Şimdi Ara

335. DÖNEM(AĞUSTOS-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (533. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.024
Cevap
9
Favori
707.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Torunların sınav yerleri de belli olmaya başlamış, gözümüz yollarda bekliyoruz torunlarımızı. Doğuya gelecekler epeyce üşüyecekler bu kış.
  • atarsa 72 deil mi terhis tarihi belli oldu mu tertipler...
  • Geliorz kurtarcaz sizi ordannn :)
  • dedeler 337. dönem olarak bizlere denetleme vuracak mı? olursa ne tip bir denetleme olacak muhtemelen size söylemişlerdir önümüzdeki dönem denetlemelerini... az kaldı geliyoruz bekleyin
  • kısmetine artık
  • DEDELER GELİYORUZ SİZİ KURATARMAYA...........
  • gelin de gidelim artık. 6 ayda 2 bayram 1 yılbaşı 1 de doğum günü görüyorum, kısmet..
  • bu bayram olayları cok bozuyor işi.İnsan tuhaf oluyor alısmısız aile ile kutlamaya ama buda gelir buda geçer ocak 18 e bişey kalmadı yedik askerliği beeeee vayyyyyy
  • Yarıyı geçtim sonunda 78 gün kaldı.Dağıtım iznini kullandım ama pişman değilim.Siirt ten selamalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: udy1907

gelin de gidelim artık. 6 ayda 2 bayram 1 yılbaşı 1 de doğum günü görüyorum, kısmet..

aynen ayrıca 30 agustos ,gaziler ve şehitler haftası , 29 ekim, 10 kasım görüyoruz takdiri ilahı
    337lerin yemin töreni ni unutmamalıyız tabi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerc86

dedeler 337. dönem olarak bizlere denetleme vuracak mı? olursa ne tip bir denetleme olacak muhtemelen size söylemişlerdir önümüzdeki dönem denetlemelerini... az kaldı geliyoruz bekleyin

dostum her asker denetleme görür ama kimi büyük denetlemedir kimi de rutin denetlemeler. aslında o kadar da zor bir olay değil. sadece çok temizlik yapıyorsun bu da yoruyor adamı. bu yani
  • 72 geçiyor 1-3 buz gibi van ya
  • Atarsa 70 (Karaman) Başka Yok! Bitse gitsek noktasındayız. 89/4'ler önümüzdeki hafta gidiyorlar.. darısı başımıza..

337'ler hadi kolay gelsin
  • Atarsa 70 Başka yok :D
    Kırıs pirhan istihkan savaş taburundan selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: egechild

herkese selamlar atarsa 78 karabük,çok fena yardırıyom çoook.tolga keyfin nası dostum tatarlıda anlat biraz:))

kardeşim iyiyim valla ne olsun uğraşıp duruyoruz.tatarlıda Tabuldot yapıyorum hergun 4 saat nobet tutuyorum fakat ,yarından itibaren kurye oluyorum(kurye+4 saat nobet olacak :P ) haftanın 3 günü sivil bir şekilde takılacağım ve son 70 gunumu bu sekilde bitireceğim kısmetse.şuan ortalik sakin fakat birşeyler olacak gibi geliyor.
  • BATARSA 69 .)))) GELİN TORUNLAR GELİN ,, BİLETLERİ DE UNUTMAYIN :) 335KD ELAZIĞ - LOJ.DES.K.LIĞI
  • ELAZIĞ da nöbet dışında herşey güze . ,, ama benim gibi nöbet timine düşen ilk KD olma sıfatını kazanırsanız '' çölde gezen bahtsız bedevi '' moduna bağladınız demektir :) ama herşeye rağmen hayat güzel ..
  • şafak 70 konya dan güneşli bir pazar gününde herkese selamlar
    31-12:12 diyen arkadas 30-12:18 olacak bi gün daha eksilteyim senin şafağı
  • herşeye rağmen bitecek sıkmaya gerek yok
  • kaldı 69 sılıldım askerlikten ya
  • 
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.