Şimdi Ara

331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (GEÇİCİ KONU) (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
0
Favori
111.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tertipler 800 km ve sonrası için 1 gün daha yol süresi veriyorlarmış...

Yani 13 aralıkta teslim olabilir miyiz?? (Çünkü mersin 900 km nin üzerinde )
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberclops

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

quote:

Orijinalden alıntı: CW_Doktoray

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: CW_Doktoray

Cem Yılmaz'ın askerlik yaptığı yere düştüm beyler.

Kısa Dönem

Muhabere ve Elektronik Bilgi Sistemleri Okul ve Eğitim Merkezi Komutanlığı

Mamak / Ankara

Ben de buradaydım. Soğuk fena olacak.
    Hangi bölüm mezunusun?

bilgisayar müh.

bende buraya düştüm,pc mühendisiyim.Bir de derlerdi kesin uzun çıkar pcmühendisine

Bende burdayım. ama yedek subay. Bilgisayar mühendisiyim. Demekki bilgisayar mühendisine uzun çıkıyomuş :)

bende bilgisayar yüksek mühendisiyim kütahya hava er çıktı kısa.

• quote:

Orijinalden alıntı: TriNitroToluen

devrelerim herkese hayırlı olsun. bana çıkan EZİNE 3'ÜNCÜ J. EĞT. TB. K.LIĞI EZİNE ÇANAKKALE

ben burada 325.kısa dönem piyadeydim.biz terhis olduktan sonra tabur jandarmaya verildi.
    hayırlı tezkereler..
  • S.A. Tertipler KR. HVCL. K. K.LIĞI GÜVERCİNLİK ANKARA düştüm bu yer hakkında bilgisi olan varmı?Bide askerlik alışverişini daha önce yapmıştım acaba buranın havacılıkla alakası varmıdır yeşil renkli iç çamaşırı falan problem yaratırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: allocator

Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Piyade
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Kabul Toplama Merkezi -
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 19'UNCU MOT. P. TUG. K.LIĞI EDREMİT BALIKESİR

Nasıl bir yerdir ilen varmı. Birde Ankaradan en kolay nasıl gidilir oraya acaba?

Herkese şimdiden hayırlı teskereler

Torunlar selamlar,
    19.Mot.P.Tug.Edremit'te dikkat edeceğiniz komutanlar;
    Haşim üsteğmen, Serdar üsteğmen, Muarrem(mami) üsteğmen, Akif teğmen.
    çok fana komutanlardır.bunlara dikkat edin yeter..
    herkeze hayırlı tezkereler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxkimxx -- 10 Aralık 2009; 15:52:35 >
  • beyler uzak yola gidenler için (mesela istanbul > hakkari) 1 gün geç katılma hakkı var mı gerçekten? tabi askerliği uzatmıyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: gece ve düşler

quote:

Orijinalden alıntı: armanem

quote:

Orijinalden alıntı: kritios

quote:

Orijinalden alıntı: o1yasin

ikmal sınıfı hakkında bilgisi olan ??

YATIŞ

allahını seversen dogruyu sole
    saka bı yana ıkmal bende merak edıodum sordum sorusturdum sayım depo gıbı ıslere bakarsınız dedıler egıtım bıle dogru duzgun gormezsınız dedıler neyse gıdelım gorcez

HARİKA Bİ HABER :)

Ne mübarek bi adamsın sen yahu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SoNTurQ

Efsane sayfamız ne oldu ya gelmeyecekmi birdaha?

Kardeşim Hayırlı uğurlu olsun. Askerlik bitimi organize olup yapmak lazım birşeyler

quote:

Orijinalden alıntı: everest137

KARDEŞLERİM BANA SORU SORAN, HAYIRLI TEZKERELER DİLEYEN TERTİPLERİM OLMUSTUR... GECE FORUMA GİREMEDİM BAKAMADIM... BUGUN DE BİLETTİ, GİDECEGİM YERİN ARASTIRMASIYDI TELASINDAN BAKAMADIM... NEREYE GİDECEGİMİ İMZAMA YAZDIM... TÜM TERTİPLERİME HAYIRLI TEZKERELER DİLİYORUM...

Volkan Kardeşim sanada hayırlı teskereler.Çok üşüyecez çok :( İçliği ihmal etme.Ben bitirdim bu gün alışverişimi saatim kaltı bir tek.

• ŞIRNAK SİLOPİ 172. zh.tug.k.lığı hakkında bilgisi olan varmı arkadaşlar? kardeşimin oraya çıktı kısa dönem olarak ta..
  • ÇUKURCA 20'NCI J.SNR.TUG.K.LIĞI ÇUKURCA HAKKARİ

HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VEYA BURAYA DÜŞEN VARMI?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakko27

kardeşlerim piyade okul komutanlığı tuzla hakkında bilgi sahibi olan var mı

sanırım yedek subay çıktı.

okula gider gibi her gün dersliklere gidip elinde defter ders çalışıcan
    derslerde aldığın eğitimden sınava giricen ve girdiğin sınavlar senin sıralamanı etkileyecek.
    eğer derece yaparsan kura çekmeyecek gideceğin kıt'a yı kendin seçeceksin

bu anlattıklarım sadece taburun içinde yapacakların araziyi saymıyorum bile....
    daha neler neler.......

