Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 3'üncü Or. B Tipi Mrk. K. K.lığı / ERZİNCAN Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 25'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI ARDAHAN
var mı başka? bi de karstan gidersem kaç saat yol bilgi verecek arkadaş olursa sevinirim.
aynı yerdeyiz arkadaşım...
quote:
Orijinalden alıntı: alp ekmekci
quote:
Orijinalden alıntı: G_H_O_S_T
Aday Nu. 36583 Adı ve Soyadı ALPER DALAR Baba Adı ÖZCAN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Bakım Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi K.K. LOJ. K. BKM. K. 43'ÜNCÜ BKM. MRK. K.LIĞI ÇORLU TEKİRDAĞ
Arkadaşlar thy den bilette alamıyorum sayfa surekli hata veriyor telefonal bilet alabileceğimiz thy nin numarasını bilen warmı
444 0 849 ayrıca mobil.thy.com
Pegasus'tan denedin mi ??
artık herkes bakabıldıgıne gore ben yatar.
HERKESE HAYIRLI OLSUN
3'ÜNCÜ KOR.(HRF) KH. DES. GR. K.LIĞI AYAZAĞA İSTANBUL var mı acaba? tanıdık eşi dostu olan var mı?
Aday Nu. 72384 Adı ve Soyadı ENGİN DOST Baba Adı ZEKİ Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Bakım Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi K.K. LOJ. K. BKM. K. 43'ÜNCÜ BKM. MRK. K.LIĞI ÇORLU TEKİRDAĞ
ÖĞRENEMEYEN VARMI TERTİPLER NUMARA ALAYIM
quote:
Orijinalden alıntı: fearofthedark
Aday Nu. 32538 Adı ve Soyadı VOLKAN İPÇİOĞLU Baba Adı KADRİ Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 15'İNCİ P. EĞT. TUG. ÇVŞ. EĞT. TB. K.LIĞI SAMSUN
cok saol tertip hadi hayirlisi herkese
sağolun arkaş için bakmıştım ben...
quote:
Orijinalden alıntı: sarpuli
ÇUKURCA 20'NCI J.SNR.TUG.K.LIĞI ÇUKURCA HAKKARİ
Arkadaşlar varsa düşen PM atsın...
aga kimse tinlamiyo,birtek biz dustuk galiba....
adana varsa gelsin şimdi yatıyorum yarın yardımcı olurum önemli bilgiler mevcut:)
quote:
Orijinalden alıntı: mhkm37
quote:
Orijinalden alıntı: paulpierce06
öğrenemeyen varsa hemen numara yazsın arkadaşlar
BU NA BKAMRISN ARKADŞAIMIN 30336
deniorum tertip az sonra açılır öğrenmediysenn
varmı bakamayan...
Yineliyim :
Aday Nu. 41608 Adı ve Soyadı NURİ ORAN Baba Adı HÜSEYİN ZAFER Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Piyade Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 3'üncü Or. B Tipi Mrk. K. K.lığı / ERZİNCAN Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 4'ÜNCÜ ZH. TUG. K.LIĞI PALANDÖKEN ERZURUM
Tertiplerim bizde "HV. K. ER EĞT. TUG. K.LIĞI KÜTAHYA" çıktı. Tüm tertiplerime hayırlı tezkereler diliyorum. Burada gerçekten çok güzel anlar yaşadık, dönüşede askerlik anılarımızı paylaşıcaz inşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: dexterr
adana varsa gelsin şimdi yatıyorum yarın yardımcı olurum önemli bilgiler mevcut:)
Adana değil ama osmaniye il jandarma komutanlığı.Nasıl bi yerdir bilgin var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: HardveyrManyaı
Aday Nu. 39162 Adı ve Soyadı DOĞAN GÜNEŞ DEMİRCAN Baba Adı HÜSEYİN Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı İkmal Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi 3'üncü Or. B Tipi Mrk. K. K.lığı / ERZİNCAN Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI DOĞUBEYAZIT AĞRI
BEN DE ŞOKTAYIM OFF
hiç şoka girme, emin ol çok rahat geçecek.. geçtiğimiz ay oradaydım.. bi arkadaşımın kardeşini ziyaret ettik.. gün boyu yatmaktan şikayetçiydi :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mhkm37
quote:
öğrenemeyen varsa hemen numara yazsın arkadaşlar
BU NA BKAMRISN ARKADŞAIMIN 30336
deniorum tertip az sonra açılır öğrenmediysenn
Aday Nu. 30336 Adı ve Soyadı SERHAT KARLIDAĞ Baba Adı İLHAMİ Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ P. EĞT. TUG. K.LIĞI MANİSA
MARDİN VAR MI?
Aday Nu. 39191 Adı ve Soyadı ALP EKMEKCİ Baba Adı ÖMER TUNCAY Kuvveti Kara Kuvvetleri Sınıfı Topçu Statüsü Kısa Dönem Er Branşı - Kabul Toplama Merkezi - Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 5'İNCİ KOR. 105'İNCİ TOP. A. K.LIĞI HAVAALANI/ÇORLU TEKİRDAĞ