Gidiyoruz artık.Halıya basacağız sırf bunun için bile mutlu oluyorum
Hocam sizin şafak erken atıyor galiba nasıl oluyor yaw bugün 1 gün yol alanlar 22de
Vanda askerlik yapıyorsan ve istanbulda ikamet ediyorsan yolun 3 gün oluyor kardeşim işte.
22-2= 20 :)
Vay gerçekten güzel bir hesapmış
Kayseri ile istanbul arası 780km 800 olsa 2 gün alacaktık. Daha önce 3 gün yol iznini duymamıştım....
Hadi bakalım hayırlısı
şafak atana kadar bizim şarteller atmassa iyiiii:D
quote:
Orijinalden alıntı: CoxeD
Vay gerçekten güzel bir hesapmış
Kayseri ile istanbul arası 780km 800 olsa 2 gün alacaktık. Daha önce 3 gün yol iznini duymamıştım....
Hadi bakalım hayırlısı
Kayseride askerlik yapan hiç kimse 3 gün yol alamaz kardeşim.Malum memleketin tam ortasında kayseri. Ama bizim gibi İran sınırındaysanız aslanlar gibi 3 gün yol alınabiliyor.
2 gün boru demek bu :) Şaka yapıyorum kardeşim . Bu arada terhis emri geldi arkadaşlar artık teskerelerimiz hazılanabilir. Ben yazıcıyım pazartesi teskeremi imzalayacagım.
ee kıbrıs a ne diycen :). 3 gün yol... bugün 20 atarsa 19
başkaaaa yokkkkkkkkkkk
quote:
Orijinalden alıntı: mattmurdock
ee kıbrıs a ne diycen :). 3 gün yol... bugün 20 atarsa 19
SELAM ŞAFAK:21 ATARSA 20 BAŞKA YOK BİTİYO BU ASKERLİK GALİBA İZMİR-ANKARA 580 KM DOLAYISIYLADA 1 GÜN YOLUM VAR
atarsa 19 başka yok....
bizim şafak sıkıştı
Şafak 20 Denizli Hadi beyler az daha sabır sonrası özgürlük...
şafak 20 bitmiyo bu askerlik günler geçiyor ama askerlik bitmiyorr
quote:
Orijinalden alıntı: recon83
bitiyor tertip bitiyor. bak 3 haftadan az kalmış. 20 gün nedir ki. bazen keşke kısa dönem çıksaydı diyorum. eziyet görüyorsun ama ocakta evde oluyorsun ne güzel. bizim daha 5,5 ayımız var. batmandan asker öğretmen
quote:
Orijinalden alıntı: ramcofb
quote:
bitiyor tertip bitiyor. bak 3 haftadan az kalmış. 20 gün nedir ki. bazen keşke kısa dönem çıksaydı diyorum. eziyet görüyorsun ama ocakta evde oluyorsun ne güzel. bizim daha 5,5 ayımız var. batmandan asker öğretmen
ne haber kardeşim nasılsın
yeni geliceklere allahtan sabır bizlerede hayırlısı ile eve gidiyoruz diyorum... Erdek Mayın Filo..
slm tertipler.Bugün idari işlerdeki başçavuş bi haber yaydı ortalık sallandı buralarda.Güya 329 lardan en erken terhis olacak kişi 21 şubatta çıkacakmış, 89/3 ler doğuya gönderilecekmiş ve 15 aylık askerlik yapanların askerliği 12 aya inecekmiş gibi şeyler sölemiş :D:D:D.Bir an acaba olur mu dedim ama sonra bi mantık kuramadım.Çok kötü dakikalar yaşadım ama biraz araştırınca böyle birşeyin olmadığı kanaatine vardım.Şimdi kına yakmaya hazırlanan arkadaşların sözlü tacizlerine cevap vermek zorunda kalacağım bikaçgün :D.18 ocakta son sözü söyleyeceğim onlara.Siz siz olun böyle provokasyonlara gelmeyin :D .Hepinize haırlı teskereler.Görüşmek üzere.Esen kalın.
quote:
Orijinalden alıntı: KD ÇAVUS
quote:
Orijinalden alıntı: ramcofb
quote:
ne haber kardeşim nasılsın
ya bırak ramco ben yatıp kalkıp Allaha şükrediyorum böyle askerlik için
KD çavuş ne tırsmıştık hatırlıyomusun uzar diye askerlik uzamayı bırak bitirdiniz bile
Şafak demiş 20 Denizli... Sonunda 20'li şafaklar geride kalıyor...
Terhis emri geldi mi gerçekten o zaman kesin 18 ockta çıkıyoruz değil mi? Süperrr yasa çıkarsa da uzasa bile askerlik bizi kesin etkilemiyor yani :)))
quote:
Orijinalden alıntı: sezenleven
Terhis emri geldi mi gerçekten o zaman kesin 18 ockta çıkıyoruz değil mi? Süperrr yasa çıkarsa da uzasa bile askerlik bizi kesin etkilemiyor yani :)))