Gerçekten bitti ve bot bağlamayan arkadaşlar için söylüyorum bitiyormuş arkadaşlar sıkmayın canınızı ...
ve askerlik bitti burayla işimizde bitti... bot bağlayan diyemeyeceğim çünkü sandalet giyiyordum :)
harbi seninkide bitti mi zekk :) ben hala askerdeyim son 9
quote:
Orijinalden alıntı: zekk
bitti lan
bittide bende bittim :S
quote:
Orijinalden alıntı: Met5n1k
quote:
bitti lan
aga, son günlerde beni çok pis dürtmüşlerdi, sana denk gelmez inşallah
topic neydi ne noldu bence farkımız burda olsun 327 ler yazmaya devam
şimdilik çarşı pazar şafak attırıyorum ama askerlik her an yaptıracak bir iş bulabilirler.. off bitsinde unutayım hepsini! Ş:8
quote:
quote:
quote:
bitti lan
aga, son günlerde beni çok pis dürtmüşlerdi, sana denk gelmez inşallah
Allah hepinize yardımcı olsun, Vatan size Minnettardır.
Arkadaşlar selam ben de 17 eylülde terhis belgesini aldım Tezkere almak için nasıl bir işlem yapıyoruz bu terhis belgesini mi askerlik şubesine götürcez
quote:
Orijinalden alıntı: WitchLording
Arkadaşlar selam ben de 17 eylülde terhis belgesini aldım Tezkere almak için nasıl bir işlem yapıyoruz bu terhis belgesini mi askerlik şubesine götürcez
şu an senin elinde tezkereye tabi sıla izni yazan bir izin kağıdı ve bir de terhis kağıdı olması gerekiyor. izin kağıdını bu ay sonuna kadar , diğer terhis kağıdını ise bir ömür boyu sakla askerlik şubesine gitmene bende dahil gitmemize gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: metas
quote:
şu an senin elinde tezkereye tabi sıla izni yazan bir izin kağıdı ve bir de terhis kağıdı olması gerekiyor. izin kağıdını bu ay sonuna kadar , diğer terhis kağıdını ise bir ömür boyu sakla askerlik şubesine gitmene bende dahil gitmemize gerek yok
Benim duyduğum 30 eylül tarihinde tezkere işlemelerini yaptırmak için askerlik şubesine gideceğimiz.Doğrumu?
quote:
Orijinalden alıntı: NecronLord
quote:
Orijinalden alıntı: metas
quote:
Benim duyduğum 30 eylül tarihinde tezkere işlemelerini yaptırmak için askerlik şubesine gideceğimiz.Doğrumu?
bu konuyu ben de merak ediyorum...kimi diyor gidilecek, kimi diyor gerek yok....
Dün gece 12'de bitti..
quote:
Dün gece 12'de bitti..
dede sen kaldın heralde bi ha gayret az kaldı
Şubeye gidip teskereyi almıyor muyuz yani? gerek yok mu almaya, bide yerli şubeden mi alınacak alınacaksa?
şubeye falan gitmeye gerek yok, zaten aynı belge oraya, kendi birliğinizden gönderiliyor. yazıcı olanlar daha iyi bilirler. keyfinize bakın.
quote:
şubeye falan gitmeye gerek yok, zaten aynı belge oraya, kendi birliğinizden gönderiliyor. yazıcı olanlar daha iyi bilirler. keyfinize bakın.
Evet zekk bende dün yerli şubeyi aradım gerek yok dedi, ama seneye ekim- aralık ayları arasında yoklamaya gidersin dedi, yabancı şubedende form doldurularak yerli şubeye postalanabiliyormuş.
yuhh ya şu koskoca forumda bi benmi 15 eylulde cıktım.Yokmu 3 gun yol alan:)))