Şimdi Ara

33.000TL ye kadar DİZEL 2. el az yakan araç tavsiyesi ACİLL:::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bendede bütçe 32-33bin tl civarı.

2012 model seat ibiza sporttour 120bin km de servis bakımlı ve kazasız bi araç buldum 32bin civarında. bu aracı alıp almamak arasında kaldım baya bi.
    farklı tavsiyesi olan varmı acaba?

aynı ayarda;
    2010-2011 kia ceed 1.6 crdi cool-comfort-motion modellerinden birisi

ya da;
    2007-2008 opel astra 1.9 ctdi comfort
    2005 passat 1.9 tdi exclusive
    2007-2008 seat leon 1.9 tdi style
    2006-2007 volvo s40 1.6 d dynamic
    vs...
    gibi yüksek kalite düşük modelli araçlara mı yönelsem
    yada;
    2013 chevrolet aveo 1.3 d
    2011 Opel Astra 1.3 ctdi
    gibi yeni modelli ama kalitesi diğerlerine göre daha düşük bi araç mı??

kafam çok karışık...
    YARDIM LÜTFEN ....

• Punto 1.3 2012.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Punto 1.3 2012.
    punto 1.3 ü Seat İbiza ile kıyaslarsak; ibizanın aklıma gelen üstünlükleri aşağıdaki gibi.
    ikiside B segmentli bi araç.
    Punto: 75 Hp ve 190 Nm torku var.
    İbiza; 90 Hp ve 230 Nm torku var. ayrıca dijital klima, hız sabitleme, katlanan aynalar, çelik jant, viraj aydınlatma, sis farı vs...

B segment bi araç alacaksam kesinlikle seat ibiza diye düşünüyorum. bu fiyata C segmentinde ne alabilirim yada biraz daha düşük modelli D segmentli.

yinede önerin için tşk. ederim. başka önerin olursa memnuniyetle kıyaslama yapabiliriz beraber.
  • 33 e 50 bin km de aveolardan alabilirsin ltz tavsiye ederim hem full hemde dizel kmde 15 kuruş Yakmanin keyfini sürersin...
  • Hocam sen 2010 falan astra 1.3 cdti e yonel bence piyasasi iyi konforlu yol tutusu iyi az yakar kalkisda biraz hissettiri 1.3 oldugunu ama kalkisdan sonra 1.6 atmosferik performansini aratmaz
  • quote:

Punto 1.3 2012.

Arkadaş haklı size punto iyi bi seçenek. Az yakar, yeni model ve tarz araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenomenjoker

quote:

Punto 1.3 2012.

Arkadaş haklı size punto iyi bi seçenek. Az yakar, yeni model ve tarz araç.

Alıntıları Göster
    aveo ltz gerçektende full müş :)) baktım özelliklerine baya iyi bu fiyata bu dolulukta araç bulmak zor.... yakıtıda ekonomik. ama tipi biraz garip :))
    punto tavsiye eden arkadaşlar çok tşk. ederim ama fiat araçlara güvenmiyorum arkadaşlar tşk. ederim..

opel astra da olabilir. 75hp olmaz ama 90hp olan modelleri olabilir. 0-100km yi 13-14sn nin üzerinde yakalıyo gerçekten kalkışta 1.3 olduğunu fazlasıyla hissettiryo :))
    C segmenti için çok vasat bi araç :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profession -- 21 Mart 2015; 16:13:58 >

• Seat İbiza'nın. 1.4 Boşline'ını Ekimde 33'e aldık. Ne kadar yükselmiş piyasa.

Ek olaral Megane, Fluence bakabilirsin. Ama Fransız olmasın diyorsan Ceed veya Volvo bakabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunluuu55

Hocam sen 2010 falan astra 1.3 cdti e yonel bence piyasasi iyi konforlu yol tutusu iyi az yakar kalkisda biraz hissettiri 1.3 oldugunu ama kalkisdan sonra 1.6 atmosferik performansini aratmaz

2010 model 1.3 dizel astrayı 33.000 TL'ye nasıl alacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Hocam sen 2010 falan astra 1.3 cdti e yonel bence piyasasi iyi konforlu yol tutusu iyi az yakar kalkisda biraz hissettiri 1.3 oldugunu ama kalkisdan sonra 1.6 atmosferik performansini aratmaz

Alıntıları Göster
    madmax50 arkadaşım;
    2010 dizel astraya 33 çok bile. 2011 model bile bulunabiliyor o paraya, sıkıntı yok sadece araçta bi iki lokal boya olabiliyo.

