Şimdi Ara

33.000TL ye kadar DİZEL 2. el az yakan araç tavsiyesi ACİLL::: (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

quote:

Orijinalden alıntı: xerker

quote:

Punto 1.3 2012.

Hocam aracınızdan memlunmusunuz ben de 1.3 95 bg evo paketlilerini araştırıyorumda

Hocam benim araç 1.3 75 hp, en boş modeli. He neden en boş aracı tercih ettim söyleyim, benim için boya kaza vs. darbeler çok önemli o yüzden düşük KM'li B sınıfı dizel bir araç temiz olarak ancak punto 1.3 pop gözüküyordu 5 ay önce satın aldım 31,5 bin tl'ye 44 bin km'deydi. Ama dedigim gibi kaza boya vs. çok önemli benim için yoksa çok seçenek vardı.
    Aracım'dan memnunum şöyle ki, multijet motoru çok sevdim 1.3 motoruyla gayet tatminkar. 95'liklerini sormayın zaten uçuyor gidiyo birde 6 ileri.
    Ben araca aşık oldum hocam kendi çapımda modifiyelerimi yaptım gayet güzel oldu boş aldım tamamladım :)

Hemen hemen aynı durumda sayılırız Bende ilk başlarda clio bakıyordum sonrasında fiyatından dolayı yavaşdan gönlüm bu araca kaydı zaten parçasıda ucuzmuş çok hafifçe araçla oynamayı düşünüyorum 75 bg olandan için hantal kalır filan dediler bende öyle olunca 95 liklere bakmaya başladım ortalama yakıt tüketiminiz nasıl peki ? 95 bg olanın yakıt tuketımı çok fark edermi ? Bir de bu punto`larda usp,aux yokmuş gariba sonradan taktırılabiliyormuyuz ? Ve bir de son olarak aracın ses sistemi nasıl ? Biraz fazla soru sormuşum ama :)) Bu arada aracınız hayırlı olsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xerker -- 21 Mart 2015; 17:27:06 >

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-full-plus-full-2011-model-opel-111-yil-1.3-dizel-6-illeri-204078873/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2011-model-opel-astra-uygun-fiyatli-204290074/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-2011-opel-astra-111-yil-197459985/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-kaya-otomotivden-2011-opel-astra-203761959/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-memurdan-acil-fiyat-dustu-188965230/detay

2011 modelleri inceledim. 2010 modele düşersen daha çok alternatif bulabilirsin.
    ben hasar kayıtsız değişensiz ve de mümkün se boyaasız aradığım için henüz bulamadım :))
    siz 3-4 parça boyalı olur dediğiniz için yukarıdaki seçenekleri bulabildim. daha detaylı aranırsa eminim seçenekler arttırılabilir.

• arkadaşım ibiza hakkında yardımcı olurmusun. gerçekten yardıma ihtiyacım var.
    çok arada kaldım.

fiat öneren arkadaşlar için söylüyorum;
    valla ibiza nın fiat-punto,evo,bravo nun her türlüsünden daha iyidir diye düşünüyorum bilmem yanılıyomuyum :))
    bu konuda beni ikna edebilirmisiniz? neden ibiza değil de fiat?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Punto 1.3 2012.

Hocam aracınızdan memlunmusunuz ben de 1.3 95 bg evo paketlilerini araştırıyorumda

Hocam benim araç 1.3 75 hp, en boş modeli. He neden en boş aracı tercih ettim söyleyim, benim için boya kaza vs. darbeler çok önemli o yüzden düşük KM'li B sınıfı dizel bir araç temiz olarak ancak punto 1.3 pop gözüküyordu 5 ay önce satın aldım 31,5 bin tl'ye 44 bin km'deydi. Ama dedigim gibi kaza boya vs. çok önemli benim için yoksa çok seçenek vardı.
    Aracım'dan memnunum şöyle ki, multijet motoru çok sevdim 1.3 motoruyla gayet tatminkar. 95'liklerini sormayın zaten uçuyor gidiyo birde 6 ileri.
    Ben araca aşık oldum hocam kendi çapımda modifiyelerimi yaptım gayet güzel oldu boş aldım tamamladım :)

