arkadaslar inanın sivilin değerini öyle bi anlayınki off off inanın her seyi aRIYORUSUN 125 ŞAFak BAŞKA YOKKKKKKKKKK
Kardeşlerim burası geçici konu yazılarımızı esas başlığımıza yazalım...
BENİM EŞİM ŞUAN SAMANDIRA 23MP KIŞLASINDA SKERLİK YAPIYOR GÖREV DAĞILIMI OLMUŞ FAKAT EŞİM HİÇBİR GÖREV VERMEMİŞLER EŞİMİN DİZİNDE MENİKÜS VAR ÇOK ZORLANIYOR REVİRE GİTİİĞİ HALDE İLGİLENMEMİŞLER HERYERDEMİ TANIDIK OLMASI GEREKİR BİZİM TANIDIĞIMIZ YOK DİYE MAĞDURMU OLUCAZ NEYPACAĞIMI BİLEMEDİĞİM İÇİN SİZLERE SORMAK İSTEDİM.DİLEKÇE FALN YAZABİLECEĞİM BİR YER VARMI NASIL ONA YARDIMCI OLABİİRİM EŞİME GÖREV VERMİŞLERDİ AMA BİR BAŞKA ASKER O GÖREVİ ALMIŞ ŞUAN ZOR DURUMDA NE YAPMALIIM BU OLANLARA BOYUNMU EĞMEM GEREKİYOR
BENİM EŞİM ŞUAN SAMANDIRA 23MP KIŞLASINDA SKERLİK YAPIYOR GÖREV DAĞILIMI OLMUŞ FAKAT EŞİM HİÇBİR GÖREV VERMEMİŞLER EŞİMİN DİZİNDE MENİKÜS VAR ÇOK ZORLANIYOR REVİRE GİTİİĞİ HALDE İLGİLENMEMİŞLER HERYERDEMİ TANIDIK OLMASI GEREKİR BİZİM TANIDIĞIMIZ YOK DİYE MAĞDURMU OLUCAZ NEYPACAĞIMI BİLEMEDİĞİM İÇİN SİZLERE SORMAK İSTEDİM.DİLEKÇE FALN YAZABİLECEĞİM BİR YER VARMI NASIL ONA YARDIMCI OLABİİRİM EŞİME GÖREV VERMİŞLERDİ AMA BİR BAŞKA ASKER O GÖREVİ ALMIŞ ŞUAN ZOR DURUMDA NE YAPMALIIM BU OLANLARA BOYUNMU EĞMEM GEREKİYOR
Bayburt'ta yapıyorum ama böyle bir bilgi sana ne kazandıracak. bunun standartı yok.
Bu arada bizim kışlada internet varmış ücretsiz akşamları :) ben burayı gittikçe sevmeye başladım.
en asker annesiyim hepinize allah yardımcı olsun çocuklarım ben bi şey soracam hafta sonu evci çıkmak için ne gerekiyor 6 ay öncesinden ikametgah bildirmek gerekiyor mu yoksa sonradan ev tutulabiliyor mu teşekkürler hepinize sevgiler
ehehe hort güzel olmuş
ahhh ahh , aklıma getirmek istemiyorum şu askerlik günlerimi 18 kilo verdim geldim bea !! öldüm eğitimden , intikalden zarttan zurttan
Anılar, Anılar :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme