Mart 7 ye az kaldı ha gayret 327. dönem asteğmenler
slm herkese. 85 doğumluyum.lise mezunuyum. üniversiteyi kendi isteğimle terk ettim ve tecilimi 10 ARALIK 2009 da bozdurdum. bana gitmek istediğim celp dönemini askerlik şubesinde sordular bende ŞUBAT 2010 u işaretledim. 4 adet kağıt doldurttular (2 şer tane) muayenemi oldum ve askerlik şubesinden ayrıldım. ama sorun şu, bağlı bulunduğum celp dönemi MAYIS 2010 muş. ben bunu duyunca tekrar 20 ARALIK 2009 da askerlik şubesine gittim. oradaki memur ŞUBAT 2010 da askersin dedi. nasıl oluyor bu. benim celp dönemim MAYIS 2010. ben ASKER ALMA DAİRESİNE dilekçede yazmadım. celp dönemim dışında yani ŞUBAT 2010 da askere gönderilirmiyim acaba? veya 85 doğumlu olduğum için mi ilk celp döneminde göndercekler beni? TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN.
327. dönem....ne tertip ama..çok şükür ki bitti... bu saatten sonra ben mi nöbet tutayım arkadaş ben mi mıntıkaya gideyim ben mi içtimada dikileyim? evet, soruyorum size şafağım mı kalmış.. tüm devrelerime selamlar, bu başlığa bir celp yerimi öğrenince girmiştim bir de şimdi 327. döneme ait 327. sayfada attığım mesajla askerliğime son noktayı koyuyorum arkadaşlar. haydi selametle
quote:
Orijinalden alıntı: bek_bek_bek
slm herkese. 85 doğumluyum.lise mezunuyum. üniversiteyi kendi isteğimle terk ettim ve tecilimi 10 ARALIK 2009 da bozdurdum. bana gitmek istediğim celp dönemini askerlik şubesinde sordular bende ŞUBAT 2010 u işaretledim. 4 adet kağıt doldurttular (2 şer tane) muayenemi oldum ve askerlik şubesinden ayrıldım. ama sorun şu, bağlı bulunduğum celp dönemi MAYIS 2010 muş. ben bunu duyunca tekrar 20 ARALIK 2009 da askerlik şubesine gittim. oradaki memur ŞUBAT 2010 da askersin dedi. nasıl oluyor bu. benim celp dönemim MAYIS 2010. ben ASKER ALMA DAİRESİNE dilekçede yazmadım. celp dönemim dışında yani ŞUBAT 2010 da askere gönderilirmiyim acaba? veya 85 doğumlu olduğum için mi ilk celp döneminde göndercekler beni? TEŞEKKÜR EDERİM ŞİMDİDEN.
Şubede zaten senin adına dilekçe gönderiyorlar, yani sen şubat 2010 işaretlediğin anda Ankara'ya dilekçeni Şubat 2010 celbinde askere gitmek istiyorum şeklinde yazmış bulundun..
kral devrem 327.sayfasında
Teşekkür ederim bynedim.
arkadaslar 327. donemler icinde aranizda HUDUT'larda gorev yapan astegmenler var mi ? ben 331. donem astegmen adayıyım tuzla piyade okulunda egitim goruyorum ve kurada HUDUT bransı cektim. Hudutçular varsa bilgi almak isterim her konuda ..
artık teğmen! :-)
331. dönem çekilerde burada demek hudutçular beri gelsin :),merak ettiğiniz şeyleri öm atabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: fero01
kral devrem 327.sayfasında
Maşallah
ben 327 hudutcuyum. gecmiş olsun sana...
şafak atarsa 40...umarım biter
quote:
Orijinalden alıntı: DTT
şafak atarsa 40...umarım biter
az kaldı arkadaşlar.hayırlısıyla bitecek
aminnnn inşallah...şafağı da güncelleyelim bu arada: atarsa 38
41 kere maaşallah diyelim. Bitti bitiyor
şafak 34 bit ulan biiiiiiitt
Devre keçimi kestiniz ne bu şafak böyle :P Şaka bi yana bişey kalmamış hayırlı olsun
keçi değil de mazeret izni vermeyen binbaşı kesilebilir:P :)
Amman diyim :))) Bırak biay daha ahkam kessin onun şafağı çok :D:D:D