Hemen hemen aynı durumda sayılırız Bende ilk başlarda clio bakıyordum sonrasında fiyatından dolayı yavaşdan gönlüm bu araca kaydı zaten parçasıda ucuzmuş çok hafifçe araçla oynamayı düşünüyorum 75 bg olandan için hantal kalır filan dediler bende öyle olunca 95 liklere bakmaya başladım ortalama yakıt tüketiminiz nasıl peki ? 95 bg olanın yakıt tuketımı çok fark edermi ? Bir de bu punto`larda usp,aux yokmuş gariba sonradan taktırılabiliyormuyuz ? Ve bir de son olarak aracın ses sistemi nasıl ? Biraz fazla soru sormuşum ama :)) Bu arada aracınız hayırlı olsun :D

Valla hocam sizin kararınıza kalmış ben 21 yaşındayım ilk kendi aracım bu oldu.
    75'lik hantal gelir dediler banada aynı şekilde, ama ben bu araçtan zaten performans beklemiyorum ki ? Hani öyle über süper olsun istemiyordum.
    75'lik bana gayet yeterli geldi, zaten biliyorsunuz önemli olan tork'dur bu araçda gayet güzel tork üretiyor.
    Ben boş versiyon alıp abarth versiyona benzetmeye çalışıyorum kendi çapımca. Hocam orjinal teyp çıkışında aux var hemen takılıyor benim araçta var ama orjinal teyp'ini sevmezsiniz yani benim şahsen sadece o kaldı orjinal teyp'i degiştirmem gerekiyor son olarak.
    Ses sistemini begenmiyorum çünkü diger aracım citröen'di multimedia konusunda bonkör bir araçtı yani ondan sonra puntonun ki yetersiz geldi yalan yok. Ama halledilecek birşey bu sonuçta bir oem cihaz takıp güzelce halledilir.
    Sağolun hocam.
    Ben beyaz aldım body kit yaptırdım ve birde jant taktım gayet hoş oldu bence :)

33.000TL ye kadar DİZEL 2. el az yakan araç tavsiyesi ACİLL:::

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schneeflocke -- 22 Mart 2015; 17:49:28 >

• İşte ben de bundan bahsediyorum 33.000 liraya 2010 model yüksek hasar kayıtlı araçlar dışında HB astra h bulamazsınız. Biz 35.000 TL bütçeyle birkaç parça boyalı temiz araç bulamadık daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profession

arkadaşım ibiza hakkında yardımcı olurmusun. gerçekten yardıma ihtiyacım var.
    çok arada kaldım.

fiat öneren arkadaşlar için söylüyorum;
    valla ibiza nın fiat-punto,evo,bravo nun her türlüsünden daha iyidir diye düşünüyorum bilmem yanılıyomuyum :))
    bu konuda beni ikna edebilirmisiniz? neden ibiza değil de fiat?

İbiza bende baktım hocam, doğru düzgün bir dizel motoru o paraya bulamadım. Çünkü şuan sizin durumunuzla 5 ay önce bende karşılaştım.
    ÇOk araştırdım bütün B sınıfı araçlara baktım ama işte bizde boya kaza takıntısı çok var onunda etkisi var tabi.
    Marka algısı diyorsunuz ama multijet sağlam bir motordur ve cebinizin dostudur.
    Multijet motor sağlamdır ve ömrüde uzundur.
    Alacagınız araç sw bir araç satarken zorlanabilirsiniz.
    En önemli olayı motor olayı işte, 1.6 dizel bir araç ve sw kasa çelişki bence.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Punto 1.3 2012.

Valla hocam sizin kararınıza kalmış ben 21 yaşındayım ilk kendi aracım bu oldu.
    75'lik hantal gelir dediler banada aynı şekilde, ama ben bu araçtan zaten performans beklemiyorum ki ? Hani öyle über süper olsun istemiyordum.
    75'lik bana gayet yeterli geldi, zaten biliyorsunuz önemli olan tork'dur bu araçda gayet güzel tork üretiyor.
    Ben boş versiyon alıp abarth versiyona benzetmeye çalışıyorum kendi çapımca. Hocam orjinal teyp çıkışında aux var hemen takılıyor benim araçta var ama orjinal teyp'ini sevmezsiniz yani benim şahsen sadece o kaldı orjinal teyp'i degiştirmem gerekiyor son olarak.
    Ses sistemini begenmiyorum çünkü diger aracım citröen'di multimedia konusunda bonkör bir araçtı yani ondan sonra puntonun ki yetersiz geldi yalan yok. Ama halledilecek birşey bu sonuçta bir oem cihaz takıp güzelce halledilir.
    Sağolun hocam.
    Ben beyaz aldım body kit yaptırdım ve birde jant taktım gayet hoş oldu bence :)

