Şimdi Ara

335. DÖNEM(AĞUSTOS-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (537. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.024
Cevap
9
Favori
707.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cankadra

http://forum.donanimhaber.com/m_28191664/mpage_589/key_/tm.htm ayrıca buradanda emin olabilirsiniz

Güzeel
  • Kuralarım Sahil Güvenlikte katiplik yapıyorum. Aşağıda anlattığım üzere ne zaman terhis olacağınızı hesaplayabilirsiniz:

Acemi birliğinden sonra dağıtım izni kullanmayanlar ve direk birliğine sevk olacaklar için terhis günü ve saati: 31 - 12 + (1 veya 2 gün yol izni) = 16 veya 17 Ocak sabahı saat 8 de...

Acemi birliği bitiminde dağıtım izni kullananların terhis günü : 12-7 = 5 + (1 veya 2 gün yol izni) - 31= 24 veya 25 Ocak sabahı saat 8 de...

------------------

1- Usta birlğinde genelde size acil bir durum olmadığı sürece sıla izni verilmez. Terhise tabii sıla izni verilir ki bu da normal teskere tarihinizden önce (31 Ocak 2011) terhis olmanızı sağlar. Avantajdır.

2- Ola ki bir sıla izni kullanmak zorunda kaldınız ve komutanlarınız da onadı, o halde 1 gün sıla izni kullanın 2+2 =4 gün yol izni ile beraber toplam 5 günlük izin hakkınız olur. bu da ihtiyacınızı karşılamak için haylice yeter bir vakit. Ancak terhisinizde yol izin hakkı her ere yılda 1 kere verileceğinden bu konuda çok ballıyız çünkü hem 2010 u hem 2011 i görüyoruz. Böylece 1 gün sıla + 4 gün yol hakkı alıp da askerliğinizi sadece 1 gün uzatabilirsiniz

Kısacası aralık ayında izin alabilen alsın. Sadece 1 gün askerliğiniz uzayacak 4 gün yol izni ile beraber 5 günlük sıla izni hakkınız olacak Tabi bulunduğunuz garnizondan ikamet adresiniz uzaksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihKOC -- 18 Kasım 2010; 12:41:35 >

• çok sıkıldım artık çoooooooooooook şafak herşeye rağmen 59
  • yavaş yavaş bitiyor takmayalım fazla
  • Bitiyor merak etmeyin, ben ve 337 KD gidecekler zaten şu uzuyor muhabbetleri yüzünden sizinle beraber askerlik yaptık neredeyse. Bitiyor dedeler 24 gün sonra bizler geliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slgnizam

yavaş yavaş bitiyor takmayalım fazla

valla bitiyor da ama insanı da bitiriyor, askerlik yaptığın yere göre değişir günlerin çabuk geçip geçmemesi
  • şafak tekirdağ (59) başka yok.....
  • ..........$:57......... gelin torunlar gelin sıkıldık gün saymaktan :) herkes için hayırlısı ...[ ELAZIĞ 8.KOR.LOJ.DES.KOM.LIĞI ]...
  • atarsa 56.. 333 lerin atarsa 60 torunlar gelinde gidelim dediği günleri hatırlıyorum zaman su misali işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankadra -- 20 Kasım 2010; 12:12:05 >
  • Atarsa 57, Siirt İl Jandarmadan selamlar
  • 106. topcu alayi Islahiye Gaziantep ten selamlar....
    K.D ler icinde land rover kullanan var mi benden baska :)
    verdiler land i hababam kullaniyoruz...
    Safak hizli atiyor Allah'a sukur...

Herkese hayirli ve hizli tezkereler...
  • 56 Siirt diyorum hadi torunlar gelin diyorum.

Kütahya daha yeni soğumaya başladı.
  • Az kaldı az
  • atarsa 57 başka yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasera

56 Siirt diyorum hadi torunlar gelin diyorum.

hoca siz askerlik mi yapiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feddbba

quote:

Burda bir arkadaşın lafı var bizim; sizin 15 günde yaptığınız işi 1 günde yapıyoruz, oradan kurtarıyoruz diyor.
  • konya dan bir çarşı gününde daha selamlar
    Ş:56
    haydi sık dişini bunaldım artık ama bu ay bi bitse önümüzdeki ay acemi torun denetleme derken çok hızlı gececek
    torunlara selam olsun hadi gelin artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Bard

quote:

Orijinalden alıntı: feddbba

quote:

Burda bir arkadaşın lafı var bizim; sizin 15 günde yaptığınız işi 1 günde yapıyoruz, oradan kurtarıyoruz diyor.

Hatta daha fazlasını. Sizin yapayım mı yapmayım mı dediğiniz işler bitiyorda oturup millet sigara çay keyfi yapıyor. 460 da 100 gün askerlik yapılıyor. 158 de 460 günlük iş...

• Atarsa 55 (Samsun)
  • 
Sayfa: önceki 535536537538539
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.