Şimdi Ara

3300 YTL bütçe için en iyi 50 inch PLASMA seçeneği (EURO 2008 için acil yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hepinize merhaba, babamı zarla zorla ikna etmeyi başardım. "oğlum cebimdeki akrepler yaz tatiline gitti, euro 2008'de geliyor, maksimum 3300 ytl bütçemiz var, düzgün bir plasma tv bul alalım" dedi.

nette epey bir dolaştım, tonla marka, model var. işin içinden çikamadım. samsung, sony, lg, sharp, panasonic, philips..

televizyonu euro 2008 i izlemek için alıcaz. genel olarak spor musabakaları takip edildiginden sonrasında da daha çok spor izlenir evde ama her amacla kullanılabilir. plasmalar daha iyi oldugundan, renk kalitesi canlılık acısından plasma istiyoruz.

bu konuda, butceye gore alabilecegimiz en iyi secenek nedir. simdiden cok cok tesekkurler.

• daha cok tv ve özellikle mac yayını için samsung 50Q91 plazma en iyi secim olacaktır....fiyat olarakta en uygun dönem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yang wenli

arkadaşlar hepinize merhaba, babamı zarla zorla ikna etmeyi başardım. "oğlum cebimdeki akrepler yaz tatiline gitti, euro 2008'de geliyor, maksimum 3300 ytl bütçemiz var, düzgün bir plasma tv bul alalım" dedi.

nette epey bir dolaştım, tonla marka, model var. işin içinden çikamadım. samsung, sony, lg, sharp, panasonic, philips..

televizyonu euro 2008 i izlemek için alıcaz. genel olarak spor musabakaları takip edildiginden sonrasında da daha çok spor izlenir evde ama her amacla kullanılabilir. plasmalar daha iyi oldugundan, renk kalitesi canlılık acısından plasma istiyoruz.

bu konuda, butceye gore alabilecegimiz en iyi secenek nedir. simdiden cok cok tesekkurler.

Bence plazma konusunda Panasonic'den şaşmayın. Yeni 8 serisi Panasonicler düşük enerji tüketimi, yüksek kontrast oranlarıyla öne çıkıyor. Üstelik PX80 modeli sizin bütçenizden daha düşük bir fiyata sahip. Yalnız bu serinin 50'' leri henüz gelmedi. Eğer 50'' isterseniz 7xx serilerine bakmanız gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: trevanian000

quote:

Orjinalden alıntı: yang wenli

arkadaşlar hepinize merhaba, babamı zarla zorla ikna etmeyi başardım. "oğlum cebimdeki akrepler yaz tatiline gitti, euro 2008'de geliyor, maksimum 3300 ytl bütçemiz var, düzgün bir plasma tv bul alalım" dedi.

Bence plazma konusunda Panasonic'den şaşmayın. Yeni 8 serisi Panasonicler düşük enerji tüketimi, yüksek kontrast oranlarıyla öne çıkıyor. Üstelik PX80 modeli sizin bütçenizden daha düşük bir fiyata sahip. Yalnız bu serinin 50'' leri henüz gelmedi. Eğer 50'' isterseniz 7xx serilerine bakmanız gerekir.
    50pv70f çok başarılı bir plazmadır hepsiburadada 3449ytlye satılmakta bütçenizi hafif aşıyor ama pişman olmazsınız eminim

• quote:

Orijinalden alıntı: margornn

50pv70f çok başarılı bir plazmadır hepsiburadada 3449ytlye satılmakta bütçenizi hafif aşıyor ama pişman olmazsınız eminim

Alıntıları Göster
    arkadaşlar cok sag olun ya, allah tuttugunuzu altın etsin. mangornn ustad bahsettigin modele simdi hepsiburada.com'dan bakıyorum. donanımhaber'e da bakacagım, bakalım uygunsa icabında babama yardımcı olup aldırırım. muhendis 1 arkadasımızın tavsiyesine de bakacagim. yeni tavsiye varsa seve seve incelerim, katkıda bulunan destek olan tum arkadaslara tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: yang wenli

arkadaşlar cok sag olun ya, allah tuttugunuzu altın etsin. mangornn ustad bahsettigin modele simdi hepsiburada.com'dan bakıyorum. donanımhaber'e da bakacagım, bakalım uygunsa icabında babama yardımcı olup aldırırım. muhendis 1 arkadasımızın tavsiyesine de bakacagim. yeni tavsiye varsa seve seve incelerim, katkıda bulunan destek olan tum arkadaslara tesekkurler.

Alıntıları Göster
    Philips5532 tamsana göre 12 taksit 3270

estore.com.tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: proffesor

Philips5532 tamsana göre 12 taksit 3270

estore.com.tr

Alıntıları Göster
    en iyisi yani iyininde iyisi pioneer 507xa fiyatıda 3400-4000 arası.. arastırman lazım bu fiyatlara bulunuyor ama pazarlık etmelısın ayrıca bu tv nin hoparlorude yok ama sorun degıl ufak tefek bır hoparlorlerle ses konusu hallolur tek gecerım sıddetle tavsıye ederım
  • bence bütceni biraz daha zorla ve pioneer 507xa al derim 3500-3750 arası
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06pony

bence bütceni biraz daha zorla ve pioneer 507xa al derim 3500-3750 arası
    bulabilse o fiyata zenin batan gemi mallarıydı onlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysoul1979

en iyisi yani iyininde iyisi pioneer 507xa fiyatıda 3400-4000 arası.. arastırman lazım bu fiyatlara bulunuyor ama pazarlık etmelısın ayrıca bu tv nin hoparlorude yok ama sorun degıl ufak tefek bır hoparlorlerle ses konusu hallolur tek gecerım sıddetle tavsıye ederım

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: muharem11

+ 1

• quote:

Orijinalden alıntı: ner0_06

quote:

Orjinalden alıntı: muharem11

+ 1

Alıntıları Göster
    zen in depo sayımlarını gördüm yaklaşık 25 adet toplamda mevcut aslında kapalı kutu bulunabilirse mutlaka alınmalı bence ....

onun dışında alternatif
    samsung 50 q 91
    lg 50 pc 52
    panasonic 50 pv 7

tabi unutmayın pioneer daha iyi bir çözüm olacaktır ... selamlar ...

