Şimdi Ara

32LA613S YARDIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar arkadaşlar.Şimdi bizde LG 32LA613S var.Ayrıca biz komşumuzun kendi antenine kablo bağlamak suretiyle bu tv'yi izliyoruz.Bu tv herhangi bir doğa olayı (rüzgar ya da yağmur) olsun ya da olmasın,sürekli birden fazla kanalı kendiliğinden siliyor.Komşumuza onların tvlerinde bir problem olup olmadığını sorduk.Problem yok dedi.Kablodan diye düşünüp kabloyu yenilendi.Sinyal alamıyordu.Sinyal alsın diye bir tane 4'lü LNB takıldı.Şu an Sinyal Seviyesi ve Sinyal Kalitesi %100 göstermesine rağmen hala kendiliğinden kanal siliyor.Artık problemin dahili uydu alıcıdan olduğunu düşünmeye başladım.TV Vatan Bilgisayardan alınmıştı.Garanti süresi de Aralık’ta bitiyor.Şimdi TV’yi ya yapılması için servise göndereceğiz.Ya da bu TV’yi verip üstüne para verip aynı markanın veya farklı bir markanın 32 İnç TV’sini alacağız.bu konularla ilgili birkaç sorum olacak.Bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa memnun olurum.
    1.Öncelikle servise göndermek istersek LG servisi arıza kaydı bırakıyormuşuz.Arıza kaydını yaptırdıktan sonra biz mi Tv’yi götüreceğiz.Onlar kendileri mi almaya gelecek.Onlar almaya geleceklerse kaç günde geliyorlar?Kaç günde tamirini yaparlar?Tamir bittikten sonra onlar bizi arayacak mı Tv’niz hazır şu gün getireceğiz? Diye.Yoksa biz mi arayacağız tamir ne durumda ve ne zaman getireceksiniz?diye.Birde genel olarak LG TV’ler için verilen servis hizmetinden memnun musunuz?
    2.Servisten bu TV değiştirilebilir yazısı alınırsa Tv değiştiriliyormuş.Bu yazı alındığında veya servise götürmeden direk Vatan Bilgisayar’a gitsem ben elimdekini verip üstüne para verip yeni bir Tv almak istiyorum.desem alabilir miyim?Birde sadece aynı markalı bir ürün mü alabiliyorum?(LG 32 İnç başka model )Yoksa başka markalı bir üründe alabiliyor muyum?(burada marka belirtemiyorum.Zira bu tv’lerde hangi markalar alınabilir?Bilmiyorum.Çünkü bu konuda hiçbir bilgim yok.Bilgisi olan arkadaşlardan farklı marka önerileri bekliyorum.)
    3.Her 2 durumda da (ister Lg ister başka marka olsun) TV’yi iade ettiğimizde üstüne verebileceğimiz miktar 1000 TL’dir. Alacağımız TV’nin özellikleri verdiğimiz Tv’nin özelliklerinin (LG 32LA613S’deki çoğu özelliği) aynısı olsun.
    4.Ancak LG tavsiye edecek arkadaşlar sadece işletim sisteminin sürümü Webos 2.00 veya daha üstü olan ve modül kartta takılabilen bir TV olsun.Çünkü aslında ben TV’nin işletim sisteminden memnun değilim.Ancak durum uygun olmazda tekrar LG alırsam hiç olmazsa en güncel sürümü yüklü olanı ve modül kartta takılabilen bir TV istiyorum. Başka marka önerecek arkadaşlar işletim sistemi Webos işletim sisteminden daha iyi bir işletim sistemi olan ve güncel sürümü yüklü olan ve modül kartta takılabilen bir TV olsun.Diğer özellikler 32LA613S’deki diğer özellikler aynı olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOSHİBA 43L2863DAT YARDIM
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.