Şimdi Ara

32gb TAN YUKARISINI NEDEN GÖRMÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gardaşlıklar,,,80gb lık bir hdd aldım,ama malesef bunun sadece 32gb lık kısmını kullanabiliyorum..campır ayarıyla da olmadı,,,fdisk sadece 32gb ta kadar görüyor...[akum][drctr][wand][vkng]

• Selam arkadaki jumper muhtemelen max 32gb konumunda onu jumper ayarlarından arkadaki jumper ı master konumuna getir sorunun çözülecektir kolaygelsin
  • selam dostum tşk
    gardaş denedim olmuyor....
  • arkadaşlar bilgilerinizi ve tecrübelirinizi bekliyorum...
  • 32gb uzerini gormuyorsa ya anakart uyumlu değil yada hdd üzerindeki jumper ayarını yapmamışsın demektir. arkadaşın dediği gibi hdd üzerindeki master konumuna getir jumperi o zaman problem cozulecektir.
  • valla ne mastere kaldı ne slave yapmadık birşey bırakmadım,,,,hatta olurya bir yanlışlık yapmış olabilirim diye sıradan jumperın yerini değiştirip durdum ama yine olmadı
  • slave olarak denedin mi? bir de gördüğünü boşver yüzde olarak böl formatla. format atarken gerçek boyutu verir. akşam epeyce uğraştırdı. ama oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Iphone'u Görmüyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeş yok onuda denedim 32000bayt görüyor...daha yukarısı yok..format atarkende öyle,,,ama tam olarak partisın macig te denedim ve onda görüyor da....bu kezde *REMOTE* diye bir şey oluyor ve daha sonra sistemde tekrar fdisk yapmak istediğimde fdisk yapamıyorum...
  • Eğer Fat32 olarak formatlamaya çalışıyorsanız fat32 32gb yukarısını görmez. NTFS olarak xp de deneyin. Eğer biostada hdd 32 gb olarak tanınıyorsa, daha önce bir iki defa Maxtor ve quantum hdd lerde başımıa gelen bi olay var. Garanti dahilinde geri gönderilen diskler revize edilip daha yüksek kapasiteli olarak yenilenip tekrar piyasaya sürülüyor. Bazen hatalı olarak kapasite olması gerekenden fazla çıkabiliyor. Böyle bir durum söz konusu ise aldığınız yere götürün değiştireceklerdir. Bu tür modellerde üzerindeki seri numarasının sonunda rev A00 gibi bir numara bulunuyor bi kontrol edin... Diğer bi ihtimalde anakart modelinizi bildirin belki bios update gerekebilir. İyi çalışmalar...
  • anakartın marka modeli nedir
    bios güncellemesi gerekebilir
    bendede aynı sorun vardı 40 gb samsungu görmüyordu update yaptım şimdi 130 gb kadar görüyo
  • anakart EPOX 3I
  • MK dostum aslında benim aklımada sizin dediğiniz gibi geldi ama anakart daha bir haftalık..amd 2400 için almıştım...birde aslında bu hatayı mmx bordlarda 20gb lık bir hdd kullanmak istediğmde yaşamıştım....muhtemelen anakarttandır diye düşünüyorum ama anakart yeni.....ooof ooof(aaaf aaf)
  • gardaş anakart 80 olarak görüyor da fdisk yaparken mi 32 görüyor
  • şu anakartın tam modelini yazar mısın
    EP-8KMM3I mı yoksa EP-8RDA3I mı?
  • +1
  • Bu fdisk'in bi sorunu, hiç partition yapmadan bi windows kur (o tek bi partition oluşturur) daha sonra partition magic ile istediğin gibi düzelt (microsoft'un beceriksizliği işte nolcak)
  • EPOX EP- 8RDA3I (L) anakartın modeli bu
  • atatli kardeş fdisk yaparken 32 görüyor
  • celalettin hocam tşkler bakıyorum şimdi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.