Şimdi Ara

327. DÖNEM(Nisan 2009) DH KD. ve YD. SB. ADAYLARI (535 KRAL EFSANE MEHMETÇİK) (974. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.552
Cevap
22
Favori
1.099.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 972973974975976
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son haftaya nobet mi yazılır ya.. bizim piyade 15'ine kadar burada, ona bile yazmadık nöbet..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirKSK

son haftaya nobet mi yazılır ya.. bizim piyade 15'ine kadar burada, ona bile yazmadık nöbet..

düşün işte ayın 1inde 3ünde 5inde nöbet çıkış 6sı
  • Sayfaya girince tüylerim diken diken oldu,askerlik bitti evlendik bile ...
  • buraya kadarmış.....çok şükür bitti.....herkese hayırlı tezkereler diliyorum....tez elden kazasız belasız dönülsün inşallah....
  • Bu mesajları görünce yaşadığım duyguları tarif edemiyorum.

Hep bitsin kurtulalım diye düşünüyoruz ama hayatımızda bir kere ve derin derin tadıcağımız duyguları tattık. Son günkü Özgürlük hissi , orada üstesinden gelinen sorunlar.... Öyle bir haz veriyorki insana...

Benim için Şırnak'tan sonra Allah ömür ve sağlık verdikten sonra çözülmeyecek sorun yok, bu sizin içinde geçerli bunu unutmayın.

Sivil hayatta İnsanlara hep hoşgörüşü ve töleranslı davranalım. Büyüklük olgunluk bizde kalsın. Asıl askerlik şimdi başlamıyor bence!!! Bize bir katkısı olup olmadığı, ders alıp birşey öğrenip öğrenmediğimiz şimdi belli olucak o kadar; yoksa biz yine aynı kişiyiz.

Bütün 327KSD 'lere selamlar ve hayatta başarılar.
  • ulan bitmedi gitti hala ya bit artık bit :)
  • hey gidi günler hey...
  • :)
  • iyice hayalet oldu konu konu oysa cok diil 5 safya öncesi nasıl şimdi nasıl vay günler vay
  • Vaybe bizi asteg lerde teskere aldı dimi bana günaydın :))))))
  • 327. dönemin 327. sayfasına yazmadan geçmek olmaz :)

Herkese tekrar geçmiş olsun.

Hayatta başarılar.
  • artık fit olduk kilo verdik,göbek kalmadı :)

görenler hatırlayacaktır
    hey gidi günler

balıkesirde sınav oncesi...

geceden gelmiştik :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mindstorm_brs -- 7 Nisan 2012; 14:57:36 >
  • Hey gidi günler hey... Dün itibariyle 327. Dönem defterini de kapattık arkadaşlar yedek subaylar olarak. Hayırlı uğurlu olsun.
  • Bundan 1 yılı aşkın süre önce açtığım bu topic'i şimdi 327. sayfaya postumu atarak kendi şahsım adına kapıyorum. Bu görevi sağ salim Allah'ın izni ile bitirdik, darısı yapacakların başına.

AŞKIN
  • unuttum bile be yarın itibariyle sınava girişimin yıl dönümü
    en ...tan askerlik bile özletiyor kendini
    vi vör solcır
  • Arkadaşlar istanbul küçükyalı hakkında bir bilgisi olan var mı? Kimyasal nükleer birşeyler yazıyor da. Arkadaşım kısa dönem olarak oraya çıktı da. :D
  • mesaım bulunsun
  • Askerlik mi o da ne???

327 k.d olarak unuttuk. Mubildeskom muhafız topunuza kolay gelsin. hayatımdan çaldınız laaaannn

• Ulan nisanda gittik, geldik eylül sonunda sonra biraz kafa dinledik iş aramaya koyulduk hala da arıyoruz.oradayken derlerdi asıl askerlik sivilde başlayacak diye, aman derdik kurtulayım şurdan birşey istemem.neyse, sıfıra sıfır ede var sıfır :)
  • Arkadaşlar buraya yazmışsınız ne güzel vatan görevini yapacaksınız fakat sülüs bilgilerinizi sınıfınızı bilet alma tarıihi teslim tarihi gibi bilgileri çok yanlış bir yerde paylaşıyorsunuz BU BİLGİLER TERÖRİSTLER TARAFINDAN ARAŞTIRILIP KONVOYLARA OTOBÜSLERE BASKIN YAPIYORLAR PUSU KURUYORLAR lütfen dikkat edelim canımız yanmasın..

Bende 70.nci Mknz.P.Tug.Loj.Des.K.Boru Trampet Komutanlı MARDİN'de yaptım.

87/2 Tertip Tk.Çvş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawashlong -- 3 Haziran 2010; 5:36:23 >
  • 
Sayfa: önceki 972973974975976
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.