Amman diyim :))) Bırak biay daha ahkam kessin onun şafağı çok :D:D:D
hehe yok yaa ne bir ayı 12 gün vermezse vermiycek...ama 12 gün düşününce çok gün gibi geliyor hala Ş:33
inanılmaz geliyor valla. biz döneli 4,5 ay oldu ama aynı devre asteğmenler hala şafak sayıyor. biz nerdeyse ne yapıp ettiğimizi unutmaya başladık. allah yardımcınız olsun. buraya geldikten sonra 15 ay yapanları daha iyi anlamaya başladım. hala askerde olanlara ve gidecek arkadaşlara sabır ve bol şans diliyorum ;) 327.KD. Piyade Çavuş :P
quote:
Orijinalden alıntı: vogue
inanılmaz geliyor valla. biz döneli 4,5 ay oldu ama aynı devre asteğmenler hala şafak sayıyor. biz nerdeyse ne yapıp ettiğimizi unutmaya başladık. allah yardımcınız olsun. buraya geldikten sonra 15 ay yapanları daha iyi anlamaya başladım. hala askerde olanlara ve gidecek arkadaşlara sabır ve bol şans diliyorum ;) 327.KD. Piyade Çavuş :P
Çavuş sana istikamet veririm ha
Valla çavuşum hala bitmedi be
Ama az kaldı Allah'ın izniyle
quote:
Orijinalden alıntı: BJKKKKK
quote:
Orijinalden alıntı: vogue
Çavuş sana istikamet veririm ha
Valla çavuşum hala bitmedi be
Ama az kaldı Allah'ın izniyle
Helal olsun 327. sayfa..
Devre hem maaş alıyorsun, hem telefon internet laptop serbest, Hem komutansın.
Ama şubatta devrilmek üzere demekki az kaldı
sanırım bitecek...yavaş yavaş ben de inanmaya başladım...Şafak Denizli..mazeret alınırsa artvin...Allah hayırlısıyla gelmeyi nasip etsin herkese...
quote:
Orijinalden alıntı: DTT
sanırım bitecek...yavaş yavaş ben de inanmaya başladım...Şafak Denizli..mazeret alınırsa artvin...Allah hayırlısıyla gelmeyi nasip etsin herkese...
Allah nasip ederse, 1 Mart'ta çıkıyorum, uçak biletimi aldım, hepimize hayırlısı olsun.
ulen şafak olmuş comolokko hala koşuyoruz 3-5km koşularına devam....
mazeret izni hala belli değil eğer 7 gün verirlerse 12 gün sonra biter :)
2 Mart son gün!!!!!!!
o nasıl oluyor öyle ya 2 mart son sağlıkçı mısın
quote:
Orijinalden alıntı: Jason B.
o nasıl oluyor öyle ya 2 mart son sağlıkçı mısın
meslek kurasıyım ben dostum.
off off mazeret işi yaş... şafak atarsa: 14.....kurtar yarabbim...
327. sayfa ha, güzelmiş.
327. KD emekli çavuş zekk
quote:
Orijinalden alıntı: zekk
327. sayfa ha, güzelmiş.
327. KD emekli çavuş zekk
hocam nerelerdesin ya buranın piriydin zamanında
1 Mart'ta inşallah evimde olacağım, Bugün Teğmen rütbesini de taktım
şafak hala tam belli olmamakla birlikte atarsa 5:)
şafak doğan güneş!!!!
Bu macera da burada bitti, çok şükür artık evimdeyim, darısı kalanların başına
kardeşlerim bu dava da burada biter... keşke 6 ay daha askerlik yapsaydım... şaka değil gerçek
Dz.Müh.Tğm ;)
vay beee...ne mutlu size...geçmiyor son günler geçmiyor..hala son haftaya 3 nöbet yazmışlar onlar tutuluyor şafak 3 (inşallah) size de geçmişler olsunnn
arkadaşlar artık evdeyim.darısı başınıza.bu macerada biter... not: geçen sene bu zamanlar sarı zarfı alıcaz diye uğraşıyorduk