Şimdi Ara

3300 tl'ye sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar; özel bir televizyon kanalında tanıtım departmanın da çalışıyorum. donanımsal bilgim çok zayıf...uzunca bir süredir forumda geziniyorum.. ve gezindikçe de açıkçası kafam iyice karıştı.. işin özeti yaklaşık 3300 tl'lik bir bütçe ile after effects; cinema 4D, 3d, photoshop, adobe premiere ve edius gibi görsel tabanlı programlar ile yoğun uğraş verecek, ve en güncel oyunlar ile de kafa dağıtılabilecek bir sistem toparlamam gerekiyor. bu konuda siz üstadlardan acil yardım bekliyorum. zamanım çok kısıtlı.. yoğun iş temposundan kendime ayırabildiğim 1 günlük tatilde, bugün gün içirisin de her şeyi halletmem gerekiyor...görüşlerini paylaşacak arkadaşlara da şimdiden teşekkür ediyorum..önerilerinizi bekliyorum burada ki öneriler sonucunda sistemimi oluşturup gün içinde bu işi nakit halledicem hayırlısıyla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jestandmimic -- 26 Kasım 2011; 10:36:47 >

• zayıf bilgimle az çok çıkardığım taslak;

INTEL I7-2600 3.40 LGA 1155 (I5 İLE ARADA GÖZLE GÖRÜLÜYR FİYAT FARKI VAR BU PERFORMANSDA DA BU ŞEKİLDE MİDİR?)

ASUS P8Z68-V-Z68 LGA 1155 DDR3 2200 MHZ

SEAGATE 1TB SATA 3

GEIL Value Plus 12 GB Triple KIT (3x4GB) DDR3-1600MHz CL9

DARK Knight 1000W USB Ses Hot-Swap Siyah Kasa (KASADAN BÜTÇE KISILABİLİR Mİ?

ASUS DRW-24B3LT LightScribe 24x SATA DVD-RW Siyah

EKRAN KARTI? ( TAM BİR KARMAŞA ÇIKAMADIM İÇİN İŞİNDEN)
    MONİTÖR ( BU DA AYRI BİR KARMAŞA )

KAFAMDA AZ ÇOK ŞEKİLLENEN KISIM BÖYLE, DOĞRU MUDUR ÜSTADLAR BU TABLO YAPILACAK İŞE GÖRE?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jestandmimic

zayıf bilgimle az çok çıkardığım taslak;

INTEL I7-2600 3.40 LGA 1155 (I5 İLE ARADA GÖZLE GÖRÜLÜYR FİYAT FARKI VAR BU PERFORMANSDA DA BU ŞEKİLDE MİDİR?)

ASUS P8Z68-V-Z68 LGA 1155 DDR3 2200 MHZ

SEAGATE 1TB SATA 3

GEIL Value Plus 12 GB Triple KIT (3x4GB) DDR3-1600MHz CL9

DARK Knight 1000W USB Ses Hot-Swap Siyah Kasa (KASADAN BÜTÇE KISILABİLİR Mİ?

ASUS DRW-24B3LT LightScribe 24x SATA DVD-RW Siyah

EKRAN KARTI? ( TAM BİR KARMAŞA ÇIKAMADIM İÇİN İŞİNDEN)
    MONİTÖR ( BU DA AYRI BİR KARMAŞA )

KAFAMDA AZ ÇOK ŞEKİLLENEN KISIM BÖYLE, DOĞRU MUDUR ÜSTADLAR BU TABLO YAPILACAK İŞE GÖRE?
    i5 yeterlidir i7 gereksiz önerdiğim sistemi almanı tavsiye ederim
    TEKNOBİYOTİK
    Kasa: Cooler Master HAF RC-912 Seasonic 650W Güç Kaynaklı Performans Kasası - 161,10$+KDV - 357,76 TL(KDV Dahil)
    İşlemci: INTEL Core i5-2500K LGA 1155 6MB 3.3GHz Dört Çekirdekli İşlemci - 227,70$+KDV - 505,67 TL(KDV Dahil)
    İşlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper 212 PLUS Intel / AMD PWM Fanlı İşlemci Soğutucusu (LGA1155 Uyumlu) - 39,69$+KDV - 88,14 TL(KDV Dahil)
    Anakart: MSI Z68A-G43 (G3) Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 PCI-E G3 ATX Anakart - 121,66$+KDV - 270,18 TL(KDV Dahil)
    Bellek: Corsair XMS3 8GB DDR3 1600MHz CL9 2x4GB Dual Kit Bellek - 52,71$+KDV - 117,06 TL(KDV Dahil)
    Ekran Kartı: Asus ATI HD6950 DirectCU II 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı - 311,83$+KDV - 692,50 TL(KDV Dahil)
    HDD: Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 32 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST31000524AS) - 135,05$+KDV - 299,92 TL(KDV Dahil)

