Şimdi Ara

32s81b

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gecen hafta itibariyle eve Samsung 32s81b aldik. Genel anlamda henuz kablo tv disinda deneme imkanim olmasada dikkatimi çeken sey kanal geçişlerinin 2-2,5 saniye icinde gerçekleşmesi oldu.

Bu modellerin tamamimi boyledir, yoksa özel bir ayari filan mi var acaba?

Bilen arkadaşlar yardimci olabilirlerse çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bond777 -- 22 Kasım 2007; 16:30:47 >

• bendede var aynı tv den, herhangi bir kaynak bağlamadığım (uydu,kablo vs.), sadece dvd ve pc bağlı ama ikisinin arasındaki geçiş sizin söylediğiniz süreden daha kısa.. ama kanal geçişlerini tam olarak bilmiyorum..
    benim size asıl sormak istediğim lcd nizde backlight problemi varmı?
    ben sırf bu yüzden bir haftalık tv mi değiştiriyorum...
  • Ben gormedim boyle bir problem.

Henuz dvd yada bilgisayara baglamadim ama kanal geçişleri aşırı uzun, R81lerdede boylemidir merak ediyorum dogrusu?
  • benden de bir soru:

bana söylenen r81b ile s81b nin hdmi sayısı, konsrast ve tasarım dışında teknik özelliklerini aynı olduğuydu ancak s81b de PIP yok doğru mudur? bunun gibi önemli farklılık var mıdır başka ?
  • S81 de PIP var

zaten en önemlisi aralarında panel farkı var diye biliyorum ben...

birde sürekli belirtilen S serisinde parlaklığın çok fazla olduğu yönünde, bu da film izlerken cok dikkatli olan birini rahatsız ediyor..

backlight ı kısmaya kalktığınızda ise görüntü donuklaşıyor..

ama pc performansı harika bir televizyon, özellikle game mode süper.. unreal tournament te gözlerime inanamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: charcharodon carcharias

S81 de PIP var

zaten en önemlisi aralarında panel farkı var diye biliyorum ben...

birde sürekli belirtilen S serisinde parlaklığın çok fazla olduğu yönünde, bu da film izlerken cok dikkatli olan birini rahatsız ediyor..

backlight ı kısmaya kalktığınızda ise görüntü donuklaşıyor..

ama pc performansı harika bir televizyon, özellikle game mode süper.. unreal tournament te gözlerime inanamadım

Hayret, bana aldigim samsung bayii paneller ayni, yazilim farkindan dolayi R81 daha üstün demisti...
  • bende tam olarak emin değilim, belkide aynıdır, sadece bana aradaki fiyat farkına değer demişlerdide eşşek kafam dinlemedim
  • dun akşam tüm menuleri kurcaladim ama caresi yok galiba bu işin..
    2 saniyede kanal degisimine razı olucaz galiba:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bond777 -- 23 Kasım 2007; 9:39:12 >
  • Arkadaşlar ben de samsung 32s81b zedelerdenim...büyük beklentilerle aldım ama hiç memnun değilim...
    kimseye de tavsiye etmiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdanay

Arkadaşlar ben de samsung 32s81b zedelerdenim...büyük beklentilerle aldım ama hiç memnun değilim...
    kimseye de tavsiye etmiyorum...

Bu kategoride fiyat tatminkarlik orani en iyi olan cihaz. Bende yanyana seyrettigimde 3-4milyar etiketli Philips ve Sony modellerini begendim ama dedgim gibi biraz daha durumunuz varsa r81 bu bahsettigim pahali cihazlara daha yalkin kalitede.
    s81de r 81e yakin, yani uzun lafin kisasi bu isin sonu yok:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.