50den aşağısı bir hafta gibi geldi bana günler tekirdağ beşiktepede çok güzel geçiyor. tabi fotoğrafçıysanız eküekü
Şafak demiş 15 Burdur...
Shafuck 14 Bolu başka yok 2 haftaya da indik çok şükür bide tek haneye düşsek tamamdır bu iş :) dün teskerici olarak çift çarşı aldım ya artık bitti dedim en sonunda :)
şafak 21
Atarsa 14
şafak demiş 15, biz hala denetlemeler uğraşıyoruz anasını satiim.. bu şafaktan sonra barfiks, mekik, şınav çekiyoruz paso.. salı günü denetleme gelsin ondan sonra bitcek işalla bizimde askerlik.. Allah 331'lere kolaylık versin...
şafak 15 oldu, dönüşe az kaldı...
329 tertiplerim şükredin iyi yerlerdesiniz çoğunuza çarşıda var çok ii ben şırnak silopi de ne çarşı ne birşey daha sivil kıyafet değil eşortmen bile giyemedim üstüme ama az kaldı 15 ocak konvoy sonra mardin ktm de gün öldürecez (gereksiz son işkence )
Bizi artık ilgilendirmese de şöyle bir durum var doğuda çarşısı olmayan yerlerde askerlik uzun dönemler için 1 ay kısa dönemler için 15 gün falan kısalacak meclise taslak olarak verildi batıda en az 1 veya 2 gün çarşı var ben burda sivil alana ayak basmadım basmadan da gideceğiz herhalde bizden sonrakiler için böyle bir uygulama ve adaletin getirilmesi çok iyi olur.
ŞAFAK ATARSA 14 BAŞKA YOK
şafak bugün 13 bu şafaktan sonra ben mi yazayım:DDDDD
atarsa 14 vay anasını bıttı saka maka
quote:
Orijinalden alıntı: indiana79
atarsa 14 vay anasını bıttı saka maka
BİTTİ BİTMESİNEDE BENDE BİTTİM 101 KİLO GELDİM 12 AĞUSTOS 2009 DA BUGÜN 03-01-2010 85 KİLOYUM BUNA NE DİYECEKSİN BAKALIM
Atarsa 12 beyler. Daha ötesi var mı ?
Geçen hafta teskeremi hazırladım ama vekaleten bakan albay imzalamadı. Bu hafta imzalanacak inşallah
İZMİR İSTİHKAM OKULU ÖMRÜMÜ YEDİ BENİM HALA DAHA 4 SAAT ÇAPRAZ NÖBET TUTUYORUZ ANASINI SATTIGIMIN YERİNDE GECE 02:00-04:00 NÖBETİM VAR ÇAPRAZA DEVAM ÇAPRAZ MANYAGI OLDUK
bizdede aynen nöbete devam yazıcılık bi taraftan nöbet bi taraftan günde 4 saat 12 saatte mesai bazen 14 falan oluyor ne diyelim bitince rahat ederiz inşallah.
kıdemlı cavus haklısın bızde bıttık..uzun donem yapanlara allah kolaylık versın.. gunde 8 saat nobetım var gece gunduz karmakarısık oldu..1 gun 2 gun gıbı gecıyor gece uyan tekrar yat tekrar kalk falan..neysekı az kaldı vatan borcumuzu hayırlısıyla ödedik..darısı herkezın başına..
1 GÜN YOL İZNİMİZ VAR TOPU TOPU YANİ ANLAYACAGINIZ 17 OCAK DAHİL NÖBETE DEVAM
quote:
Orijinalden alıntı: KD ÇAVUS
1 GÜN YOL İZNİMİZ VAR TOPU TOPU YANİ ANLAYACAGINIZ 17 OCAK DAHİL NÖBETE DEVAM
Van da askerlik yapıyorum. 45 sayarken dış nöbetten düştüm. Şimdi ise sadece yatıyorum. Yazıcılık yapıyorum sadece. O da sabah 8 akşam 5. Yanımda ki idari işler astsubayı gördüğüm en babacan başçavuş. Son hafta kamuflajı teslim edip eşofmanlarla gezmemizi teklif etti.
Sözün özü Doğuda askerlik yapmanın faydaları da yok değil. Bir de derler ya komutanların iyiyse iyi askerlik yaparsın diye gerçekten doğru.
Tertipler, torun da geldi en sonundaa:-)artık yavaş yavaş inanmaya başladım biteceine:-)