Havale, Axess/Bonus 12 taksit ve diğer kartlar tek çekim fiyatlari:
    USD TOPLAM (Min. 5 temel bilesen alindiginda): 1049.75$ + KDV
    TL TOPLAM (Min. 5 temel bilesen alindiginda): 2331.25 TL (KDV Dahil)Axess/Bonus 12 taksitte: 12 x 194.27 TL (KDV Dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lostkid35 -- 26 Kasım 2011; 3:39:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lostkid35

i5 yeterlidir i7 gereksiz önerdiğim sistemi almanı tavsiye ederim
    TEKNOBİYOTİK
    Kasa: Cooler Master HAF RC-912 Seasonic 650W Güç Kaynaklı Performans Kasası - 161,10$+KDV - 357,76 TL(KDV Dahil)
    İşlemci: INTEL Core i5-2500K LGA 1155 6MB 3.3GHz Dört Çekirdekli İşlemci - 227,70$+KDV - 505,67 TL(KDV Dahil)
    İşlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper 212 PLUS Intel / AMD PWM Fanlı İşlemci Soğutucusu (LGA1155 Uyumlu) - 39,69$+KDV - 88,14 TL(KDV Dahil)
    Anakart: MSI Z68A-G43 (G3) Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 PCI-E G3 ATX Anakart - 121,66$+KDV - 270,18 TL(KDV Dahil)
    Bellek: Corsair XMS3 8GB DDR3 1600MHz CL9 2x4GB Dual Kit Bellek - 52,71$+KDV - 117,06 TL(KDV Dahil)
    Ekran Kartı: Asus ATI HD6950 DirectCU II 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı - 311,83$+KDV - 692,50 TL(KDV Dahil)
    HDD: Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 32 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST31000524AS) - 135,05$+KDV - 299,92 TL(KDV Dahil)

Havale, Axess/Bonus 12 taksit ve diğer kartlar tek çekim fiyatlari:
    USD TOPLAM (Min. 5 temel bilesen alindiginda): 1049.75$ + KDV
    TL TOPLAM (Min. 5 temel bilesen alindiginda): 2331.25 TL (KDV Dahil)Axess/Bonus 12 taksitte: 12 x 194.27 TL (KDV Dahil)

Alıntıları Göster
    lostkid önerin için teşekkür ederim sağol kardeş.. farklı ve bütçesi gayet düşük bir sistem toplamışsın print ettim temel alıcam bunu ;)

• quote:

lostkid önerin için teşekkür ederim sağol kardeş.. farklı ve bütçesi gayet düşük bir sistem toplamışsın print ettim temel alıcam bunu ;)

Alıntıları Göster
    Kasa
    SilverStone Precision PS06 Pencereli Mid Tower Kasa 235,16 TL+KDV

Güç Kaynağı
    Silverstone Strider Plus 850W 80+ Plus Silver Modüler Güç Kaynağı 361,63 TL+KDV

İşlemci
    INTEL Core i5-2500K LGA 1155 6MB 3.3GHz Dört Çekirdekli İşlemci 476,15 TL+KDV

İşlemci Soğutucu
    Akasa Venom Voodoo 2x12cm PWM Fanlı Intel(LGA2011) / AMD(FM1) Uyumlu İşlemci Soğutucu 122,33 TL+KDV

Anakart
    MSI Z68A-GD65 (G3) Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 PCI-E G3 ATX Anakart 468,17 TL+KDV

