayım...
    14 gün tehis mahiyetinde izin.
    akşam sanki geri dönecekmişim gibi.
    tüm devrelerime geçmiş olsun.
  • geçmiş olsun
  • son gecenin tadı başka oluyor, uyanınca özgürlüğe gideceğini bilmenin heyecanı bambaşka..Darısı diğer asker kardeşlerimize...
  • mardin kızıltepe hudut görevimiz alnımızın akıyla bitmiştir.
  • Merhaba tertipler, kısa dönem dedikleri kadar kısa olmasa da bir şekilde bitiyormuş, bitirenlere hayırlı olsun, bitirecek olanlara hayırlı teskereler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozden84

son gecenin tadı başka oluyor, uyanınca özgürlüğe gideceğini bilmenin heyecanı bambaşka..Darısı diğer asker kardeşlerimize...

hatırlıyorum ne geceydi
  • END OF STORY BE EVDEYİMM
  • VEE HAKKARI YUKSEKOVA SINIR KARTALI ARTIK EVINDE...329 DÖNEMLER DUYMASIN ..YOK SA FIRAR EEDERLER
  • ve bitti ...
  • Herkese geçmiş olsun arkadaşlar.Sonunda bitti
  • Silvan Taktik Jandarma Komando Alayında görevini başarıyla tamamlamış olan Komando Onbaşı Helldancer 16 eylül sabahı Hürgeneral rütbesine ulaşmış bulunmaktadır.

329. KSD torunlarına Allah'tan sabır dilemektedir...

* Bu genci son gününde Diyarbakır KTM de beton üzerine yatıranlar utansın, insan bi met verir altımıza eşşolueşşekler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 17 Eylül 2009; 13:49:11 >
  • Allah ktm de kalanlara yardım etsin
  • Tezkereyi alan forumu terk :) Ben alınca bende askerlikle ilgili kısmı terk ediyorum.

Ş:11

Bağdatta yediğin hurmalar gün gelir götünü tırmalar (tüm izinleri kullandım)
  • Oh ne güzel kısalar bitirdi, asteğmenler Mart'a kadar devam
  • evet arkadaşlar 16 eylül sabah 9 itibariyle bu arkadaşınızda hürgeneral rütbesini takmış bulnuyor Allah birincisi mahkumlara ikincisi askerle sabır versin orada zaman çok yavaş geçiyor gerçekten......... Bu arada bize son 1,5 ay ızdırap olan bütün ateğmenlere burada selam gönderiyorum biz dışarıdayız onlar en az 50 gün daha kafayı yesinler.....
  • hayırlı olsun
  • askerligi de yedik be ohh nefes almak güzel
  • Artık Hüramiralim.
    Askerlik 17 eylül itibariyle bitti.
    Tüm 327. dönem arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 966967968969970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.