Adı ve Soyadı EMRAH GÜNDÜZ Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 3'üncü Or. B Tipi Mrk. K. K.lığı / ERZİNCAN Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 14'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI KARS
90355 Adı ve Soyadı OKAN ÇELİK Baba Adı MUSTAFA Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı P.Komando Statüsü Yedek Subay Branşı KOL K. Kabul Toplama Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞİRDİR ISPARTA
Sorgulama sayfasına geri dönmek için tıklayınız...
30478 bakabilirmisiniz arkadaşlar benim pc patladi...
51'İNCİ MOT. P. TUG. K.LIĞI HOZAT TUNCELİ
Aday Nu. 41608 Adı ve Soyadı NURİ ORAN Baba Adı HÜSEYİN ZAFER Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 3'üncü Or. B Tipi Mrk. K. K.lığı / ERZİNCAN Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 4'ÜNCÜ ZH. TUG. K.LIĞI PALANDÖKEN ERZURUM
quote:
Orijinalden alıntı: alphi34
Kara Kuvvetleri Komutanlığı 331'inci Dönem Yedek Subay Sınıflandırma Sonuçları Sonuç Açıklama Tarihi: 10 Aralık 2009
Aday Nu. 35028 Adı ve Soyadı ALPARSLAN KURNAZ Baba Adı NAİL Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 11'İNCİ MOT. P. TUG. K.LIĞI DENİZLİ
ARKADAŞIM BEN DENİZLİLİYİM.BANA DA AFYON İL JANDARMA ÇIKTI ,HERKESE HAYIRLI TESKERELER
85327 Bakabilen warsa...
paşa abi 99385 şu mersinli hemşerinede bi bakabilirmisin??
quote:
Orijinalden alıntı: W_R_11
kısa dönem ankara etimesgut bakım eri ((:
Vayy tertip bizim sınava girdiğimiz yere çıkmış askerliğin.Ordaki uzun dönem erler pek içaçıcı konuşmuyolardı ora hakkında çok iş oluyomuş ama sen rahat edersin Ankara'da
gören lütfen Print screen alsın ve ailesine onu göstersin.. siteyi meşgul etmesin.... bakan çıksınnn
quote:
Orijinalden alıntı: aozen55
Kabul Toplama Merkezi nedir? Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi nedir?
Farklı yerler olunca ne oluyor acaba?
Kardeşim önce kabul toplama merkezine gidecez ordan hep beraber birliğimize gideceğiz diye biliyorum.. hayırlısı tertipler
90355 Adı ve Soyadı OKAN ÇELİK Baba Adı MUSTAFA Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı P.Komando Statüsü Yedek Subay Branşı KOL K. Kabul Toplama Merkezi Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi DAĞ.KOMD.OKL.VE EĞT.MRK.K.LIĞI EĞİRDİR ISPARTA
Sorgulama sayfasına geri dönmek için tıklayınız... cok sukur allaham forma kac kere yazmıstır allah gonlumdekını verdı cok mutluyumm
30478 biri bakabilirmi açamiyorum???
hangi sürücü kullanıyosunuz explorer,mozilla,crom ?