Şimdi Ara

329. DÖNEM(AĞUSTOS 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (( TUZLA'DA SINAVA GİRECEKLER )))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Tuzlada sınava gireceklere soruları hakkında yardımcı olabilirim.

Asıl formumuz http://forum.donanimhaber.com/m_28191664/mpage_1/key_/tm.htm adresindedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buhicik -- 24 Haziran 2009; 16:34:46 >

•  329. DÖNEM(AĞUSTOS 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (( TUZLA'DA SINAVA GİRECEKLER )))
  • kardes ben kadıkoy istikametinden gelicem e5 den, gelirken sağ tarafımdamı olucak yoksa sol taraftamı?
  • Yukarıdaki resimdeki gösterdiğim gibi sağ tarafta, oklar kadıköy tarafından gelen kişinin nasıl giriş yapacağını gösteriyor ama dediğim gibi İçmler tabelasından sakın girme, karıştırırsın. İçmeleri geçtikten 1-2 km sonra benzin istasyonunun hemen yanında Tuzla Piyade Okulu girişi... Hangi gün gelmeyi düşünüosun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: buhicik

Yukarıdaki resimdeki gösterdiğim gibi sağ tarafta, oklar kadıköy tarafından gelen kişinin nasıl giriş yapacağını gösteriyor ama dediğim gibi İçmler tabelasından sakın girme, karıştırırsın. İçmeleri geçtikten 1-2 km sonra benzin istasyonunun hemen yanında Tuzla Piyade Okulu girişi... Hangi gün gelmeyi düşünüosun?

tamam kardes cok saol tesekkurler.

geleceğim gunu bilmiyorum walla kardesim herhalde son gun gelirim gibi gozukuyor..
  • bana gelen evrakta ankara etimesgut yazmıslar sınav yerini ama ben tuzlaya aldırcam
    istanbulda şubeden değiştiriyolarmış
    bende araba yok ama otobus falan bi şekilde ulaşcaz artık
    o zamana kadar bir plan yaparız...
  • Tuzla - Cevizlibağ otobüsü ile gelip Piyade Okulunun olduğu köprüde inersin. 10 dk aşağı yürürsün. Sorun olmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: isayfb

bana gelen evrakta ankara etimesgut yazmıslar sınav yerini ama ben tuzlaya aldırcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saol kardeşim....

quote:

Orjinalden alıntı: buhicik

Tuzla - Cevizlibağ otobüsü ile gelip Piyade Okulunun olduğu köprüde inersin. 10 dk aşağı yürürsün. Sorun olmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: isayfb

bana gelen evrakta ankara etimesgut yazmıslar sınav yerini ama ben tuzlaya aldırcam

• Tuzla da sınava girecekleri uyarayım, sınav günü çok kalabalık oluyor. Bizim işyerinin servisi askeriyenin önündeki yoldan geçememişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buhicik -- 25 Haziran 2009; 20:32:09 >
  • Bende ağustosta yolcuyum tuzlada sınava gireces araba falan yok artık nasıl gideceksek üsküdardan....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi waldemar -- 17 Temmuz 2009; 12:06:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.