Bildirim
3300 TL civari tavsiye (Oyun)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil

Giriş
-
bence simdi toplamayın ekimde yeni kartlar çıkacak ozaman toplayın ben öyle yapacam -
quote:
Orijinalden alıntı: zaaaaaa XD
bence simdi toplamayın ekimde yeni kartlar çıkacak ozaman toplayın ben öyle yapacam
Dusunmuyorum acikcasi, 770 oldukca yeterli gibi duruyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zordion
quote:
Orijinalden alıntı: zaaaaaa XD
bence simdi toplamayın ekimde yeni kartlar çıkacak ozaman toplayın ben öyle yapacam
Dusunmuyorum acikcasi, 770 oldukca yeterli gibi duruyor.
ama fiyat olarak ta düşücektir büyük ihtimalle beklemenizi öneririm bende öyle yapıcam -
Bekleyebiliriz belki ancak suanki duruma gore benim sistem nasildir, ne degisiklikler yapilabilir onu soruyorum. Yukari.
soğutucu 212x olsun.hasweller sıcak işlemciler çünkü.ufak overclocku da her türlü kaldırır o soğutucuyla.voltaja filan yüklenirim dersen sıvı soğutma alabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: ChainFrost
soğutucu 212x olsun.hasweller sıcak işlemciler çünkü.ufak overclocku da her türlü kaldırır o soğutucuyla.voltaja filan yüklenirim dersen sıvı soğutma alabilirsin
evoyla farkı ne x in -
quote:
Orijinalden alıntı: elessar26
quote:
Orijinalden alıntı: ChainFrost
soğutucu 212x olsun.hasweller sıcak işlemciler çünkü.ufak overclocku da her türlü kaldırır o soğutucuyla.voltaja filan yüklenirim dersen sıvı soğutma alabilirsin
evoyla farkı ne x in
Daha yeni küçük optimizasyonlar ve 120.000 saat daha fazla fan ömrü var mesela.
2-3 derece fark eder ama X alın -
quote:
Bekleyebiliriz belki ancak suanki duruma gore benim sistem nasildir, ne degisiklikler yapilabilir onu soruyorum. Yukari.
Segate 1tb barracuda değişip direk almalısın -
Tesekkuler bilgi icin, oyle yaparim fiyat ayni zaten.
Barracuda'nin Caviar Black'e gore avantaji nedir? Bir de koydugum MSI anakart iyi mi yoksa bu Asus'u mu tercih etmeli:http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-z87-a-z87-a-intel-z87-soket-1150-ddr3-3000mhz(oc)-sata-30-usb-30-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=66062
Z87-G45 değiştirmeyin...
quote:
Tesekkuler bilgi icin, oyle yaparim fiyat ayni zaten.
Barracuda'nin Caviar Black'e gore avantaji nedir? Bir de koydugum MSI anakart iyi mi yoksa bu Asus'u mu tercih etmeli:http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/asus-z87-a-z87-a-intel-z87-soket-1150-ddr3-3000mhz(oc)-sata-30-usb-30-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=66062
sessiz olması.başka da avantajı yok.performans olarak black biraz daha iyi
-
Bilgiler icin herkese tesekkurler. Son olarak 212x 400R kasaya sigar dimi sorun cikarmaz? Onda da sorun olmazsa bu sistem kafamda oturdu gibi.
quote:
Bilgiler icin herkese tesekkurler. Son olarak 212x 400R kasaya sigar dimi sorun cikarmaz? Onda da sorun olmazsa bu sistem kafamda oturdu gibi.
Dediklerimi yaparak al ve anakart g-45 daha üstün kardeşim hayırlı olsun -
quote:
Hayli hayli sığar hatta 212x sli yaparsıngayet geniş kasa için rahat olsun
-
Bu MSİ GD 45 Alacak Arkadaşlara Söylüyorum Almadan Kutuyu Kontrol Ettirin İçinden Sticker Cıkmıyor Bazılarında Dikkat Ederek Alın Ama Benim Tavsiyem GD65 Almanız GD45 Göre Dahada Üst Düzey Bi Kart Arasında 100 TL Fark Oluyor Ama Değiyor Oraya Gidin GD45 Ve GD65 Kutularını Açtırın Farkı Anlarsınız :) -
Bu tavsiyeyi yaparken kartlar arasındaki farkıda açıklarsanız bizde daha fazla ilgi sahibi oluruz sanırım ... -
evet sadece içeriği daha fazla diye 100 tl verilmez -
Bekleyebilirsen amdnin r serisini bekle r9 290x gibi bir kart uçurur seni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: oskurrr
Bu tavsiyeyi yaparken kartlar arasındaki farkıda açıklarsanız bizde daha fazla ilgi sahibi oluruz sanırım ...
En Kısa Zamanda Video Hazırlayacağım
Benzer içerikler
- i5 i7 farkı
- sıvı soğutma önerisi
- sinerji güvenilir mi
- 14400f vs 7500f
- oyun için amd mi intel mi
- rx 7600 neye denk
- en iyi işlemci
- rx 9060 xt
- intel 15. nesil
- rx 9060
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X