Şimdi Ara

3300 YTL bütçe için en iyi 50 inch PLASMA seçeneği (EURO 2008 için acil yardım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • lg 50PC51 modelini incelemenizi tavsiye ederim
  • Ankara Ankamall'deki Zen Teknoloji mağazasında 507XA modeli vardı. 3447YTL / 12 taksit.
  • Merhaba,
    5080 için fiyat gerçek mi bir yazım hatası mı var?

quote:

Orjinalden alıntı: BAHADIRXIHSAN

www . zenteknoloji . com . tr

aynı yerde 5080 4600 küsur 9 taksit
  • hocam gerçek gibi gözüküyor ben de inanamadım ama forumda birkaç mesajda daha rastladım aynı fiyatlara. ben ekim ortası gibi almayı düşünüyorum umarım 508 4000 altına iner de ondan alırım yoksa 507xd falan alıcam artık hayırlısı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neisseria

hocam gerçek gibi gözüküyor ben de inanamadım ama forumda birkaç mesajda daha rastladım aynı fiyatlara. ben ekim ortası gibi almayı düşünüyorum umarım 508 4000 altına iner de ondan alırım yoksa 507xd falan alıcam artık hayırlısı.

Bu konuda haklısın kardes fiyatlar düşmesi çok mantıklı eski ürünleri ellerinden çıkarmak için fotbol turnuvalarıda baska bir sebeb olmus durumda...
    Yanlız şimdiden söyleyeyim alınacak tam zaman diyipte sakın ucuz ürünler arasında pahalı modellerden darbe yemeyin sadece bir dipnot olarak söyleyeyim dedim de..Çünkü türkiyeyi hepimiz tanımaktayız ürünlerde indirim yapılıyor ve diger ürünlerde malesef bindirime geçiliyorlar :) baska bir yerde yok böyle standart ama nasıl oluyorda bizde vardır bilmiyorum ..
    Herkese iyi FRM 'lar.

• bugun istinyepark digicom a, pioneer 507xa yı görmek için gittim gördüm bana kalırsa bahsedildiği kadar güzel görüntüsü yoktu. 4.000 gerçek kontrast oranı var. dahili hoparlörleri yok. ektra ses sistemi alınmalı. 507xa da beğenmediğim asıl şey parlaklığı oldu. Yani parlaklığı ordaki ilgili arkadaş çizgi animasyon gösterirken baya bi açtı ama yine de güzel değildi içime sinmedi.
    Ama herşeye rağmen alacaktım, çünkü bugun oraya onu almaya gitmiştim. fakat kredi kartımı bulamadım.tekrar otopark a indim. kredi kartımı aldım. geri döndüm zen elektronik e içeri girmeden baktım ki karşısında darty var. içim rahatlasın diye bide buraya, fiyatını, ürünün özelliklerini falan sorayım dedim . darty deki başka bir ilgili pioneer 507xa yı anlattı ama çok matah bi ürün olmadığını söyledi. herşeyden önce eski teknoloji olduğunu 3.500 gibi bir fiyata 300-500 daha ekleyip çok daha yeni teknolojili LG 50PG6000 nin alınabileceğini söyledi. kafam çok karıştı. bende hiç bişi almadan eve geldim.
    Tek avantajım bu plazma bana 2 ay sonra gerekiyor.o yüzden fiyat düşmelerini ya da kampanyaları bekleyebilirim ama pioneer i eledim sanırım, zira LG 50PG6000 in görüntüsü harikaydı.
    darty deki arkadaş ta çok yardımcı oldu. madem aceleniz yok öncelikle euro 2008 maçları bitsin, ondan 2-3 hafta sonra gelin yardımcı oluruz dedi. siz siz olun benim gibi fazla araştırmadan bi tane plazma alın yoksa eski tv nizle kala kalırsınız.
    saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: timucinnn
    darty deki başka bir ilgili pioneer 507xa yı anlattı ama çok matah bi ürün olmadığını söyledi.

gülsek mi ağlasak mı, bayılıyorum şu satış elemanlarına
  • quote:

Orjinalden alıntı: timucinnn

bugun istinyepark digicom a, pioneer 507xa yı görmek için gittim gördüm bana kalırsa bahsedildiği kadar güzel görüntüsü yoktu. 4.000 gerçek kontrast oranı var. dahili hoparlörleri yok. ektra ses sistemi alınmalı. 507xa da beğenmediğim asıl şey parlaklığı oldu. Yani parlaklığı ordaki ilgili arkadaş çizgi animasyon gösterirken baya bi açtı ama yine de güzel değildi içime sinmedi.
    Ama herşeye rağmen alacaktım, çünkü bugun oraya onu almaya gitmiştim. fakat kredi kartımı bulamadım.tekrar otopark a indim. kredi kartımı aldım. geri döndüm zen elektronik e içeri girmeden baktım ki karşısında darty var. içim rahatlasın diye bide buraya, fiyatını, ürünün özelliklerini falan sorayım dedim . darty deki başka bir ilgili pioneer 507xa yı anlattı ama çok matah bi ürün olmadığını söyledi. herşeyden önce eski teknoloji olduğunu 3.500 gibi bir fiyata 300-500 daha ekleyip çok daha yeni teknolojili LG 50PG6000 nin alınabileceğini söyledi. kafam çok karıştı. bende hiç bişi almadan eve geldim.
    Tek avantajım bu plazma bana 2 ay sonra gerekiyor.o yüzden fiyat düşmelerini ya da kampanyaları bekleyebilirim ama pioneer i eledim sanırım, zira LG 50PG6000 in görüntüsü harikaydı.
    darty deki arkadaş ta çok yardımcı oldu. madem aceleniz yok öncelikle euro 2008 maçları bitsin, ondan 2-3 hafta sonra gelin yardımcı oluruz dedi. siz siz olun benim gibi fazla araştırmadan bi tane plazma alın yoksa eski tv nizle kala kalırsınız.
    saygılar.

İstinye Park Darty'e bende sıklıkla giderim. Orada sergilenen tv.lerin özenli olarak ayarlanıp gösterildiğinden şüpheliyim. Örneğin bir Sony x3500 varki evlere şenlik. x3500 bugün için pekçok LCD tercihi olan için en üst ürünlerdendir. Halbuki orada görseniz Sony olduğuna inanamazsınız. Ayrıca bu marketlerdeki satıcıların bilgi görgü ve yeterlilikleri de herhalde malumunuzdur. Bu forumu okuyan bile onlardan 100 gömlek üstündür. Bence satıcı-tezgahtar tavsiyesinden daha çok kendiniz biraz daha araştırın. Pioneer topiğindeki arkadaşlarla da fikir paylaşımı yapın derim, şahsen.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.