Bellek
    Geil 8GB DDR3 1333MHz CL9 Dual Bellek (2x4GB) 113,63 TL+KDV

Ekran Kartı
    Sapphire ATI HD6950 1GB DDR5 256 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı 580,90 TL+KDV

HDD
    SAMSUNG 1 TB 7200 RPM 32 MB Ön Bellek 3,5" SATA II DISK (HD103SJ) 266,34 TL+KDV

Optik Sürücü
    LG GH22NS70 SATA Siyah DVD-RW (Oem / Kutusuz) 43,29 TL+KDV

=3147 TL (Teknobiyotik)

İleride raid, overclock, crossfire v.b yaparak pc nin ömrünü uzatabilirsiniz. Fiyatı düşürmek isterseniz, eski hdd nize devam edin çünkü şu an %100 zam geldi, dvd okuyucu varsa almayın. Şu anda overclock düşünmezseniz işlemci soğutucu almayın. Fiyat bayağı bi düşer.

Üstte arkadaşın önerdiği sistemde anakart küçük. Parçalar tıkış tıkış olur, ısınır. HDD çok sesli çalışıyor, şikayetçi olanlar oldu. Yazdığım sistemde her şey gayet iyi. Kasa süper, psu süper.

Ayrıca PC alacaksan en az 1 hafta araştırmalısın. 1 gün içinde alman yararına olmaz. Burada herkesin görüşünü almalısın. Uzman arkadaşlar konuya el atarlar şimdi...

• quote:

Orijinalden alıntı: The Conqueror

Kasa

Güç Kaynağı

İşlemci

İşlemci Soğutucu
    Akasa Venom Voodoo 2x12cm PWM Fanlı Intel(LGA2011) / AMD(FM1) Uyumlu İşlemci Soğutucu 122,33 TL+KDV

Anakart
    MSI Z68A-GD65 (G3) Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 PCI-E G3 ATX Anakart 468,17 TL+KDV

Bellek

Ekran Kartı

HDD

Optik Sürücü

=3147 TL (Teknobiyotik)

İleride raid, overclock, crossfire v.b yaparak pc nin ömrünü uzatabilirsiniz. Fiyatı düşürmek isterseniz, eski hdd nize devam edin çünkü şu an %100 zam geldi, dvd okuyucu varsa almayın. Şu anda overclock düşünmezseniz işlemci soğutucu almayın. Fiyat bayağı bi düşer.

Üstte arkadaşın önerdiği sistemde anakart küçük. Parçalar tıkış tıkış olur, ısınır. HDD çok sesli çalışıyor, şikayetçi olanlar oldu. Yazdığım sistemde her şey gayet iyi. Kasa süper, psu süper.

Ayrıca PC alacaksan en az 1 hafta araştırmalısın. 1 gün içinde alman yararına olmaz. Burada herkesin görüşünü almalısın. Uzman arkadaşlar konuya el atarlar şimdi...

Alıntıları Göster
    *mhmt06* sağol kardeş seninde tavsiyen için...araştırma olarak forumda bayağı bir gez,ndim ancak insan işin içinden çıkamıyor. bu konu başlığını görünce hemen konu açmak faydalı oldu.. iki tavsiye ikiside birbirinden değişik sistemler.. benim kafamda ki ise bambaşka..işte buranın güzelliğide o siz uzmanların görüşlerini almadan birşey almam zaten... ancak ben asus anakart takıntılı biri olarak gelen 2 tavsiyede MSI anakart, asus şişirme fiyatlar mı uyguluyor sizce?
    hdd konusunda ise haklısın tam bir bahtsız bedevi misali.. birde tayvan sel haberleri yapmıştım 1 ay öncesinde uzunca süre hiç aklıma gelmemişti hdd leri erkenden kapmak :)

• quote:

