Şimdi Ara

329. DÖNEM(AĞUSTOS 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (1452. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.481
Cevap
14
Favori
1.399.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14501451145214531454
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: amtydz

quote:

Orijinalden alıntı: CoxeD

quote:

Orijinalden alıntı: amtydz

Bugün 20 Atarsa 19 Daha ne olsun beyler ya

Gidiyoruz artık.Halıya basacağız sırf bunun için bile mutlu oluyorum

Hocam sizin şafak erken atıyor galiba nasıl oluyor yaw bugün 1 gün yol alanlar 22de

Vanda askerlik yapıyorsan ve istanbulda ikamet ediyorsan yolun 3 gün oluyor kardeşim işte.

22-2= 20 :)

Vay gerçekten güzel bir hesapmış

Kayseri ile istanbul arası 780km 800 olsa 2 gün alacaktık. Daha önce 3 gün yol iznini duymamıştım....

Hadi bakalım hayırlısı

• şafak atana kadar bizim şarteller atmassa iyiiii:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoxeD

Vay gerçekten güzel bir hesapmış

Kayseri ile istanbul arası 780km 800 olsa 2 gün alacaktık. Daha önce 3 gün yol iznini duymamıştım....

Hadi bakalım hayırlısı

Kayseride askerlik yapan hiç kimse 3 gün yol alamaz kardeşim.Malum memleketin tam ortasında kayseri. Ama bizim gibi İran sınırındaysanız aslanlar gibi 3 gün yol alınabiliyor.

2 gün boru demek bu :) Şaka yapıyorum kardeşim . Bu arada terhis emri geldi arkadaşlar artık teskerelerimiz hazılanabilir. Ben yazıcıyım pazartesi teskeremi imzalayacagım.
  • ee kıbrıs a ne diycen :).
    3 gün yol...
    bugün 20 atarsa 19

başkaaaa yokkkkkkkkkkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: mattmurdock

ee kıbrıs a ne diycen :).
    3 gün yol...
    bugün 20 atarsa 19

başkaaaa yokkkkkkkkkkk

Terhis emrimiz de geldi . Artık gidiyoruz
  • Şafak demiş 21 Diyarbakır...
  • Şafak:20 denizli yarın 10lara düşüyoruz hayırlısıyla
  • SELAM ŞAFAK:21 ATARSA 20 BAŞKA YOK BİTİYO BU ASKERLİK GALİBA İZMİR-ANKARA 580 KM DOLAYISIYLADA 1 GÜN YOLUM VAR
  • atarsa 19 başka yok....
  • bizim şafak sıkıştı
  • Şafak 20 Denizli
    Hadi beyler az daha sabır sonrası özgürlük...
  • şafak 20 bitmiyo bu askerlik günler geçiyor ama askerlik bitmiyorr
  • quote:

Orijinalden alıntı: recon83

şafak 20 bitmiyo bu askerlik günler geçiyor ama askerlik bitmiyorr

bitiyor tertip bitiyor. bak 3 haftadan az kalmış. 20 gün nedir ki. bazen keşke kısa dönem çıksaydı diyorum. eziyet görüyorsun ama ocakta evde oluyorsun ne güzel. bizim daha 5,5 ayımız var. batmandan asker öğretmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramcofb

quote:

bitiyor tertip bitiyor. bak 3 haftadan az kalmış. 20 gün nedir ki. bazen keşke kısa dönem çıksaydı diyorum. eziyet görüyorsun ama ocakta evde oluyorsun ne güzel. bizim daha 5,5 ayımız var. batmandan asker öğretmen

ne haber kardeşim nasılsın
  • yeni geliceklere allahtan sabır bizlerede hayırlısı ile eve gidiyoruz diyorum... Erdek Mayın Filo..
  • slm tertipler.Bugün idari işlerdeki başçavuş bi haber yaydı ortalık sallandı buralarda.Güya 329 lardan en erken terhis olacak kişi 21 şubatta çıkacakmış, 89/3 ler doğuya gönderilecekmiş ve 15 aylık askerlik yapanların askerliği 12 aya inecekmiş gibi şeyler sölemiş :D:D:D.Bir an acaba olur mu dedim ama sonra bi mantık kuramadım.Çok kötü dakikalar yaşadım ama biraz araştırınca böyle birşeyin olmadığı kanaatine vardım.Şimdi kına yakmaya hazırlanan arkadaşların sözlü tacizlerine cevap vermek zorunda kalacağım bikaçgün :D.18 ocakta son sözü söyleyeceğim onlara.Siz siz olun böyle provokasyonlara gelmeyin :D .Hepinize haırlı teskereler.Görüşmek üzere.Esen kalın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KD ÇAVUS

quote:

Orijinalden alıntı: ramcofb

quote:

ne haber kardeşim nasılsın

ya bırak ramco ben yatıp kalkıp Allaha şükrediyorum böyle askerlik için

KD çavuş ne tırsmıştık hatırlıyomusun uzar diye askerlik uzamayı bırak bitirdiniz bile

• Şafak demiş 20 Denizli... Sonunda 20'li şafaklar geride kalıyor...
  • Terhis emri geldi mi gerçekten o zaman kesin 18 ockta çıkıyoruz değil mi? Süperrr yasa çıkarsa da uzasa bile askerlik bizi kesin etkilemiyor yani :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezenleven

Terhis emri geldi mi gerçekten o zaman kesin 18 ockta çıkıyoruz değil mi? Süperrr yasa çıkarsa da uzasa bile askerlik bizi kesin etkilemiyor yani :)))

ohooooo o çok geçti tertibim yırttınız siz
  • 
Sayfa: önceki 14501451145214531454
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.