Torunların sınav yerleri de belli olmaya başlamış, gözümüz yollarda bekliyoruz torunlarımızı. Doğuya gelecekler epeyce üşüyecekler bu kış.
atarsa 72 deil mi terhis tarihi belli oldu mu tertipler...
Geliorz kurtarcaz sizi ordannn :)
dedeler 337. dönem olarak bizlere denetleme vuracak mı? olursa ne tip bir denetleme olacak muhtemelen size söylemişlerdir önümüzdeki dönem denetlemelerini... az kaldı geliyoruz bekleyin
kısmetine artık
DEDELER GELİYORUZ SİZİ KURATARMAYA...........
gelin de gidelim artık. 6 ayda 2 bayram 1 yılbaşı 1 de doğum günü görüyorum, kısmet..
bu bayram olayları cok bozuyor işi.İnsan tuhaf oluyor alısmısız aile ile kutlamaya ama buda gelir buda geçer ocak 18 e bişey kalmadı yedik askerliği beeeee vayyyyyy
Yarıyı geçtim sonunda 78 gün kaldı.Dağıtım iznini kullandım ama pişman değilim.Siirt ten selamalar.
quote:
Orijinalden alıntı: udy1907
gelin de gidelim artık. 6 ayda 2 bayram 1 yılbaşı 1 de doğum günü görüyorum, kısmet..
aynen ayrıca 30 agustos ,gaziler ve şehitler haftası , 29 ekim, 10 kasım görüyoruz takdiri ilahı 337lerin yemin töreni ni unutmamalıyız tabi de
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerc86
dedeler 337. dönem olarak bizlere denetleme vuracak mı? olursa ne tip bir denetleme olacak muhtemelen size söylemişlerdir önümüzdeki dönem denetlemelerini... az kaldı geliyoruz bekleyin
dostum her asker denetleme görür ama kimi büyük denetlemedir kimi de rutin denetlemeler. aslında o kadar da zor bir olay değil. sadece çok temizlik yapıyorsun bu da yoruyor adamı. bu yani
72 geçiyor 1-3 buz gibi van ya
Atarsa 70 (Karaman) Başka Yok! Bitse gitsek noktasındayız. 89/4'ler önümüzdeki hafta gidiyorlar.. darısı başımıza..
337'ler hadi kolay gelsin
Atarsa 70 Başka yok :D Kırıs pirhan istihkan savaş taburundan selamlar...
kardeşim iyiyim valla ne olsun uğraşıp duruyoruz.tatarlıda Tabuldot yapıyorum hergun 4 saat nobet tutuyorum fakat ,yarından itibaren kurye oluyorum(kurye+4 saat nobet olacak :P ) haftanın 3 günü sivil bir şekilde takılacağım ve son 70 gunumu bu sekilde bitireceğim kısmetse.şuan ortalik sakin fakat birşeyler olacak gibi geliyor.
ELAZIĞ da nöbet dışında herşey güze . ,, ama benim gibi nöbet timine düşen ilk KD olma sıfatını kazanırsanız '' çölde gezen bahtsız bedevi '' moduna bağladınız demektir :) ama herşeye rağmen hayat güzel ..
şafak 70 konya dan güneşli bir pazar gününde herkese selamlar 31-12:12 diyen arkadas 30-12:18 olacak bi gün daha eksilteyim senin şafağı