*mhmt06* sağol kardeş seninde tavsiyen için...araştırma olarak forumda bayağı bir gez,ndim ancak insan işin içinden çıkamıyor. bu konu başlığını görünce hemen konu açmak faydalı oldu.. iki tavsiye ikiside birbirinden değişik sistemler.. benim kafamda ki ise bambaşka..işte buranın güzelliğide o siz uzmanların görüşlerini almadan birşey almam zaten... ancak ben asus anakart takıntılı biri olarak gelen 2 tavsiyede MSI anakart, asus şişirme fiyatlar mı uyguluyor sizce?
    hdd konusunda ise haklısın tam bir bahtsız bedevi misali.. birde tayvan sel haberleri yapmıştım 1 ay öncesinde uzunca süre hiç aklıma gelmemişti hdd leri erkenden kapmak :)

Alıntıları Göster
    birde power dahil olan kasa modelleri pek önerilmiyor sanırım. bunda ki incelik nedir acaba?

• quote:

Kasa

Güç Kaynağı

İşlemci

İşlemci Soğutucu

Anakart

Bellek

Ekran Kartı

HDD

Optik Sürücü

=3147 TL (Teknobiyotik)

Alıntıları Göster
    Core i5 2500K Soket 1155 3.3GHz 6MB Cache 32nm İşlemci > Vatan
    Cooler Master RC 692 Advance Bilgisayar Kasası ( CM 690 II ) > Teknobiyotik
    COOLER MASTER RS-A00 SILENT PRO M 80PLUS 1000W GÜÇ KAYNAĞI (TAK ÇIKART KABLOLU)> Vatan
    OCZ 60GB Vertex 3 Serisi Sata 3.0 SSD ( 535MB Okuma/ 480MB Yazma)> Vatan
    Gskill 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram> Vatan
    Asus HD6950 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı x2> Vatan
    ASUS P8Z68-V INTEL Z68 SOKET 1155 DDR3 2200MHZ (O.C.) SATA 3.0 HDMI&DVI ANAKART > Vatan

3.200TL civarı oluyor %25 indirimle vs

Geriye işlemci soğutucusu ile hdd almak kalıyor şuan için piyasa çok pahalı hdd konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xan'ela -- 26 Kasım 2011; 11:13:01 >

• quote:

Rica ederim,
    Uzman değilim, onu belirtmek isterim. Bu işlerde yaklaşık 2 senedir falan uğraşıyorum. Daha var yani uzman olmamıza.

Anakart konusunda ben MSI diyorum çünkü malzeme kalitesi gerçekten çok güzel. Çok fonksiyonel anakartlar. Asus da güzeldir ama MSI bana daha mantıklı geliyor. Kolay overclock imkanı var MSI'de. Biosla falan uğraşmadan tek tuşla yapıyorsun. Bu sebepten dolayı MSI diyorum... i5 2500k'nın yanına forumda en çok önerilen anakartlar MSI P67A-G45 ve Z68A-GD65 dir. Bu arada şişme fiyat konusunda bilgim yok...

HDD konusunda öyle düşünme. Eski HDD'ni kullan bir süreliğine.

Edit: Kasanın yanında verilen PSU'lar genelde dandik olur. Ama güzel ürünler de olabiliyor. Teknobiyotikte bazı bundle ürünlerde çok güzel psular var. Tabi kasalar da öyle. Ama bunlar nadir oluyor.
    Genellikle dandik oldukları için önerilmezler. Ben ayrı ayrı önerdim çünkü aradığım şekilde bundle ürün bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Conqueror -- 26 Kasım 2011; 11:18:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xan'ela

Core i5 2500K Soket 1155 3.3GHz 6MB Cache 32nm İşlemci > Vatan
    Cooler Master RC 692 Advance Bilgisayar Kasası ( CM 690 II ) > Teknobiyotik
    COOLER MASTER RS-A00 SILENT PRO M 80PLUS 1000W GÜÇ KAYNAĞI (TAK ÇIKART KABLOLU)> Vatan
    OCZ 60GB Vertex 3 Serisi Sata 3.0 SSD ( 535MB Okuma/ 480MB Yazma)> Vatan
    Gskill 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram> Vatan
    Asus HD6950 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı x2> Vatan
    ASUS P8Z68-V INTEL Z68 SOKET 1155 DDR3 2200MHZ (O.C.) SATA 3.0 HDMI&DVI ANAKART > Vatan

