Şimdi Ara

333

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi geceler.YGS sinavim çok kötü geçti,baraji geçemeyeceğim diye üzülürken tahmin ettigimden iyi bir sonuç aldim.Tabi kendime göre.Yani buradaki hedefleri çok yüksek kardeşlerime bu konuyu açip soru sormam bile absürd gelebilir ki örneğine de rastladim.Neyse ana fikir şu ki hedefim için yeterli mi diye sormak için sizlere danışmaya karar verdim.Yardimci olursaniz minnettar kalirim.Öncelikle sözelim.Buradaki arkadaşlarim kardeşlerim kadar başarili olamasamda yapiyoruz artik bir şeyler.YGS 4 sinav sonucum 262 puan,333 bin siralama.Hedefim Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi Tarih bölümü.Tarih bölümü geçen sene 94 bin siralama,321 puan ile kapatmiş.Denemelerde toplam 60-70 net yapabiliyorum henüz ve konu eksiğim çok.Bu önümde kaç tm ci kaç sayisalci var muhabbetinden de pek anlamiyorum onun hakkinda bilgi de verirseniz sevinirim.Acaba bu siralamaya çekmek gibi bir şansim var midir?Sözelde asagi çekmek kolay gibi bir söylenti var doğru mudur?Nasil bir çalişma izlemeliyim?Hangi derslere agirlik vermeliyim?Şimdiden çok teşekkür ediyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Nerdeyse tum sozel dersleri yariyariya yapsan cikarsin o siralamaya. Edb 28 cog 15 tarih 23 cog 8 felsefe 20 yapsan olur yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDr3 667 mhz 4 gb ram sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.