Şimdi Ara

333 ve 400'lük DDR ramler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • barton 2500+ alıcam,ramin 333 veya 400 mhz olması farkedermi? farkederse overclock yaparken farkeder?

• ben amd 2500+ ile 400 mhz 512 mb kullanıyorum tabiki 400 mhz daha iyi olur ama 400 mhz destekleyen anakart bulmak bayağı bir zor herhalde (!)
  • 400 Mhz anakart bulmak neden zor olsun ki? şimdiki anakartların çoğu bunu destekliyor bildiğim kadarıyla, bu arada ramin 400 mhz olması verimi arttıracaktır
    <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by meliksah16</i>
    <br />ben amd 2500+ ile 400 mhz 512 mb kullanıyorum tabiki 400 mhz daha iyi olur ama 400 mhz destekleyen anakart bulmak bayağı bir zor herhalde (!)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
  • 400 alırsan çok daha rahat overclock yapabilirsin. Şöyleki alacağın Barton 166 mhz fsb ile çalışıyor ve sen OC yapacağın zaman fsb değerini artıracaksın dolyısıyla 333 olan ram hızında otomatik olarak artacaktır (biosdanda ayarlanabilir ama 1:1 çlıştığını düşünerek söyledim) sen işlemci fsb sini 200 yaptığında ramlerinde direk ddr400 olarak çalışacaktır.

Ram olarakta twinmos ddr400 öneririm
  • BENCE: Barton 2500+ alıp da default 166MHz hızında çalıştırmak yazık olur. 200MHz destekleyen bir AMD anakart -ki stabilite/performans oranı açısından şu anda en uyfunu nForce 2 Ultra 400 chipetli olanlardır- ve PC3200 DDR400MHz bellek modülleri ile CPU FSB'unu 200MHz'e yükselterek hafif overclock'lu kullanmak en ideali.
    "BEN BU TÜR İŞLERLE UĞRAŞMAM, 333MHz FSB BANA YETER DE ARTAR BILE!, BEN NE YAPAYIM 400MHz FSB'u" diyenlerdenseniz, siz ekranın sağl alt köşesinde oynıyan filmi seyredebilirsiniz :).
    Biz böyle düşünmeyenlerle Barton 2500+'ı Athlon 3200+ olarak çalıştırmayı konuşucaaaaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.