3.200TL civarı oluyor %25 indirimle vs

Geriye işlemci soğutucusu ile hdd almak kalıyor şuan için piyasa çok pahalı hdd konusunda

Alıntıları Göster
    safademirel kardeş önerin için sağol... bende gece vatandan toplayım bakalım kaça patlar diye gezindiğimde farkettim. int. sitesinde hdd kısmı boş... satışa nettenmi kapalı yoksa hiç stok mu yok ellerinde bilgin varmı?. ayrıca donanımları monte konusundada bilgim sıfır.. kafamdaki adresler vatan, eksen veya kadıköyde en ucuz fiyatı çekecek olan dükkandı..ancak nettende bazı siteler gayet iyi fiyat veriyor?ancak montaj konusunda bilgim olmadığından kasayı orda monteletmelyim,ayrıca böyle bir durumda malum dükkanlardan işletim sistemi almak durumundayım? aynı şey netten alışveriş konusundada var mı?

• quote:

safademirel kardeş önerin için sağol... bende gece vatandan toplayım bakalım kaça patlar diye gezindiğimde farkettim. int. sitesinde hdd kısmı boş... satışa nettenmi kapalı yoksa hiç stok mu yok ellerinde bilgin varmı?. ayrıca donanımları monte konusundada bilgim sıfır.. kafamdaki adresler vatan, eksen veya kadıköyde en ucuz fiyatı çekecek olan dükkandı..ancak nettende bazı siteler gayet iyi fiyat veriyor?ancak montaj konusunda bilgim olmadığından kasayı orda monteletmelyim,ayrıca böyle bir durumda malum dükkanlardan işletim sistemi almak durumundayım? aynı şey netten alışveriş konusundada var mı?

Hdd stokları yok şuan .

İnternetten sipariş yapıldığında montajlıyolarmı bilmiyorum fakat gidip mağazadan aldığınızda montajlıyorlar .

Netten alışveriş yaparken işletim sistemi almanıza gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xan'ela -- 26 Kasım 2011; 11:15:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xan'ela

quote:

Hdd stokları yok şuan .

İnternetten sipariş yapıldığında montajlıyolarmı bilmiyorum fakat gidip mağazadan aldığınızda montajlıyorlar .

Netten alışveriş yaparken işletim sistemi almanıza gerek yok

Alıntıları Göster
    @jestandmimic,
    mesajını cevapladım hocam. üstte

teknobiyotik, nova, inventus da montajlayıp gönderiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmt06

quote:

Rica ederim,
    Uzman değilim, onu belirtmek isterim. Bu işlerde yaklaşık 2 senedir falan uğraşıyorum. Daha var yani uzman olmamıza.

Anakart konusunda ben MSI diyorum çünkü malzeme kalitesi gerçekten çok güzel. Çok fonksiyonel anakartlar. Asus da güzeldir ama MSI bana daha mantıklı geliyor. Kolay overclock imkanı var MSI'de. Biosla falan uğraşmadan tek tuşla yapıyorsun. Bu sebepten dolayı MSI diyorum... i5 2500k'nın yanına forumda en çok önerilen anakartlar MSI P67A-G45 ve Z68A-GD65 dir. Bu arada şişme fiyat konusunda bilgim yok...

anladım kardeşim... I5 işlemci konusu kafamda netleşti boşa para I7 gayet yeterli dediğin gibi... anakart konusu ve ekran kartı konusu tam bir karmaşa bende tavsiyelerle önümü biraz olsun görebiliyorum sağolun... farumdaki genel tavsiye bu modellerde demen iyi oldu.. bende kendimce bir bakınayım şimdi yola çıkmadan...

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim,

anladım kardeşim... I5 işlemci konusu kafamda netleşti boşa para I7 gayet yeterli dediğin gibi... anakart konusu ve ekran kartı konusu tam bir karmaşa bende tavsiyelerle önümü biraz olsun görebiliyorum sağolun... farumdaki genel tavsiye bu modellerde demen iyi oldu.. bende kendimce bir bakınayım şimdi yola çıkmadan...

