Şimdi Ara

329. DÖNEM(AĞUSTOS 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (1466. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.481
Cevap
14
Favori
1.399.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14641465146614671468
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: merm

Teğmen olma muhabbeti olmuş; meslek kurası çeken 329. dönemler 1 mayısta teğmen oluyorlar herkesten önce yani, çünkü acemilikleri sadece 18 gün.

e az kalmış o zaman maaş 2000 oluyor onlarda heralde
  • tertipler naber? bitireli 3 ay oldu yav.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rijkaard

tertipler naber? bitireli 3 ay oldu yav.

siz bitireli tabi biz 1 ağustosta bitirecez
  • Beytüşşebapta 8 ay geçti. Vay beaaa. Kaldı 2 ay oleyyyy...
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyula07

Beytüşşebapta 8 ay geçti. Vay beaaa. Kaldı 2 ay oleyyyy...

sen selimin arkadaşıydın değil mi? ne yapıyor tertibim
  • 329 astek ler hala devam mı ediyor :) askerlik biteli 3 ay olmuşşşşş varmı benden mutlusu beeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakone -- 25 Nisan 2010; 21:31:57 >
  • 329 dan kalan askermi var ya :) Yapma ya , adamlar hala askerlikmi yapıyor, ben askerliği bitireli 2 sene gibi geliyor

aaa asker, asker abi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ahmet_

329 dan kalan askermi var ya :) Yapma ya , adamlar hala askerlikmi yapıyor, ben askerliği bitireli 2 sene gibi geliyor

aaa asker, asker abi :)

ayıp oluyor ama
  • Allah size de kazasız belasız nasip etsin inşallah .
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ahmet_

Allah size de kazasız belasız nasip etsin inşallah .

çok sağol tertip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Hergün eve kız atıyor desem :)))

Şaka bir yana selim olmasa geçmezdi zaten bu dağ başında zaman. Buradan gidince özleyecem keratayı :D
  • quote:

quote:

quote:

Hergün eve kız atıyor desem :)))

Şaka bir yana selim olmasa geçmezdi zaten bu dağ başında zaman. Buradan gidince özleyecem keratayı :D

onu vururlar Beytüşşebapta ozandan çok selamlar diye ilet tertibime dayanın az kaldı

• merhaba...bugün tuzlada nişanlımın yanındaydım...333.dönem yedek subay... hudut çekti kurada... 329.DÖNEM HUDUTLARIN KAÇININ NEREDE OLDUĞUNU VE NELERE DİKKAT ETMESİ GEREKTİĞİNİ ÖĞRENMEMİ İSTEDİ...yardımlarınız ve bilgileriniz için şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NİŞANLI FZT

merhaba...bugün tuzlada nişanlımın yanındaydım...333.dönem yedek subay... hudut çekti kurada... 329.DÖNEM HUDUTLARIN KAÇININ NEREDE OLDUĞUNU VE NELERE DİKKAT ETMESİ GEREKTİĞİNİ ÖĞRENMEMİ İSTEDİ...yardımlarınız ve bilgileriniz için şimdiden teşekkürler...
    valla yedek subaylar pek girmiyor buraya bildiğim kadarıyla bizim gibi asker öğretmenler hariç
  • Size bişey sormak istiyorum. 329. dönem olarak YEDEK SUBAY, önce acemilik ISPARTA EĞİRDİR'E çıkıp ilk haftadan refüze olup TUZLA PİYADE OKULUNA gelenler, çekilen branş kurasında ZMA çekenler acaba DAĞITIMDA hangi İLLERE gittiler? Bu sorunun cevabına ihtiyacım var..

BÜTÜN ZMA'LAR BU SORULARIMI CEVAPLARSA MEMNUN OLURUM.
  • Arkadaşlar nasıl gidiyor bakalım :) görüşmeyeli neredeyse bir yıl olacak neler yapıyorsunuz ?
  • dediğn gibi bizim daha bitmedi :) devam ediyor az kaldı ama hayırlısıyla bakalım.
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NİŞANLI FZT

merhaba...bugün tuzlada nişanlımın yanındaydım...333.dönem yedek subay... hudut çekti kurada... 329.DÖNEM HUDUTLARIN KAÇININ NEREDE OLDUĞUNU VE NELERE DİKKAT ETMESİ GEREKTİĞİNİ ÖĞRENMEMİ İSTEDİ...yardımlarınız ve bilgileriniz için şimdiden teşekkürler...
    valla yedek subaylar pek girmiyor buraya bildiğim kadarıyla bizim gibi asker öğretmenler hariç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı

Arkadaşlar nasıl gidiyor bakalım :) görüşmeyeli neredeyse bir yıl olacak neler yapıyorsunuz ?

asker öğretmenler hariç konuda kimsecikler kalmadı baksanıza
    millet nasıl bir askerlik yaptıysa artık. hiç hatırlamak bile istemiyor.
    neyse bizim de çok az zamanımız kaldı, inşallah biter. yalnız bu batmana ve köy okuluna çok alıştım. şimdi geri dönmek epey zor gelecek.
    köy okulunda o kadar rahatız ki bu kadar olur. kahvaltı, çay, köylüden gelen süt ve köy yoğurdu. müthiş bir şey.
    tabi istanbulda da arkadaşlar, aile eş dost var ama burasının da yeri ayrı tabi
  • Sorumu tekrarlamak istiyorum arkadaşlarr
    329. dönem olarak YEDEK SUBAY, önce acemilik ISPARTA EĞİRDİR'E çıkıp ilk haftadan refüze olup TUZLA PİYADE OKULUNA gelenler, çekilen branş kurasında ZMA çekenler acaba DAĞITIMDA hangi İLLERE gittiler? Bu sorunun cevabına ihtiyacım var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramcofb

quote:

Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı

Arkadaşlar nasıl gidiyor bakalım :) görüşmeyeli neredeyse bir yıl olacak neler yapıyorsunuz ?

asker öğretmenler hariç konuda kimsecikler kalmadı baksanıza
    millet nasıl bir askerlik yaptıysa artık. hiç hatırlamak bile istemiyor.
    neyse bizim de çok az zamanımız kaldı, inşallah biter. yalnız bu batmana ve köy okuluna çok alıştım. şimdi geri dönmek epey zor gelecek.
    köy okulunda o kadar rahatız ki bu kadar olur. kahvaltı, çay, köylüden gelen süt ve köy yoğurdu. müthiş bir şey.
    tabi istanbulda da arkadaşlar, aile eş dost var ama burasının da yeri ayrı tabi

valla son 6 hafta artık lise olduğu için seminerde yok bizde

• 
Sayfa: önceki 14641465146614671468
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.