• quote:

Orijinalden alıntı: 0sedan

zen in depo sayımlarını gördüm yaklaşık 25 adet toplamda mevcut aslında kapalı kutu bulunabilirse mutlaka alınmalı bence ....

onun dışında alternatif
    samsung 50 q 91
    lg 50 pc 52
    panasonic 50 pv 7

tabi unutmayın pioneer daha iyi bir çözüm olacaktır ... selamlar ...

Alıntıları Göster
    BENCE SANA GÖRE BİR MODEL VAR MUTLAK İNCELEMENİ ÖNERİRİM ...
    SAMSUNG 50q96 PLAZMA MODELİ...
    Bence incele almacaksanda mutlaka incelederim... Reklamı sevmeyen biri oldugumdan sana link vermiyorum ama google den bir bak kod yaz çıkan herhangi bir siteden inceleyebiliris.... İYİ FORMLAR MİLLET

• quote:

Orijinalden alıntı: bkurmut

BENCE SANA GÖRE BİR MODEL VAR MUTLAK İNCELEMENİ ÖNERİRİM ...
    SAMSUNG 50q96 PLAZMA MODELİ...
    Bence incele almacaksanda mutlaka incelederim... Reklamı sevmeyen biri oldugumdan sana link vermiyorum ama google den bir bak kod yaz çıkan herhangi bir siteden inceleyebiliris.... İYİ FORMLAR MİLLET

Alıntıları Göster
    Selamlar;

Belki duymuşsunuzdur ama Electroword'de TV'lerde %18 indirim kampanyası ay başına kadar daha uzatılmış. Az önce oradaydım. Bazı modellerin %18 indirimli nakit fiyatları aşağıdaki gibi olmuş.
    Bi göz atmakta fayda var.

-LG 50PG6000 : 3280
    -LG 50PG3000 : 2950
    -SAMSUNG 50C91:2625
    -PHILIPS 47PFL7603: 4018

Özellikle LGPG6000 veya 47PFL7603 çok çekici duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: balkesli

Selamlar;

Belki duymuşsunuzdur ama Electroword'de TV'lerde %18 indirim kampanyası ay başına kadar daha uzatılmış. Az önce oradaydım. Bazı modellerin %18 indirimli nakit fiyatları aşağıdaki gibi olmuş.
    Bi göz atmakta fayda var.

-LG 50PG6000 : 3280
    -LG 50PG3000 : 2950
    -SAMSUNG 50C91:2625
    -PHILIPS 47PFL7603: 4018

Özellikle LGPG6000 veya 47PFL7603 çok çekici duruyor

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu ZEN nedir nerdedir o fiyata 507xa veriyorlarsa alıcam bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: neisseria

arkadaşlar bu ZEN nedir nerdedir o fiyata 507xa veriyorlarsa alıcam bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: neisseria

İstinye park'ta Digicom mağazası var.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: trevanian000

quote:

hocam 3500 ytl midir fiyat? ben bursada yaşıyorum burada bulabilir miyim acaba o fiyata?

• quote:

quote:

quote:

hocam 3500 ytl midir fiyat? ben bursada yaşıyorum burada bulabilir miyim acaba o fiyata?

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

3400 küsür, yani 3500 ytl. Bursa'da yaşamadığım için nerede bulabileceğin konusunda fikrim yok. Ancak Pioneer başlığı altında arkadaşlara sorarsan sana yardımcı olabilirler diye düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

3400 küsür, yani 3500 ytl. Bursa'da yaşamadığım için nerede bulabileceğin konusunda fikrim yok. Ancak Pioneer başlığı altında arkadaşlara sorarsan sana yardımcı olabilirler diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    üstadlar çok daha iyi bilirler pioneer tartışılmaz, sonra panasonic fakat
    Q serisi samsunglar da bence yabana atılmaması gereken cihazlar, 42" olanı aldı arkadaşım çok memnun

• quote:

Orijinalden alıntı: grcim

üstadlar çok daha iyi bilirler pioneer tartışılmaz, sonra panasonic fakat
    Q serisi samsunglar da bence yabana atılmaması gereken cihazlar, 42" olanı aldı arkadaşım çok memnun

Alıntıları Göster
    3500 e pioneer 507xa süper fiyat bence nette hala 11000 e satıldığı yerlere rastladım. Hoparlör sorunum da yok. Hayırlısı diyelim peki 5080xa ne gibi alınabilir bilgisi olan var mı?
  • quote:

3500 e pioneer 507xa süper fiyat bence nette hala 11000 e satıldığı yerlere rastladım. Hoparlör sorunum da yok. Hayırlısı diyelim peki 5080xa ne gibi alınabilir bilgisi olan var mı?

Alıntıları Göster
    www . zenteknoloji . com . tr

aynı yerde 5080 4600 küsur 9 taksit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAHADIRXIHSAN -- 28 Mayıs 2008; 17:24:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.