Şimdi Ara

33000 TL Ford Focus Titanium arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bütçem 33000 tl 50000km altında 2009 üzeri kazasız boyasız focus titanium arıyorum renk tercihim fırtına gri ve siyah yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jeroj -- 13 Mart 2012; 4:17:07 >

• Aramak lazım.............
  • Hocam İl olarak hangi iller tercih edersiniz ona göre galerici arkadasımda 2008 Focus Titanium var boyasız 52binde 2008 'in sonunda cıkmıs boyasız,34.000 diyor ama o olmazsa baska bir arac olur, Aracın renk gri fakat fırtınasını bilmem =))

• ilgilenen arkadaşlara teşekür ederim aradığım aracı buldum ve aldım Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
  • Hayırlıs olsun kardeşim. Kazasız belasız sürmen dileğiyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeroj

ilgilenen arkadaşlara teşekür ederim aradığım aracı buldum ve aldım Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.

Acaba kaç model ve km'de aldınız ve ne kadara aldınız?
  • 2009 titanium kazasız boyasız 18000 km fırtına grisini 32000 bin liraya aldım
  • hayırlı olsun güle güle binin.
    dün bizim arkadas focus titayum 2008 dizel 40binde 38e aldı
  • bana biraz fazlaymış gibi geldi 1 ay önce kızılcahamamda 2010 39000 de temiz yani kazasız boyasız 39000 tl satıyordu siyah renkte idi baya bir arabayı aradığım için oradan biliyorum ama piyasa çok yüksek şu ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeroj

bana biraz fazlaymış gibi geldi 1 ay önce kızılcahamamda 2010 39000 de temiz yani kazasız boyasız 39000 tl satıyordu siyah renkte idi baya bir arabayı aradığım için oradan biliyorum ama piyasa çok yüksek şu ara

arkadasım alma dedim ,biraz pahalı dedim dinlemedi beni.
    ama araba ilk el,servis bakımlı,40bin,dizel,boyasız ...
  • yozgat ford servisinde vardı 2010 sedan fırtına gri altınsoy servisin adı bir ara istersen
  • Arkadaşlar bende su aralar temiz bir araç arıyorum. Sahibindende ilanlar baya bir yüksek titaniumlara 40.000 liradan başlıyor ilanlar ilginç... 33.000 lira bütçem var..
  • :-)) 32.500 e verilir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: last06

:-)) 32.500 e verilir....

Civicten vaz geçtim milletin paraya ihtiyacı yok galiba:)
    biraz açarmisin 32500 neyi veriyon.ilanı kaldırmışsın galiba...?
    2002 focus ghia buldum temiz, 120binde sunroof var lpg yok değişen falan yok, ön tamponda avuç içi kadar boya var expertiz e götürmeyi düşünüyorum sahibinin söyledikleri dışında birşey çıkarsa servis ücreti ona ait, ne kadar verilebilir böyle bir araca:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytekk -- 12 Mayıs 2012; 9:43:30 >
  • İmzadaki araç....9300 km...Memur sahibi...Boya falan yok ....İşin zor kolay gelsin.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: last06

İmzadaki araç....9300 km...Memur sahibi...Boya falan yok ....İşin zor kolay gelsin.....

Zorda olsa niyeti bozdum bir kere:) üstüne olup bi araç bulmam lazım yoksa gerçekten çok zor...uykularım kaçar oldu.
  • Arkadaşlar umarım dilediğiniz gibi bir araç bulursunuz. Bulacağınıza eminim burada dikkat etmeniz gereken birkaç şey var. Önce bütçenizi ayarlamak, çıkılabilecek en üst rakam sonra marka model ve özellikleri. tüm bunları belirledikten sonra araştırma ve bekleme sürecine giriyoruz burdada önemli olan acele etmemek. öncelikle siteler arasındaki fiyat farkını dikkate alarak hangisinin fiyatları daha uygunsa ona göre araştırmamızı o site üzerinde yoğunlaştırıyoruz daha sonra mevcut ilanları tarih, model, fiyat olarak listelemek kişilerle teker teker görüşüp varsa bir sigortacı ve emniyetten (tanıdık olursa daha iyi olur) araştırıp her gün çıkan yeni ilanları sürakli takip ederek sonuca ulaşacağınıza eminim benim neredeyse 3 ayımı aldı ama hem fiyat hemde özellik olarak tam istediğim gibi bir aracı buldum. Unutmayın birinci öncelik sabır kolay gelsin.
  • ford dizel araçların 100 bin km'den sonra pert olduğu doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortunate

ford dizel araçların 100 bin km'den sonra pert olduğu doğru mu?

Doğru doğru, bendeki focus 110.000 de sabah baktım pert olmuş eee ne de olsa 100 bini geçti.
    İşe gelirken çöp tenekesinin yanına bıraktım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.