32mb tnt2 m64 cardex ekran kartım var. o/c konusunda hiç bilgim yok!! bu o/c işlemini hangi programla yapıyoruz ?? nerden bulabilirim?? nasıl kullanılır ?? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...[B)]
ben sana iki program önereceğim her zaman önerdiğim gibi
profesyonel özellik sunan olarak rivatuner basit işlemler için ise nvmax i önerecem
bu iki programı dawww.guru3d.com adresindeki linklerden ve download bölümünden bulabilirsin.
oc konusuna gelice kademe kademe yapmanı ve her yükseltişten sonra bir test programı (grafik ile ilgili 3dmark uygundur çünkü baya hassas bi test) çalıştırıp stabil olup olmadığını kontrol et eğer stabil ise bi sonraki basamak olmadı yarım basamak aşağı bi daha dene.
bol şanslar. umarım yardımcı olmuşumdur.
ya tam olarak adresini verirsen ikisininde ben biraz ingilizce özürlüyümde :)) kusuruma bakma
riva tuner tam sana göre imzamda tnt2 m64 üm o/c lu değerlerini görebilirsin. tabi ekstra soğutma önlemleri ile bu değerler
Bende nvidia TNT2 M64 var. Son Haddini zorlamadan üstün bir şekilde kullanmak istiyorum. O guru mudur nedir. Oraya baktım Ama bana gerekeni sanırım bulamadım nasıl? Bulurum**??**
soldaki stunda rivatuner var download ile onunla ilgili ne varsa tıkla bulursun.
yaw tnt2 ler o/c yemiyor bea,hic faydasi ni goremedim,zaten benim kart dandik midir nedir ram i de 125mhz. bende sinir oldum fanini soktum .fansiz ve o/c siz kullanioum.Yansin da yenisini aliym.:P
lam daha kolayı var sat birine yanisi al
kafayi kullan, ben ogrenciyim o kadar para birikrirene kadar **** anla yani,en iyisi yandi bu kart diyip yeni kart istemek pederden.Bizim ki birsey bozulmayinca parca değismeyi pek sevmioda :((
yaw powerstorm sen %kac performans artisi sağladin o/c ile?benim fan yok gta3 de kastiracam biraz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme