Şimdi Ara

335. DÖNEM(AĞUSTOS-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (540. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.024
Cevap
9
Favori
707.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu arada torunlara da seslenme vakti geldi,
    toruuuuuuun toruuuuun gelin artık dedeler çok yorguuuuunn...
  • harbiden torunlar baston eskidi artık tutmaz oldu gelin artık
  • SINAV GIRIS GUNU ILE DUSULECEK YER ARASI BAGLANTI
    Kisisel tespitlerim

Arkadaslar 335. donem bildi ekraninda siniflandirma ekranini inceledim
    Tabloda yukaridan istediginiz ozelliklerde spesifik listeleme yapabiliyorusnuz.

Mesela ben 1. gun sinava girenler dedim
    sonuc lsitesinde bircok ege bolgesi var izmir mugla vs...
    ama 3. gn dedigimde ise hic yok genelde ic anadolu ve doguya vermisler

DUnde muhabbeti olmustu ilk gun girenlerin buyuk cogunlugu batiya dagitiliyor.. 2-3 girenler diger yerletre diye...

sizde inceleyin iste tablonun linki
    https://spreadsheets0.google.com/lv?key=0Agn32JkFBZ1TdGhjOGRMdmh0Zm9tWnh0ZnltWHV1ZlE&f=0

1 saattir bakiyorum. Keske bugun mu gitseydim sinava

• atarsa 44 kalıyor az kaldı tertipler...
  • Geliyoruz beyler sizin biletleriniz olarak... Az kaldı :)

Haftaya pazar yardımlarınıza ve yönlendirmelerinize ihtiyacımız olacak :)
  • bilecik 9.jandarma alayına düşecek olanlar 4.tabur 12.bölükte yerleri ayrıldı.elimizde çiçeklerle davulla zurna ile karşılıyacağız sizleri hiç merak etmeyin:)Bir ara bilecik merkeze acemi kısa dönem alınmayacak gibi bir söylenti çıktı ama son gelen haberlere göre 12.bölük sizlere tahsis edilmiş.kardeşim gelecekmiş gibi sevindim ne yalan söyliyim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamer

bilecik 9.jandarma alayına düşecek olanlar 4.tabur 12.bölükte yerleri ayrıldı.elimizde çiçeklerle davulla zurna ile karşılıyacağız sizleri hiç merak etmeyin:)Bir ara bilecik merkeze acemi kısa dönem alınmayacak gibi bir söylenti çıktı ama son gelen haberlere göre 12.bölük sizlere tahsis edilmiş.kardeşim gelecekmiş gibi sevindim ne yalan söyliyim:)

kaç kişi alacaklar hocam benim düşme ihtimalim sıfırda malum benim memleket arkadaşlar geliyoz dedeler olarak artık biraz kıyak geçersiniz

• gelin torunlar gelin artık,sizi bekliyoruz büyük bir hevesle
  • quote:

Orijinalden alıntı: imbus_civata

bu hesabı neye göre yapıorsunuz bılmıorum ama benım bulundugum bırlıkte trafık kazası gecırdık 5 kısı oldu bunun 3 tanesı asker 1 tanesı komutan 2 kıısı sağ cıktık.hayatımın 15 gunu yok suanda.hiçbirşey hatırlamıorum.gözumu açtım ızmıre evıme gıdıordum.10gun ızın vermısler bana hıc haberım bıle yok.ayrıca doktorda 10gun rapor verdı ızmırdekı askerı hastanede.şimdi ben ne zaman cıkarım sızce.

quote:

Orijinalden alıntı: FatihKOC

Kuralarım Sahil Güvenlikte katiplik yapıyorum. Aşağıda anlattığım üzere ne zaman terhis olacağınızı hesaplayabilirsiniz:

Acemi birliğinden sonra dağıtım izni kullanmayanlar ve direk birliğine sevk olacaklar için terhis günü ve saati: 31 - 12 + (1 veya 2 gün yol izni) = 16 veya 17 Ocak sabahı saat 8 de...

Acemi birliği bitiminde dağıtım izni kullananların terhis günü : 12-7 = 5 + (1 veya 2 gün yol izni) - 31= 24 veya 25 Ocak sabahı saat 8 de...

------------------

1- Usta birlğinde genelde size acil bir durum olmadığı sürece sıla izni verilmez. Terhise tabii sıla izni verilir ki bu da normal teskere tarihinizden önce (31 Ocak 2011) terhis olmanızı sağlar. Avantajdır.

2- Ola ki bir sıla izni kullanmak zorunda kaldınız ve komutanlarınız da onadı, o halde 1 gün sıla izni kullanın 2+2 =4 gün yol izni ile beraber toplam 5 günlük izin hakkınız olur. bu da ihtiyacınızı karşılamak için haylice yeter bir vakit. Ancak terhisinizde yol izin hakkı her ere yılda 1 kere verileceğinden bu konuda çok ballıyız çünkü hem 2010 u hem 2011 i görüyoruz. Böylece 1 gün sıla + 4 gün yol hakkı alıp da askerliğinizi sadece 1 gün uzatabilirsiniz

Kısacası aralık ayında izin alabilen alsın. Sadece 1 gün askerliğiniz uzayacak 4 gün yol izni ile beraber 5 günlük sıla izni hakkınız olacak Tabi bulunduğunuz garnizondan ikamet adresiniz uzaksa.

tolga nasılsın kardeşim,büyük geçmiş olsun,duyunca çok üzüldüm,nasıl iyimisin artık?