33.000TL ye kadar DİZEL 2. el az yakan araç tavsiyesi ACİLL:::

Gayet güzel olmuş benimde aklımda hemen hemen böyle birşey yapmak var. Maşallah diyelim de nazar değmesin :)

• profession P kullanıcısına yanıt
    İbiza, altyapı olarak Polo ve Fabia ile aynı platformunu kullanır. Punto Alfa Romeo ve Bravo Lancia ve Alfa ile aynı platformu kullanıyor. Elektronik aksam olarak yine aynı. Mekanik-motor parçalara baktığında İbiza'da Vag grubunu, Punto'da Fiat grubunun logolarını görebilirsin.

Zamanında bende çok araştırdım. Bravo İbiza'dan her türlü
    üstündür. Bravo C segmenti yani Leon'a eşittir. Ama satarken zorlanırsın ve biraz altına satarsın. Onun haricinde Vag grubu zarar ettirmez kolay kolay. Ama bagaja ihtiyacın varsa İbiza al. Tipi de çok hoş. Puntoların tipi göreceli, ben sevmem pek mesela. Ama Punto'nun tasarımcısı Maserati'nin tasarımcısı, o yüzden Punto "Baby Maserati" diye adlandırılır.

Son olarak şunu söyleyim, İbiza için ST yani SW şart değilse km yüksek. Tüplü HB bulabilirsin. Ya da Bazline ST. Ama oda donanım olara tatmin edecektir. Ama iç mekanı dar. Onu da söyleyeyim. Bu arada piyasasını bilmesem de Fiesta bakabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kia ceed sehir içi 6 ltyi geçmiyor. Kısın belki 6.3 civarı yakabilir soguklarda. Mjet fiatlardan uzak dur 8 litreden az tuketmez. Yol bilgisayarında 6.5 yazar ama 8-8.5 litre tuketir. Şirkette çalışan arkadaşım soylemişti yol bilgisayarı hatalıtmış pompada olcunce fark etmişler. Aman diyim mjet almayın
  • Schneeflocke kullanıcısına yanıt
    Aracı satarmısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Needfordrive

Aracı satarmısın?
    Y
    Yok hocam satılık degil
  • http://www.milliyet.com.tr/dizel-otomobil-ne-kadar-tuketiyor-otomobil-galeri-2030932/?PAGE=3
    aveo yakıtta ilk 3 te

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar tüm gün araştırma yaptım. karışık olan kafam iyice karıştı :)))
    şu şekilde;

ilk tercihim; 2012 chevrolet aveo- (kazasız temiz 31-32bine bulabilirsem)
    ikinci tercihim; 2010 ve üzeri ceed- (cool modeli hariç) 32bine bulabilirsem temizini
    üçüncü tercihim; enteresan oldu ama :) 2006-volvo s40 eğer temizini bulursam
    dördüncü tercihim; seat ibiza 1.6 sporttourer
    beşinci tercihim 2010 üstü opel astra 1.3 ctdi.

puntoyu listeme almıyorum :))

2005-2006 passat 1.9 lara da bakmıyo değilim :p
  • Kardeşim bir de corsa bak kasa değiştirdi ama denk gelir belki 33.000 civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • citröen c4te düşünebilirsiniz
  • alper_gs
    hocam corsa bende mide bulantısı yapıyo nedendir bilmiyorum ama o araba ile ne zaman uzun yolculuk yaptıysam midem çok rahatsız oldu, onun için corsa düşünmüyorum.

master_evil
    hocam bu bütçe ile kazasız temiz c4 denk gelmedi henüz ama denk gelirse düşünebilirim.
  • arkadaşlar herkese selamlar,

yorumlarınız ve açıklamalarınız için çok teşekkür ederim.

2011 model Citroen C4 1.6 Hdi Sx aldığımı bildirmek istedim. arabada hasar kaydı, kaza, değişen, boya YOK. 33.000TL ye aldım.

bilginize...
  • Hayırlı olsun hocam güle güle kazasız belasız kullanın inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BorgaXxX -- 28 Mart 2015; 11:40:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.