Şimdi Ara

32x32 Gif Arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar forumumda kullanmak üzere 3 büyük takımın 32x32 boyutlarında gif logolarını arıyorum.Bulabilecegim adresleri yazarsanız çok makbule geçer

• Arkadaşlar Forumumuz Yeni Olduğundan
    Forumda Moderatör Açığımız Vardır, İsteyen Arkadaşlarwww.eniyisi.org/forum sitesine üye olarak
    Moderatör olabilir yetkili kişilere belirtmeniz yeter ayrıntılı bilgi forum yazıyor ilginize Teşekkürederiz......

• quote:

Orjinalden alıntı: kayatayip

Arkadaşlar Forumumuz Yeni Olduğundan
    Forumda Moderatör Açığımız Vardır, İsteyen Arkadaşlarwww.eniyisi.org/forum sitesine üye olarak
    Moderatör olabilir yetkili kişilere belirtmeniz yeter ayrıntılı bilgi forum yazıyor ilginize Teşekkürederiz......

konuyu dagıtmayalım bu başlıkta gif yardımı istniyor forum reklamı yapın denmiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: horikos

quote:

Orjinalden alıntı: kayatayip

Arkadaşlar Forumumuz Yeni Olduğundan

konuyu dagıtmayalım bu başlıkta gif yardımı istniyor forum reklamı yapın denmiyor

aynen bi topicde daha yazmış bunu

• yokmu yardım eden

• kendin işlemeyi denesen daha kolay olur.... ya da ben yapıyım dostum nasıl istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rundll -- 2 Şubat 2006 12:49:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rundll

kendin işlemeyi denesen daha kolay olur.... ya da ben yapıyım dostum nasıl istersen

walla yaparsan çok sevinirim , kendim de uraşıyom ama pek güzel yapamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: horikos

Arkadaşlar forumumda kullanmak üzere 3 büyük takımın 32x32 boyutlarında gif logolarını arıyorum.Bulabilecegim adresleri yazarsanız çok makbule geçer
  • benim önerim her takımın logosunu bul googledan arayabilirsin mesela veya sitelerine gir ordan bul onları ezthumbs la 32x32 yaparsın kullanımı çok kolaydır zaten
    download:http://www.fookes.com/ftp/free/EzThmb_Setup.exe
  • rundll yapacak sağolsun
  • bekliyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.