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpuli

ÇUKURCA 20'NCI J.SNR.TUG.K.LIĞI ÇUKURCA HAKKARİ

HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VEYA BURAYA DÜŞEN VARMI?

kardeş benim de KÖPRÜLÜ 4'ÜNCÜ J. SNR. TB. K.LIĞI ÇUKURCA HAKKARİ, pek de fazla bilgim yok sadece Elazığdaki KTMye (sende yazıyorsa) güvenlik açısından gitmekte fayda varmış. onun dışında oralar hakkında bir bilgi edinirsen benimle de paylaşırsan sevinirim.

Hepimize şimdiden hayırlı olsun tertipler, hayırlı tezkereler..

• İZMİR İL JANDARMA HAKKINDA NE BİLİYOSUNUZ ?
  • arkadaşlar TSK İNSANİ YRD.TUG.K.LIĞI ANKARA YENİKENT ÇIKAN KİMSE YOKMU BU NE İŞ TEK BENMİ GİDİYORUM ZATEN GEÇEN YIL 70 KİŞİ ORAYA YERLEŞMİŞ TEK GİDECEM ANLAŞILAN ACİL
  • Beyler otobüsle gidecek olanlara söylüyorum.İZMİR OTOGARDA indikten sonra

191 Otogar - yenişehir - ikiçeşmelik - bozyaka - Yurtoğlu
    250 Otogar - alsancak - ikiçeşmelik - bozyaka - Uzundere otobüslerden birine biniyoruz.

"Yaghaneler" durağından sonraki "Yaghaneler 3" Durağında iniyoruz......

İL JANDARMA KOMUTANLIĞI az gerimizde kaldı.

Buyrun harita burada :http://www.eshot.gov.tr/OtobusHareket/OtobusHareket.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acantim -- 11 Aralık 2009; 1:04:07 >

• Kimsecikler yok forumda ... Arkadaşlar bizim 331.dönem forumundan haber yok mu ?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

quote:

Orijinalden alıntı: haki_programmer

quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

quote:

Orijinalden alıntı: haki_programmer

quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Arkadaşlar ilaç götürebiliyor muyuz yanımızda? Bende alerjik rinit (saman nezlesi) var, bazı zamanlar burun nezlesi ve hap kullanmam gerekiyorda.

Bende roacutanne ilacı götürücem, bi de benim ki iki ayda bir tahlil yapmam gerekiyor inşallah yaparlar. Bildiğim kadarıyla ilaçlara el koyuyorlar revire bırakıyorlar, ilaç saati geldiğinde revirde alıyormuşuz.

hocam roaccutane pis ilaçtır.. keşke hiç başlamasaydın, askerden sonra başlardın.. ne kadar oldu kullanalı bilmiyorum ama adamın içini dışını heryerini kurutur bu ilaç, çok zorluk çekersin.. ve kan tahlili vermen gerek arada

Dorudur, yan etkileri var baya. Ama her gün traş olacaz sivilcelerle uğraşmak istemiyorum. Cildiye uzmanı da uygun gördü dün başladım tedaviye. Etimesgut Ankaraya düşmüşüm bu arada. Baya büyükmüş orası. İlacı yazdırma ve tahlil konusunda sıkıntı çıkmaz herhalde.

walla hocam şunu da dikkate al, roaccutane'ın çok ciddi depresan etkisi vardır.. hatta amerikada'da intihar eden kişi sayısı yüzünden vaktinde yasaklanmıştır.. ekşi sözlükte yorumları bi oku istersen.. askerlik yaparken böyle kötü etkisi olan bi ilaç kullanmak ne kadar mantıklı olur bilmiyorum.. sen bilirsin yine de

Hocam dediklerinde haklısın , bende çok araştırdım. Depresif hallerine sokuyormuş, ama ben sivilceliyken de depresif oluyorum. Artı doktora depresyon yan etkisini sorduğumda bana sadece depresyonu olan insanların depresyonunu fazlalaştırıyormuş dedi. Tahlillerime baktı uygun gördü başladık. Baktım durum vahimleşiyor bırakırım olur biter. İnşallah hem tedavi, hem de askerlik başarılı bir şekilde gerçekleşir
    Not: Bu ilacı aldığımdan beri sanki psikolojimde olumlu gelişmeler oluyor Bu arada ilacın adı roacutanne değil onun bir muadili, doktor bunu verdi. İlaç;izotretinoin etken maddesine sahip olan aknetrent.

• bende 3'ÜNCÜ KOMD. TUG. K.LIĞI SİİRT deyim
    hadi hayırlı teskereler arkadaşlar!
  • Aday Nu. 23684
    Adı ve Soyadı ERDEM MERİÇ
    Baba Adı SABRİ
    Kuvveti Kara Kuvvetleri
    Sınıfı Tank
    Statüsü Yedek Subay
    Branşı M48 A5T2 TNK.TK.K.
    Kabul Toplama Merkezi
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ZH. BRL. OKL. VE EĞT. TÜM. K.LIĞI ETİMESGUT ANKARA
    varmı buraya dusen arkadaslar?
  • Aday Nu. 42538
    Adı ve Soyadı AŞKIN ÖZACAR
    Baba Adı COŞKUN
    Kuvveti Jandarma
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Kabul Toplama Merkezi -
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi ERZİNCAN İL J. K.LIĞI ERZİNCAN

Buraya gidiceklerle haberleşelim :)
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.