Şimdi Ara

32LG6000 LCD TV hk. bilgiye ihtiyacim var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 32" LCD tv ler icerisinde 32LG6000 nin ozellikleri iyi gozukuyor bu modeli almayi dusunuyoruz ancak DVB-T ozelligi bu modelde mevcut mu internette kimi websitelerinde var gozukuyor kimi yerde hicbir bilgi yok LG nin kendi websitesindede bu ozellikten hic bahsedilmemis veya ben goremedim bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirmi. Ayrica 32" LCD tv lerde LG6000 nin ozelliklerine yakin sizin onerebileceginiz marka/modeller varmi?

• bu özellik heryerde farklı gösteriliyor sadece bu model için değil iyice araştırmanı tavsiye ediyorum
  • dostum yaklaşık bu makineyi 2 3 aydır kullanıp test ediyorum dijital tuner i var ama performansı denemedik tabi pcmcıa kartımız olmadı daha ama diğer teknik özelliklere bakarsan iyi makina...alternatifin olursa tavsiyem olsun philips 32pfl5403 olsun kontrast oranından başka bi fark yok ama paneli daha güsel incelemeni isterim..
  • bence lg6000 modeli gayet iyi bir model 5403 ten daha iyi olduğunu düşünüyorum de.lge.com adresi lg nin global sitesi buradan ürüne ait özelliklere ulaşabilirsin ama zırnık arkadaşımızında dediği gibi bu üründe digital tuner mevcut.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    55'' oled tv tavsiyesi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.