Şimdi Ara

331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (GEÇİCİ KONU) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
0
Favori
111.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexterr

quote:

Orijinalden alıntı: fblimelih

quote:

Orijinalden alıntı: serkangsk

Van Jandarma Asayiş yokmu hüleyn?
    Varsa sorun merak ettiğiniz bi şe varsa geçen yıl bu zamanda ben gidiyodum askere efsane devre(!) 325.ksd
    Ordayken geçmiyo zaman ama bittiği zaman vay be ne çabuk bitti diyosun hiç bi şe anlamıyosunuz ilginç bi şey şu askerlik kkeşke kızlarda yapsa

Kardeş Van il jandarma çıktı bana Acemiden sonra ilçelere atıyolar mı bide 14 ünde teslim olucam 2 günden bişi olur mu :)

ilçelere dağılacaksın.%80 herkesle aynı vakit teskere alırsın

Asayişle İl jandarma farklı yerler il jandarmanın askerleri karakollara dağıldığını biliyorum ama kısa dönemleri gönderirlermi hiç bilgim yok ama geneli içerde kalır yüzde sekseni filan çıkmaz il jandarmadan.. Artı 2 gün geç gelirsen 2 gün geç alırsın teskereni o askerliğin bitmeye yakın yolu düştükten sonra belli olur.. Mesela istanbulun üç gün yol izni var toplam askerlik sürenden iznini düşerler üç gün yoludüşerler üstüne iki gün eklerler bende bigün geç gittim bigün geç çıktım

• arkadaşlar diyarbakır ktm ye gideceğim fakat malum uçaklarda yer yok bende pazar gününe yer bulabildim pazar günü gitsem sorun olurmu
  • Onemli

Arkadaslar botların yerdegişmemesi icin cozum varmı.?

Bot kılıtlerini kırmak cocuk oyuncagıymıs.

1-Cd kalemi ile boluk ısmını ve kendi ismımızı botun içine yazma (ben mavı cd kalemı aldım)

2- Bootun tabanına ısmımızızın bas harflerını kazmıma. Calınırsa kolay bulunsun dıye.

3- Ustlere caktırmadan dolabın en altına botları koymak.

Arkadaslar benım bildiklerim bunlar. Bu konu ıle ılgılı baska bilgisi olan varmı
  • 5ay5gün boyunca 18. mekanize piyade tugayında bitli piyade olarak bulunacam.
    burada efsane konumuzda paylaşımda bunan birbirine yardımcı olan herkese teşekkür ediyor, cümleten hayırlı tezkereler diliyorum
  • antalya jand. komutanlığı-ANTALYA
    12 ARALIK SABAH 9 DA ANTALYADAYIM..
    0506 689 0008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener66 -- 11 Aralık 2009; 10:51:59 >
  • merhaba arekadaşlar çok acil havacılar saçları nasıl kestiyiroy ? Bana kütahya çıktı yardımcı olmanız bekleniyor .Şimdi gidicem arkadaşlar ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_59

arkadaşlar 327.dönem olarak bursa il jandarma komutanlığına teslim oldum...oraya çıkan arkadaşlar hertürlü sorunuzu özel msj olarak atın cevaplıyım...
  • ARKADAŞLAR FORUM SAYFAMIZ KENDİNE GELDİ, ARTIK ORAYA YAZIYORUZ..
    İKİ FARKLI KONU OLMASIN, ESKİ YERİMİZDE DEVAM EDİYORUZ!!!
  • volkan kardeş hayırlsı olsun banada Edirne çıktı bakalım
  • İZMİR İL JANDARMA KOMUTANLIĞI YOLCULARI

DUYURU :

izmir il jandarmaya arkadaşı,tanıdığı giden varsa bize katılabilir

planlanan durumu aktarıyorum :

saat 11 : theshiver ve ben Varanın önünde buluşuyoruz.
    saat 13 : bir kaç arkadaş daha katılıcak bize
    16:00 gibi teslim olmayo planlıyoruz bu zaman içerisinde katılacak başka arkadaşlarda olucak
  • 331. donem bilgi ekranini hazirlanmasinda emegi gecenlere, yazdigi bilgi ve yorumlarla bu foruma deger katan herkese tesekkurlerimi sunarim.
  • Arkadaşlar herkese merhabalar , şu an sanırım 331. dönem arkadaşların hepsi gittiler..herkese hayırlı teskereler ve kazasız belasız askerlik diliyorum.Kalanb arkadaşlara bir sorum olacak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
    Kardeşime 331. dönem , van 6. Hudut Alay k.lığı çıktı fakat toplama merkezi olan 8'inci Kor. A Tipi Mrk. K. K.lığı / ELAZIĞ a gitti.Haber alamıyoruz ve meraktayız.!!!
    Bu konuda bana bilgi verebilirseniz veya yardımcı olabilirseniz çok sevinirim arkadaşlar...
    Şimdiden teşekkürler herkese..
  • kardeşinin görev yerinin telefonunu bulup orayı aramaya çalışın..ayın 13 ü son katılma günüydü yanlış bilmiyorsam..ve şimdiye kadar çoktan görev yerine gitmiş olması lazım..ben kardeşimden biliyorum..kardeşim pazar günü diyarbakır ktmye gitti ve ertesi gün silopi ye birliğine konvoy la gitmişler..
    Bu arada vandaki dtp eylemleri falan var diye belki o tarafa giden konvoyları bekletiyor olabilirler elazığda..ktm lerden aramak kolay değil..
  • Kütüğü Kastamonuda olanlara nereler çıktı acaba bilgilendirirseniz sevinirim, herkese hayırlı tezkereler

vatan size emanet
  • slm devreler

bugun kütahyadaki acemiligim bitti. yemin töreninden sonra çarşıya çıktım. akşam 7 de merzifona gidiyorum.

tüm devrelerima hayırlı teskereler.

331 kd.
  • Selam devrelerim. Askerliğin acemiliğini bitirdik :)
    Bugün Manisa' daki birliğimden ayrıldım. Usta birliğim Kıbrıs' ta onun için biraz yol izni verdiler :)
    Hepimize şimdiden hayırlı tezkereler.
  • Maraş Gazi Kışlasn'dan herkese selamlar yemin töreni sonrası evci çıktım. sivilin değerini bilin gezin tozun:) şafak 12'den sonra 127 Başka yok..herkese hayırlı tezkereler
  • Tertipler selam acemiliği yedik şükür ... Erzurumdan selam herkese ...
  • bendende selamlar :D

acemılıgı yedık :D

5. zırhlı pıyade yardımcı komutanlıgı aksu kıslası maraş :D muharebe destek bölüğünden revirci efe selamlar :D
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.