hayırlı olsun ramcofb. darısı yapmayanların başına.
bi ara bu uzayacak muhabbetleri çok artınca sen bize çok moral vermiştin nisan mayıs gibi kesinlikle uzamaz demiştin her iddaasına varım demiştin. genelde askerliğini bitirenler veya sonuna gelenler yapmayanların moralini bozmayı çok sever ama sen bize destek oldun.
çok sağol.
quote:
Orijinalden alıntı: qwerty0909
hayırlı olsun ramcofb. darısı yapmayanların başına.
bi ara bu uzayacak muhabbetleri çok artınca sen bize çok moral vermiştin nisan mayıs gibi kesinlikle uzamaz demiştin her iddaasına varım demiştin. genelde askerliğini bitirenler veya sonuna gelenler yapmayanların moralini bozmayı çok sever ama sen bize destek oldun.
çok sağol.
sende sağol. inşallah askerliğini yapmayan kardeşlerimizde bir an önce yapar sivil hayata geri döner.
31 Temmuz 2010 00:00 saatine ulaşmış bulunmaktayız ve terhis maiyetinde izinli bulunan yedek subaylarla birlikte şu anda bütün 329ların yasal olarak askerlikleri sona ermiştir. Hayırlı uğurlu olsun ;)
geçmiş olsun arkadaşlar sizde bitirdiniz sonunda 329 olarak bitmiştir en son 6ay önce bakmıştım vay be sivil hayata hoşgeldiniz
Sağolun torunlar ama ben teskereyi almadan inanmam şafak doğan güneş
valla bitireli 6 ayı geçti iyiki kısa dönem çıkmış..Bursapsporum ilk yarı maçlarını kaçırsamda şampiyonluk sezonunda askerde olsaydım herhalde firar ederdim :)
yahu ben askerligi unuttum, hala bizim tertiplerden safak sayan var.. allah yuzumuze bakti da kisa cikti.. :) hadi simdiden hayirli olsun tertipler
Çok şükür bitirdik. Yedek subay öğretmen olarak yaptım. Pazartesi tezkere almaya gideceğim. Darısı tüm askere gidecek arkadaşlarımızın başına
Bugün ayın biri tam 1 yıl oldu ve 329. dönem yedek subay öğretmen olarak askerliğim bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gözü aydın arkadaşım sivil hayata hoş geldin :) BURSa yada bekleriz :)
quote:
Orijinalden alıntı: cfahri
Çok şükür bitirdik. Yedek subay öğretmen olarak yaptım. Pazartesi tezkere almaya gideceğim. Darısı tüm askere gidecek arkadaşlarımızın başına
selamlar hayırlı olsun tezkereyi alıyormuşsunuz. size bir sorum olacak. öğretmen olarak yaptım demişsiniz. askere gitmeden önce atanmamıştınız sanırım. branşınız nedir. ben fen-ed. çıkışlıyım ama formasyon aldım. yedek subaylık istemiyorum. acaba formasyonum yok mu desem?
quote:
Orijinalden alıntı: 422_322
quote:
Orijinalden alıntı: cfahri
selamlar hayırlı olsun tezkereyi alıyormuşsunuz. size bir sorum olacak. öğretmen olarak yaptım demişsiniz. askere gitmeden önce atanmamıştınız sanırım. branşınız nedir. ben fen-ed. çıkışlıyım ama formasyon aldım. yedek subaylık istemiyorum. acaba formasyonum yok mu desem?
ne söylersen söyle adamlar rastgele yapıyorlar söylediklerinin hiçbir hükmü yok
kadrolu atanmayan biri zaten öğretmen asker olarak atanamaz sağolasın bursasp0r tertibim 5 eylülde bursadayım mecburen
niye mecburen tertib zorla değil ya güzellikle çağırıyoruz ama sen 14 yada 15 gibi gel şampiyonlar ligi maçı izleriz :=)
quote:
Orijinalden alıntı: bursasp0r
niye mecburen tertib zorla değil ya güzellikle çağırıyoruz ama sen 14 yada 15 gibi gel şampiyonlar ligi maçı izleriz :=)
inşallah :) öğretmen olduğum için zorunlu olarak tertip orda görev yapıyorum gitme atarlar memuriyetten
quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
quote:
Orijinalden alıntı: bursasp0r
inşallah :) öğretmen olduğum için zorunlu olarak tertip orda görev yapıyorum gitme atarlar memuriyetten
hocam ben merkezdeyim görev başlayıca beklerim zaten sende o zamana kadar anca alışırsın sivil hayata :=) gerçi askerliği nerde yaptın şartların nasıldı bilmiyorum :)
Asker öğretmenliğimiz de bitti hadi bakalım :) sivil hayata devam :)