Alıntıları Göster
    netten almadığım sürece lisanslı işletim sistemi dayatması olacak diyorsunuz yani dostlar :) bu da hiç iyi değil :)

• quote:

netten almadığım sürece lisanslı işletim sistemi dayatması olacak diyorsunuz yani dostlar :) bu da hiç iyi değil :)

en temizi netten almak mutlaka toplatırsın birine bilgisayarı .

vatandaki %25 varken kaçmaz ya şimdi al yada bir dahaki %25 de.
  • quote:

quote:

Rica ederim,

Edit: Kasanın yanında verilen PSU'lar genelde dandik olur. Ama güzel ürünler de olabiliyor. Teknobiyotikte bazı bundle ürünlerde çok güzel psular var. Tabi kasalar da öyle. Ama bunlar nadir oluyor.
    Genellikle dandik oldukları için önerilmezler. Ben ayrı ayrı önerdim çünkü aradığım şekilde bundle ürün bulamadım.

Alıntıları Göster
    mhmt06 hocam;

elde de hdd olmayınca tam bir bahtsız bedevi oluyor insan :) kasa dahil powerler pek cazip değil anlaşılan.. benim ilk başta yazdığım kasa şeklen dehşet görünümde ledler felan ancak içerik pek tavsiye değil :) o zaman powerde harici olucak o da netleşti ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jestandmimic -- 26 Kasım 2011; 11:25:35 >

• quote:

silverstone , dark dan 1000000000 kat daha kaliteli. ayrıca led konusunda ek fan alabilirsin. ama gerek yok çünkü ps06 zaten süper...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Conqueror -- 26 Kasım 2011; 11:26:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: safademirel

quote:

en temizi netten almak mutlaka toplatırsın birine bilgisayarı .

vatandaki %25 varken kaçmaz ya şimdi al yada bir dahaki %25 de.

evet kardeş indirim hiç fena değil ancak ben netten alma konusunda tedirginlikler yaşıyorum.. garanti konusunda satış sonrası destek konusunda ve en önemlisi monte konusunda tedirginliklerim var yoksa %25 çok büyük rakam genele vurduğunda... ilk pc mi ordan toplatmıştım. herhangi bir sorun yaşadığımda kasayı toptan götürüp önlerin koyuyordum :) gerisini onlar hallediyordu, şimdi bu türde netten alma sonucunda arızalı kısmı bulup onu direk isteyecekler sanırım o parçayı da donanım cahili olarak benim bulmam zor gibi bu durumda da 3. bir şahıs ve ayrıca bir meblağ ödeme devreye giricek..ayrıca senin vatan bilgisayardan netten pc toplama gibi bir tecrüben var mı? nasıl oluyor kardeş bu işler? gerçi pc yi toplama konusunda dışarıya ücret vereceğime burada bu işi çok iyi bilen uzmanlara ücreti karşılığında yaptırablirim orası da ayrı bir avantaj tabi

• quote:

quote:

silverstone , dark dan 1000000000 kat daha kaliteli. ayrıca led konusunda ek fan alabilirsin. ama gerek yok çünkü ps06 zaten süper...

evet inceledim gerçekten iyi kardeş..seninde dediğin gibi power da ayrıca almak daha fazla tavsiye ediliyor. bir de şu var kardeş? 1333 mhz ram ile 1600 mhz arasında gözle görülüyr bir fark olur mu? dediğim grafik animasyon, tanıtım,klip montajı gibi ağır prodüksiyonlu işler yapmayı planlıyorum ben toplayacağım sistemde? ve artık bütün işler full hd olarak geliyor. bunu hazmedebilecek bir sistem benim amaç...

• quote:

quote:

quote:

evet inceledim gerçekten iyi kardeş..seninde dediğin gibi power da ayrıca almak daha fazla tavsiye ediliyor. bir de şu var kardeş? 1333 mhz ram ile 1600 mhz arasında gözle görülüyr bir fark olur mu? dediğim grafik animasyon, tanıtım,klip montajı gibi ağır prodüksiyonlu işler yapmayı planlıyorum ben toplayacağım sistemde? ve artık bütün işler full hd olarak geliyor. bunu hazmedebilecek bir sistem benim amaç...

çok fark yok, cl yi bile kullanımda hissetmezsin...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.