Sinop İl Jandarma Komutanlığından tüm devrelerime selamlar ve iyi bayramlar. Atarsa 61 ha gayret az kaldı
quote:
Orijinalden alıntı: stealth
Sinop İl Jandarma Komutanlığından tüm devrelerime selamlar ve iyi bayramlar. Atarsa 61 ha gayret az kaldı
valla ya bitiyor beyler konyadan selamlar tertiplerime
quote:
Orijinalden alıntı: cybercup
quote:
Orijinalden alıntı: ceza1987
peki tecil bozdurmam için ne zaman gitmem gerekiyor bayramdan sonra gitsem bozarlar mı yoksa belli tarihleri var mı? ayrıca nisan da gitmeme şansım var mı ağustos felan gönderirlerse duman oluruz
şubatın sonuna kadar gidebilirsin nisanda gitmek için. Nisanda gitmek istiyorum diye belirtir yasal süre içinde başvurunu yaparsan nisanda gidersin ağustosa kalmazsın. Bu ay gitmeni tavsiye etmem yedek subay sevk evrakları dağıtıldığı için şubeler aşırı yoğun. Ayrıca nisan 339 oluyo evet
tşk ederim kardeş verdğin bilgiler için .. hiç aklıma gelmemişti bu ay yoğun olacağı artık aralık ilk haftasında giderim bende bayramdan sonra gitmeyi düşünüyordum askerlik şubesine ...kısmetse nisanda gideceğim bakalım hayırlısı
bütün dedelerimin bayramını kutluyorum nasipse bizde sizin gibi şafak attırcaz inşallah vakti gelince
devrelerim bayramınız kutlu olsun eskişehirden selamlar... atarsa 58 dahada yok.... yav bu uzun dönemler iyice can sıkıntısı olmaya başladı biriyle kavga etmeden gitsem şurdan...
atarsa 59 başka yok.
aynen uzun dönemlere bende gıcık olmaya başladım. mal mal hareketleri var. birbirine parmak atmalar, birbirini ellemeler falan.
Devrelerim hepinizin bayramını kutlarım. Az kaldı sıkalım dişimizi.....Edirne uzunköprüden selamlar.
Atarsa 58 başka yok
Dağıtım izni (5+2) ve 1 günlük sıla izni kullandım acaba ocak ayının kaçında terhis olurum.
herkese hayırlı bayramlar sona oldukça yaklaştık atarsa 59 baska yok 58 diyen arkadas yalnış sayıyorsun sanırsam torunlara selam olsun hadi gelinde şu bilet işini halledelim bizi bu dertten kurtarın konya hava savunmadan selamlar
bende özledim bende g3 var şuan elimde.sana koşmak isterim 59 gün var önümde:)
quote:
Orijinalden alıntı: zozcan
herkese hayırlı bayramlar sona oldukça yaklaştık atarsa 59 baska yok 58 diyen arkadas yalnış sayıyorsun sanırsam torunlara selam olsun hadi gelinde şu bilet işini halledelim bizi bu dertten kurtarın konya hava savunmadan selamlar
Çıkış gününü saymadım devrem,ondan 58 dedim
Yav izin kullanmayanlar olarak Ocak'ın 17' sinde mi 18' inde mi çıkacağız herkes bir şey diyor? Ben 17 diye biliyorum ama?
Valla, şafak programları, 2 gün yol izinli çıkış tarihi 17 si diyor. bizim grup komutanına sordum 17 si dedi, ama kesin listeler 20 gün sonra falan asılır zaten...
tüm izinlerini kullananlar 31 ocakta çıkarlar. bu sebeple 31 ocak sayılmaz. hiç izin kullanmayan biri 12 günlük izin düşülerek 18 ocakta çıkmaya hak kazanır. 1 günlük yol izni ile 17 ocakta 2 günlük yol izniyle 16 ocakta çıkabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: cankadra
tüm izinlerini kullananlar 31 ocakta çıkarlar. bu sebeple 31 ocak sayılmaz. hiç izin kullanmayan biri 12 günlük izin düşülerek 18 ocakta çıkmaya hak kazanır. 1 günlük yol izni ile 17 ocakta 2 günlük yol izniyle 16 ocakta çıkabilir.
Emin olabileceğimiz bir kaynak var mı şu an?
quote:
Orijinalden alıntı: The_Bard
quote:
Orijinalden alıntı: cankadra
Emin olabileceğimiz bir kaynak var mı şu an?
evet benim devrelerimden biri şuan bölükte yazıcılık yapıyor onunla birlikte bilgisayardan 329. dönemin terhis belgelerine baktık 1 gün yol hakkıyla hepsi 17 ocakta çıkmışlar.
quote:
Orijinalden alıntı: usekes
quote:
Orijinalden alıntı: sadovic
s.a devrelerim.. biz tam olarak ne zaman çıkış alıyoruz ve hiç izin kullanmadan? 17 ocak doğru mudur?
valla 2 gün yol izinli olarak 17 ocak çıkış tarihi, 1 ay kala tarihler kesin açıklanır. 1 gün yol izinli 18 i oluyor doğal olarak. Ama yol izinleri bulunduğunuz bölük komutanının inisiyatifine kalmıştır, bazıları hiç yol izni vermez, bazısı ise herkese 2 gün yol izni verir
Arkadaşı dediği gibi biliyoruz bizde Kıbrıstayız biz burda yol izni 3 gün inşallah 16 ocakta yolcuyuz