• sağol semih.Allah korudu vala.5 kişi öldü kazada bi ben sağ çıktım.ama hayatımın 20 günü yok hafızamda.şuan raporluyum.cuma günü tekrar doktora gideceğiz.hava değimi verirse afyona bir daha gelmem snırım.herşey doktora bağlı.bende ise yoğun bir boyun ağrısı kalçamda kocaman birşişlik ve morluk bacağımda ise ufak bir dikiş var.Ama benim için en kötüsü bakkala bile gidemiyorum.daha doğrusu gidiyorum ama 4 5 saat yatıyorum gelince.Okadar yoruluyorum anlayacağın.Lakin hergün daha iyi ye gidiyorum.Ailemin yardımı ile.ALLAH kimsenın başına vermesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imbus_civata -- 2 Aralık 2010; 15:04:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: imbus_civata

sağol semih.Allah korudu vala.5 kişi öldü kazada bi ben sağ çıktım.ama hayatımın 20 günü yok hafızamda.şuan raporluyum.cuma günü tekrar doktora gideceğiz.hava değimi verirse afyona bir daha gelmem snırım.herşey doktora bağlı.bende ise yoğun bir boyun ağrısı kalçamda kocaman birşişlik ve morluk bacağımda ise ufak bir dikiş var.Ama benim için en kötüsü bakkala bile gidemiyorum.daha doğrusu gidiyorum ama 4 5 saat yatıyorum gelince.Okadar yoruluyorum anlayacağın.Lakin hergün daha iyi ye gidiyorum.Ailemin yardımı ile.ALLAH kimsenın başına vermesin.

amin kardeşim benim yaa valla çok çok büyük geçmiş olsun,duyunca şok oldum zaten,inanamadım,ayrıca çok da üzüldüm,ama çok şükürki sağlamsın,ufak tefek şeylerle atlattın kazayı,iyi olduğunu öğrenince çok sevindim inan,geldiğimde de zaten gelicem yanına,görüşücez bol bol,beraber gezicez senle saatlerce,tekrardan geçmiş olsun kardeşim,dikkat et kendine,bize lazımsın

• http://webtv.hurriyet.com.tr/2/11202/0/1/askeri-aracla-kafa-kafaya-carpisti.aspx

burda çıktığım aracın hali var kardesım insan gözlerine inanamıyor.resmen transit araç paramparça olmuş.
  • DEDELER GELİYORUZZ.. BEKLEYİN BİZİ...
  • imbus_civata

büyük geçmiş olsun dostum. Allah korumuş resmen. Dilerim çabucak iyileşirsin...
  • bu kaza olayını duyunca arkadaşlar herşeyin hayırlısı olması gerektiğini düşünüyorum sonuçta doğuda deilsin ama ecel geldiğinde seni bi yerlerde yakalıyor onun için herşeyin hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Command.com

DUnde muhabbeti olmustu ilk gun girenlerin buyuk cogunlugu batiya dagitiliyor.. 2-3 girenler diger yerletre diye...

sizde inceleyin iste tablonun linki
    https://spreadsheets0.google.com/lv?key=0Agn32JkFBZ1TdGhjOGRMdmh0Zm9tWnh0ZnltWHV1ZlE&f=0

1 saattir bakiyorum. Keske bugun mu gitseydim sinava

O listede günlere bakarak bir istatistiki sonuç çıkaramazsın. Sadece overall bakabilirsin. Çünkü 3. gün ER dağılımında sadece 60 kişi varken diğerleri 2 veya 3 katı.

• saolun dostlar.belimde baştan başa şişlik ve morluk,yoğun bir boyun ağrısı,bakala bile gidememek bacakta ufak dikiş ve hayatımda olmayan daha doğrusu silinmiş 15 gün ile bu kazayı atlattık.
  • Tolga kardeş büyük geçmiş olsun, Allah seni ailene ve sevdiklerine bağışlamış. Şehitlerinin ailelerine Allah büyük sabır versin....Bizde yolcuyuz kısmetse gidiyoruz 337.dönem olarak. Senin kaza olayını haberlerde görünce çok üzülmüştüm, kardeş benden sana tavsiye bol bol dua et vede bu olayı fazla dillendirip sürekli hatırlama, bu şekilde daha çabuk iyileşmeye bak...Üzerinden atamassın tabii ki ama elinden geldiğince güzel şeyleri aklına getirmeye bak.
  • Tüm devrelerime ve forumu takip eden torunlarıma selam

Artık biz de askerliği yedik sayılır 45 gün falan kaldı. Artık 337. dönemin yolunu gözlüyoruz

Sormak istediğim birşey var. Askerliğin bitmesine 6 gün kala (12 Ocak) izin alma durumum olabilir. Ya neden izin alıyorsun falan demeyin yüksek lisans bilim sınavına girmem gerekiyor Askerliği uzatmadan ya da mümkün olduğunca az uzatmak için tavsiyeniz var mı arkadaşlar?

Herkese hayırlı teskereler

• tüm 335 kdlere selam olsun kıbrıstan
    torunlar gelin artık gelin ,artık bitsede gitsek demeye daha fazla başladık burda. Manisa ya düşüp kıbrısa gelecek 337ler denetlemeye denk geliyorsunuz zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız : )bu söylediğim hudut karakollarına düşen benim gibiler için tabii.....Gelin de kantinden istediğiniz şeyi alayım size ..
  • 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.