Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (971. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 969970971972973
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O günleri bu blogda paylaşmaya çalışmıştım. Aranızda şanslı askerlik yapanlar benzer anılara sahiptirler muhakkak...

Yedek subay arkdaşlar hala görevdeler. Onlara da kolay gelsin artık :D

selamlar,
  • 327. ksd olarak silvan jandarma komando alayında yaptım ben acemiliği

http://resim.donanimhaber.com/m_36189528/tm.htm
    burdan nedeler yaptığımızı okuyup görebilirsiniz

usta birlik ise eğil baraj koruma idi takımlar içinde en şanssızlarından biri bendim , yani orayla ilgili anlatacak hiç bişe yok çünki orda hiç bişe yoktu :) 5 ay yarı açık ceza evinde kaldım geldim ama temiz , tertipli pek sıkı olmayan ve yemekleri 10 numara olan sakin bir yerdi o açıdan memnundum , 1-2 seferde mangal yaptık deli gibi et yedik onuda atlamayalım tabi

- ha birde atışlar açısından baya eğlenceli geçti ksd ler arasında en çok atış yapanlardan biriyimdir herhalde , 2-3 şarjör boşalttım ustalık süresince , eğitim atışları haricinde bizim orsıda insansız atış sahası bölgesi olduğu için bölük komutanı sağolsun canı sıkıldıkça yanına koruma alır daha taşa sıktırırdı :) tank a kadar her türlü silahı la yakın temas içine girebildik tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 4 Aralık 2009; 15:05:53 >

• 117...biticek galiba :-)
  • yok yav 90 küsür 117yi nerden çıkarıyosunuz
    yol izni ve mazeret izinlerinide katın : )
  • 17 eylül teskere tarihi :)

15 ağustos sivas askeri hastane ameliyat
    18 ağustos izin kağıdı ve hava değişimi alıp son 1 ayımı evde geçirmek için yola çıktıgım gün :)

askerlik bitti arkadaşlarr :)

bundan sonrakilerin Allah tar ve yardımcıları olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason B.

yok yav 90 küsür 117yi nerden çıkarıyosunuz

Hocam ben meslekçi atğmenim ve 28+2 iznim var. mazeret kullandırmıyorlar ve izin kullanmak zorunlu :-( her durumda 31 marta kadar askerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: juan_carlos

quote:

Hocam ben meslekçi atğmenim ve 28+2 iznim var. mazeret kullandırmıyorlar ve izin kullanmak zorunlu :-( her durumda 31 marta kadar askerim

yok öyle bişiy en fazla komutanın mazaret izni vermez onun haricinde izinlerinin tamamını kullanmazsan erken gelebilirsin...(tabi senin mesleğinin ne olduğunu bilemem ama ben de meslekçi asteğmen için konuşuyorum)
    Şafak: 84:)

• Hocam maaşlar ne kadar şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DTT

quote:

quote:

yok öyle bişiy en fazla komutanın mazaret izni vermez onun haricinde izinlerinin tamamını kullanmazsan erken gelebilirsin...(tabi senin mesleğinin ne olduğunu bilemem ama ben de meslekçi asteğmen için konuşuyorum)
    Şafak: 84:)

inanılması zor ama burada askerliğinin bitmesine en az 1,5 ay kala hiç izin kullanmamış olsanda bulunduğum fabrikanın komutanı albay zorunlu izne çıkartıyor ve gelip 15 gün daha askerlik yapıyorsun.emir büyük yerden yapacak birşey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: elk_muh_goksun

Hocam maaşlar ne kadar şimdi?

hocam maaşını boşver,kısa olsun.zaten gittiğin ilk hafta, ne demek istediğimi anlayacaksın.
  • zaten anladık dede narlıderede 12 saat mahsur kaldık
  • tertipler bu terhis belgelerini naptınız ben ole bıraktım gitmedim şubeye felan
  • sarıkamış gıda müfreze kimya lab. subayı atarsa 80:D
  • Pfff bitmiyor hala nedir bu asteğmenlerin çektiği hala 82 gün falan var Bit artık bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJKKKKK

Pfff bitmiyor hala nedir bu asteğmenlerin çektiği hala 82 gün falan var Bit artık bit

+1
  • 327 nci sayfaya bi msj yazayım dedim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BJKKKKK

Pfff bitmiyor hala nedir bu asteğmenlerin çektiği hala 82 gün falan var Bit artık bit

+1

• Yaw ne günlerdi bee buralara girip mesaj yazdığımız zamanlar. Askerlikte bitti evlenecem nerdeyse. Vay anasını bee zaman geçiyor demekki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fero01

tertipler bu terhis belgelerini naptınız ben ole bıraktım gitmedim şubeye felan

Bana da askerde 3 ay içerisinde götürün beyan edin vs dediler ancak bende gitmedim, sordum birçok arkadaşın haberi bile yok. Ve şubeye gitmek için son 2 gün hala gitsemmi diyorum ama birşey çıkmaz herhalde.. Giden var mı 327 KD'lerden?..
  • şafak atarsa 62....yok bitmiycek bu askerlik....
  • 
Sayfa: önceki 969970971972973
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.