Şimdi Ara

331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (GEÇİCİ KONU) (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.571
Cevap
0
Favori
111.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

susuzharmanlar erzurum çıktı
    muhabere nasıldır acaba?
  • arkardaslar sakaray kısa donem yokmu istanbuldan gıdecek bır grup kuralım beraber gidelım
  • 1 İNCİ P. EĞT.TUG.K.LIĞI MANİSA BURA HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI? DOGU BATI KIŞLA DİYE BİRŞEY DUYDUM BU NE OLUYOR BİZ NEREYE TESLİM OLACAĞIZ? BİR DE GİDERKEN BU SAYFANIN CIKTISINI MI ALACAGIZ YOKSA SUBEDEN KAGIT FILANMI YADA BIZE VERILEN SARI ZARFMI BİLGİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ VERİRMİSİNİZ???????????????????????????????????????
    HERKESE HAYIRLI TESKERELER
  • zonguldağa cıkanlar snaslı havası ılıktır kar olmaz bile.eğitim filan hiç ibşi yok üniversitenin orda kışla hergün karı kız keserler mis gibi..
  • Afyonkarahisar İl J. Komutanlığı varmı arkadaşlar nası bi yerdir..?
  • bitlis tatvan beyler elazıg ktm ye gdecem varmı gdecek??????***
  • quote:

Orijinalden alıntı: naskar71
    selam tertipler

susuzharmanlar erzurum çıktı
    muhabere nasıldır acaba?

benimde sınıfım muhabere bilen varsa söylermi ne iş yaptığını telsiz haberleşmesi falanmış bi de gizli bilgileri bildikleri için 5 yıl yurtdışı yasağı mı varmış?
  • ikmal sınıfı hakkında bilgisi olan ??
  • Topçu ve Füze Okulu'na asteğmen olarak gidecek olan varsa bilgi verebilirim.
  • TOPÇU VE FÜZE OKUL KOMUTANLIĞI POLATLI/ANKARA

DEVRELERİM HEPİNİZE HAYIRLI TESKERELER DİLİYORUM

ESKİ FORUM GÖÇMÜŞ GALİBA BU GÜNE KADAR BİZLERE YARDIMCI OLAN BAŞTA PAŞA VE VOLKAN KARDEŞLERİM OLMAK ÜZERE TÜM 331. DÖNEM VATAN FEDAİLERİNE HEPİNİZE SAYGI VE SEVGİLERİMİ SUNUYORUM...

• Bilgekışla'nın uydudan görüntüsü arkadaşlar. Benimle birlikte diyarbakır'a gidecek arkadaşlar faydalanabilir.. Şuan 7 istanbullu 3 izmirliyiz. Adamlar yabancılık çekmeyelim, denizden uzak kalmayalım diye baraj yapmışlar :D

331.DÖNEM FEDAİLERİ(Aralık-2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI  (GEÇİCİ KONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanluigi -- 10 Aralık 2009; 13:45:45 >
  • Arkadaşlar, ben 329. dönem kısa dönem erim Adana il Jandarmadayım, sizin gelmenizi bekliyorum gelinde bizde yavaş yavaş gidelim artık zamanı geldi :)) adanaya düşenlere yardımcı olabilirim. Şimdiden hayırlı olsun...
  • K.K. LOJ. K. 4'ÜNCÜ MÜHT. K . YRDC. 43'ÜNCÜ MÜHT. BL. K.LIĞI BALIKESİR

buraya düşen, burayı bilen bi allahın kulu yokmudur. bi benmi düştüm buraya
  • Aday Nu. 30005
    Adı ve Soyadı BURAK ÇUHADAR
    Baba Adı BESİM
    Kuvveti Jandarma
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Kabul Toplama Merkezi -
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TRABZON İL J. K.LIĞI TRABZON
  • Kuvveti Deniz Kuvvetleri
    Sınıfı Deniz
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Kabul Toplama Merkezi -
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'İNCİ DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI İSKENDERUN HATAY

Var mı arkadaşlar başka...
  • TOKAT PİAYDE KALMASIN
  • TERTİPLER MERHABALAR BENİMDE ERZURUM İL JANDARMA KOMUTANLIĞI ÇIKTI
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsane7710

Aday Nu. 30005
    Baba Adı BESİM
    Kuvveti Jandarma
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Kabul Toplama Merkezi -

arkadaşlar burası ile ilgili bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: psi20

Kuvveti : Jandarma
    Sınıfı : Jandarma
    Statüsü : Kısa Dönem Er
    Kabul Toplama Merkezi -
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi : MERSİN İL J. K.LIĞI MERSİN İÇEL

İyi midir mersin bide Jandarma olmak ??

Abim 2006 senesinde orada yapmıştı kısa dönem olarak askerliğni ondan edindiğim bilgileri sana aktarayım. Buraya gelenler 2 gruba ayrılacakmış yarınız silifkeye gidecek diğer yarınız orada kalacak. Burada eğitim gördükten sonra karakollara gönderileceksiniz bir kısmınız yine orada kalacak. Orada kalanlar mersin cezaevinde bol bol nöbet tutacak gülnara gidenlerde bol bol cezaevinde nöbet tutacak diyor. Kendisi gülnara gitti günde 6 saat nöbet tutuyor du. Birde mersin değil ama içeri kesimleri acaip soğuk diyor. Senin için en güzeli köy karakoluna düşmek olurmuş çok rahat oluyormuş diyor. Bir tane rütbeli olur diyor oda birşey demez bir kişide kapıda nöbet tutar bu kadar. İnşallah en rahat edebileceğin şekilde gerçekleşir olaylar.

• quote:

quote:

Aday Nu. 30005
    Baba Adı BESİM
    Kuvveti Jandarma
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Kabul Toplama Merkezi -

arkadaşlar burası ile ilgili bilgisi olan varsa yardımlarınızı bekliyorum

Hiç sesini çıkarma çok rahat yere gittin. Bir trabzonlu olarak seni kutlarım. Birde oradan dağıtlırken boztepe deki karakola düşersen yaşadın gerçi karadenizin karakollarının hepsi kıyak çok rahat yere düştün. Köy karakolları olursa rahat edersin. Bütüngün yatarsınız karakolda herhalde. Birde bu manzaraya karşı yatmak ayrı bir keyif verir.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.