Arkadaşlar eğer ben 64 bitlik bi işlemci alırsam 64 bitlik vista dvdsimi edinmem gerekio....Bnm işlemci Intel core 2 1.86 ghz bnm işlemcim kç bit? yrdımcı olursanz sevinirm....
İşlemcin 64 bit arkadaşım. İsteğine göre ister 32 işletim sistemi kullani ister 64 bit
saolsn arkdaşm...
64 bit uygulamalarda daha yüksek performans almak istiosan vista 64 bit kur ama vista 32 bit daha sorunsuz olur. 64 bit işlemcin var diye illa 64 bit işletim sistemi kurmana gerek yok ve tavsiyem kesinlikle 32 bit
quote:
Orjinalden alıntı: kabizkugu1
64 bit uygulamalarda daha yüksek performans almak istiosan vista 64 bit kur ama vista 32 bit daha sorunsuz olur. 64 bit işlemcin var diye illa 64 bit işletim sistemi kurmana gerek yok ve tavsiyem kesinlikle 32 bit
sen ne dion arkadaşım imkanın varsa asıl kesinlikle 64 bit kullanacaksın! ayrıca program uyumsuzluğu diye birşey yok. 32 bit programlarını sorunsuz çalıştırabilirsin (32 bit tarayıcı ve antivirüsler hariç)
Ram in 2GB dan fazla ise kesinlikle Vista ve kesinlikle 64bit kurmalısın. 2GB veya altı ram de 64bit farkını hissetmezsin.
3 Gb ramım var pki vista'nın 64 bit'ini nasıl temin edeblrim???