denim_blue arkadaşım;
    yılbaşından sonra ek vergilerden dolayı 2. el araç piyasası baya bi yükseldi.
    bu bütçeye sağlam fluence veya 2010 sonrası megane yok maalesef hepsi hurda gibi araçlar.
    ceed bulunabiliyor ama hala (kazasız) sağlam bi ceed bulamadım bu paraya.
    volvo s40 var ama oda kazasız yok maalesef.

ben 2012 seat ibiza 1.6 sporttourer dizel buldum kazasız 32bin. tL ye. onunla kıyas yapıyorum diğer araçları. daha iyisini bulamassam sanırım ibizayı alacam :)

sizlerin değerli yorumları önemli. onun için araştırmaya devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profession -- 21 Mart 2015; 16:42:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: profession

aveo ltz gerçektende full müş :)) baktım özelliklerine baya iyi bu fiyata bu dolulukta araç bulmak zor.... yakıtıda ekonomik. ama tipi biraz garip :))
    punto tavsiye eden arkadaşlar çok tşk. ederim ama fiat araçlara güvenmiyorum arkadaşlar tşk. ederim..

opel astra da olabilir. 75hp olmaz ama 90hp olan modelleri olabilir. 0-100km yi 13-14sn nin üzerinde yakalıyo gerçekten kalkışta 1.3 olduğunu fazlasıyla hissettiryo :))
    C segmenti için çok vasat bi araç :p

Aveo sedan 1.3 diyorum 6 vites 95 beygir arkana bakmazsin hiz sabitleyici ile 400 km iki kisi izmire 50 tlye gittim bilesin rakipsizdir kendisi...
  • quote:

Punto 1.3 2012.

Hocam aracınızdan memlunmusunuz ben de 1.3 95 bg evo paketlilerini araştırıyorumda
  • 2013 1,3 mj punto Pop var bende 33 Almistim 17 Bindeydi Simdi 20 Bin oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: xerker

quote:

Punto 1.3 2012.

Hocam aracınızdan memlunmusunuz ben de 1.3 95 bg evo paketlilerini araştırıyorumda

Hocam benim araç 1.3 75 hp, en boş modeli. He neden en boş aracı tercih ettim söyleyim, benim için boya kaza vs. darbeler çok önemli o yüzden düşük KM'li B sınıfı dizel bir araç temiz olarak ancak punto 1.3 pop gözüküyordu 5 ay önce satın aldım 31,5 bin tl'ye 44 bin km'deydi. Ama dedigim gibi kaza boya vs. çok önemli benim için yoksa çok seçenek vardı.
    Aracım'dan memnunum şöyle ki, multijet motoru çok sevdim 1.3 motoruyla gayet tatminkar. 95'liklerini sormayın zaten uçuyor gidiyo birde 6 ileri.
    Ben araca aşık oldum hocam kendi çapımda modifiyelerimi yaptım gayet güzel oldu boş aldım tamamladım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schneeflocke -- 22 Mart 2015; 16:59:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: profession

madmax50 arkadaşım;
    2010 dizel astraya 33 çok bile. 2011 model bile bulunabiliyor o paraya, sıkıntı yok sadece araçta bi iki lokal boya olabiliyo.

denim_blue arkadaşım;
    yılbaşından sonra ek vergilerden dolayı 2. el araç piyasası baya bi yükseldi.
    bu bütçeye sağlam fluence veya 2010 sonrası megane yok maalesef hepsi hurda gibi araçlar.
    ceed bulunabiliyor ama hala (kazasız) sağlam bi ceed bulamadım bu paraya.
    volvo s40 var ama oda kazasız yok maalesef.

ben 2012 seat ibiza 1.6 sporttourer dizel buldum kazasız 32bin. tL ye. onunla kıyas yapıyorum diğer araçları. daha iyisini bulamassam sanırım ibizayı alacam :)

sizlerin değerli yorumları önemli. onun için araştırmaya devam ediyorum.

Hocam sizin seciminiz ama (bahsettiginiz ibiza ilk mesajinizdaki sanirim) 2012 model 3 yasinda 120 bin km yapmis araca o para cok degilmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

quote:

Konu sahibi aciklamayi yapmis evet o paralara 2010 2011 astra 1.3 dizel alinabiliyor
  • profession P kullanıcısına yanıt
    Sende haklısın..

Ben olsm Ceed alırdım. İç hacmi daha küçük. İbiza hakkında yardımcı olabilirim sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Sende haklısın..

Ben olsm Ceed alırdım. İç hacmi daha küçük. İbiza hakkında yardımcı olabilirim sana.
    Hocam birkaç parça boyalı 2010 dizel astra ilanı gösterebilirmisiniz biz 10 gündür bakıyoruz temiz araç bulamıyoruz.
  • Çek bi bravo 2008 2009 keyfine bak.
  • Ceed alınabilir o bütçeye
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.