Şimdi Ara

329. DÖNEM(AĞUSTOS 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (1467. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.481
Cevap
14
Favori
1.399.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14651466146714681469
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Orijinalden alıntı: ramcofb

quote:

Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı

Arkadaşlar nasıl gidiyor bakalım :) görüşmeyeli neredeyse bir yıl olacak neler yapıyorsunuz ?

asker öğretmenler hariç konuda kimsecikler kalmadı baksanıza
    millet nasıl bir askerlik yaptıysa artık. hiç hatırlamak bile istemiyor.
    neyse bizim de çok az zamanımız kaldı, inşallah biter. yalnız bu batmana ve köy okuluna çok alıştım. şimdi geri dönmek epey zor gelecek.
    köy okulunda o kadar rahatız ki bu kadar olur. kahvaltı, çay, köylüden gelen süt ve köy yoğurdu. müthiş bir şey.
    tabi istanbulda da arkadaşlar, aile eş dost var ama burasının da yeri ayrı tabi

valla son 6 hafta artık lise olduğu için seminerde yok bizde

hadi gözünaydın olsun bitmiş sayılır 6 hafta nedir ki

• çok sağol eloozgur tertibim asker öğretmen ve öğretmen arkadaşlar zorunlu hizmet bugün itibariyle kaldırılmıştır hayırlı uğurlu olsun

Bursayı çok sevmesemde zorunlu hizmetten iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

çok sağol eloozgur tertibim asker öğretmen ve öğretmen arkadaşlar zorunlu hizmet bugün itibariyle kaldırılmıştır hayırlı uğurlu olsun

Bursayı çok sevmesemde zorunlu hizmetten iyidir

vallahi biz bursaya gelmek için 9 takla atıyoruz :D
    olsun çok uzak sayılmam ama zaten zorunlu yapıyordum darıcada deniz kıyısı
    2 senem vardı bitti 2 sene önceden bu haziranda açık olursa isteyecem bursaya tayin 79 puanla çıkarmı bilmem

• way beee.... selam arkadaslar, ozlemisim valla forumu. Yaw siz hala askermisiniz :P biz bitirdik, 331 ler bitircek 1 hafta sonra.. 333ler de geldi zaten :) abi iyiki y.sb cikmamis bana yaw :) allah kolaylik versin sizlere tertipler
  • hadi bakalım şafak 78 bitecek yav
  • basından sonuna kadar gezdim konunun agzına tüküreyim askerlik işte 329 kd....
  • şafak demiş 70 !!!!
  • merhaba asker öğretmenler.
    batmanda asker öğretmen arkadaşınızdan saygılar.
    birkaç hafta önce bilgisayarımı çaldırdırdığım için uzun süre foruma giremedim. şimdi nasip oldu. arkadaşın bilgisayarından giriyorum.
    neyse koca bir yılı daha bitirdik ama inanılmaz yoruldum. köy okulunun zorlukları bir yana beyin ve klp olarak yorgunum.
    uzun bir tatile ihtiyacım var. hadi hayırlısı.
    bir daha ne zaman girerim bilmem
  • Şafak 20 dedi hadi hayırlısı. Baba yatar şafak atar...
  • şafak 19.329lardan eser kalmadı bizde bitirelim artık.mazeret izni alanlar varmı?

ben hiç izin kullanmayarak 44 gün önce çıkıyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramcofb

merhaba asker öğretmenler.
    batmanda asker öğretmen arkadaşınızdan saygılar.
    birkaç hafta önce bilgisayarımı çaldırdırdığım için uzun süre foruma giremedim. şimdi nasip oldu. arkadaşın bilgisayarından giriyorum.
    neyse koca bir yılı daha bitirdik ama inanılmaz yoruldum. köy okulunun zorlukları bir yana beyin ve klp olarak yorgunum.
    uzun bir tatile ihtiyacım var. hadi hayırlısı.
    bir daha ne zaman girerim bilmem

ramco tertibim 3 hafta kaldı köy olduğu için seminer dönemi istanbula gidebilirsin sanırım az kaldı sık dişini

şafak 62 artık tertipler bitti bitecek

mazeret izinsiz olur mu ama uzamıyor onlarıda alınca

• şafak 55 hadi bakalım
  • arkadaşlar ben halen teskere kağıdımı askerlik şubesine vermedim herhangi bir sorun olur mu acaba?hayırlı teskereler..18 ocak yeni bir başlangıç oldu hayatımda..
  • şafak 34 haydin breee
  • Benimde 38 tertip bitmiyo ya. yedi beni bu askerlik. Per.Atğm.
  • şafak 48
  • askerliği unuttum ya 5 ay oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabancı34

askerliği unuttum ya 5 ay oldu

bizde unutacağız şafak:46
  • Vay be nerdeyse 1 sene olucak çabuk geçti askerlikten sonrası:))) Sanki yıllar geçmiş gibi sanırım beynim bir an önce unutmak istiyor İştimalar neydi yav.Van-Çaldıran da yaptım.Takım çavuşuydum bir de.Gayrısiz iştimalar of of Adam toplamak için göbeğim çatlardı.Başçavuş kıl bir adamdı istersen adamların hesabını vereme ,yandın ki ne yandın.Hergün günde 3 defa aynı stres. 5 aydan fazla gerçekten zor Allah sabır versin.3000 tl para verseler her ay yine de yapılmaz Çıkarsa ipe ipe yapılır tabi de çıkmaması iyi olmuş kendi adıma

• yedek subay öğretmenlerdende bir ben kaldım ha herkes kayıp
  • 
Sayfa: önceki 14651466146714681469
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.