Şimdi Ara

329. DÖNEM(AĞUSTOS 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (1469. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.481
Cevap
14
Favori
1.399.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14671468146914701471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne güzel tek başıma at koşturuyorum burda

şafak 25
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

ne güzel tek başıma at koşturuyorum burda

şafak 25

hocam cidden bu 329 lar hayırsız çıktı askerlik bittikten sonra buraya uğrayıp bişeyler yazan sayısı 5'i geçmez .geçen sene bu zamanlarda dakikada 10 mesaj yazılırdı forumda şimdi nerdeeeeeeee arkadaşları kınıyorum ve vefasızlıkla suçluyorum.
  • :) askerlik biteli sanki yıllar oldu tertibim ...... ondandır....
  • yok herkes bir anısı yazsa olurdu adamlar bir daha uğramadı

şafak 21
  • quote:

yok herkes bir anısı yazsa olurdu adamlar bir daha uğramadı

şafak 21

al sana bir anım

gecenin bir yarısında kulede nöbet tutuyoruz . nizamiyedeki akıllılardan bir tanesi çıkıp yanımıza geldi. (askeriyenin hemen bitişiğinde sivillerin evi var)
    gelen asker diyorki : şu bahçeden üzüm toplayacağım sakın beni vurmayınbizde git oğlum deli misin dedik izin vermedik askeri geri nizamiyesine yolladık

• hayatta bir daha karşınıza çıkmayacak cinslerde çıkıyor orda tabi
  • 20
  • 3000 mesaj ve şafak 18
  • şafak 13
  • şafak 11
  • Geri sayım başladı 10
  • Arkadaşlar 335. dönem adayı olarak komando olmayan ve meslek kurası çıkmayan asteğmenlikle ilgili merak ettiğim hususlar var.
    1- Her asteğmen mutlaka 8-17.00 arasında mı çalışıyor? Ve 17.00 den sonra isterse kışladan ayrılabiliyor mu? Eğer istisnaları varsa bunun oranı nedir? Ve bu istisnalar neredeki asteğmenlerdir?
    2- Bu asteğmenleri bekleyen ne gibi olasılıklar ve bu olasılıklara bağlı ne gibi zorluklar ve kolaylıklar vardır? Bildiğiniz en ince ayrıntılar bile faydalı olabilir.
    3- Asteğmenlerle erler askeriye içerisinde mutlaka ayrı yerlerdemi yatıyorlar? Yemekleri yerken ayrılıyorlar mı?
    4- 10 ağustos günü 24.00 da asteğmenlik çıkarsa sadece 3 ay eğitim göreceğimiz şehri mi öğreniyoruz yoksa acemi eğitimi bittikten sonra gideceğimiz şehirde belli oluyor mu? Bi de 3 aylık eğitim alınan şehirler (komando eğitimi veren ve meslek kurası eğitimi veren yerler hariç) nereler? Doğu ve güneydoğuda da 3 aylık eğitimin verildiği yerler var mı?
    5- Eğer 3 aylık eğitimden sonra gideceğimiz yer sonradan belirleniyorsa bu belirleme ne zaman ve nasıl oluyor? İhtiyaca göre kura usulü ile mi oluyor? Kura nasıl ve ne zaman çekiliyor?

Gerçi kısa dönemler askerliklerini bitirdiği için uzun dönemler ise bitirmek üzere olduğu için ve vakitte gece yarısını geçtiği için forumda cevaplayacak fazla kişi çıkar mı bilmiyorum. Bekleyelim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Murat82 -- 22 Temmuz 2010; 0:34:27 >

• beyler bende ağustosda askerim 335. dönem

tavsiyelerinizi bizden esirgemeyin.

götürmeyi planladılarım

• silikon taban
      güneş kremi
      bepanten
      saat

ağustosda başka neler lazım oluyor ? bir de ben günde en az 6 litre su ve 3 şişe soda içen bir insanım.
    askerde su nasıl oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eärendil

beyler bende ağustosda askerim 335. dönem

tavsiyelerinizi bizden esirgemeyin.

götürmeyi planladılarım

• silikon taban
      güneş kremi
      bepanten
      saat

ağustosda başka neler lazım oluyor ? bir de ben günde en az 6 litre su ve 3 şişe soda içen bir insanım.
    askerde su nasıl oluyor ?

boşver hepsi orada var yanında bol bol sabır götür
  • bitirdik unuttuk bile şükürler olsun
  • ne kola ne fanta sadece yedigün
  • 4
  • quote:

4

atarsa iki alt devreler tuttu ...........
    daha bir sürü kafiyeli söz uydurulmuştu son 10 gün içinde.
  • kafiye gerek kalmıyor ama 3'ü 1 arada
  • merhaba millet. uzun süre girmedim. ve bugün tezkereyi batmandaki öğretmen arkadaşa aldırıyorum inşallah. o kağıdı alıp istanbula gönderecek.
    iyi günler yaşadık batmanda ama tabi ki istanbulun yerini tutmaz :)
  • 
Sayfa: önceki 14671468146914701471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.