beyler dağıtım izni kullanan 335 ler 25 ocakta mı 26 ocakta mı çıkıcak? bu arada yol iznim 1 gün
kaç gün dağıtım izni var ?
karakol komutanımdan aldıgım bılgıye gore 17 ocak son tarıh çıkış tarihimiz yani.birde bilgi vereyım kısa donemler 45 gun üzerinde aldığı her rapor hava değişimi vs askerlıkten sayılmamaktaymış bilginiz olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: demir09
torunlar gelin artık gözümüz yollarda kaldı :) Urfaya düşcek arkadaşlar olursa sizi kapıda karşılıycam:):)
URFAYA DÜŞTÜM DEDECİMMM :)))
bizim bölük astsubayı 1 gün yol izni alanların 18 inde cıkacağını söyledi. sizlerde durum nedir?
ankara güvercinlik kara havacılık komutanlığından selam şafak 36 yarını bekliyoruz torunlar gelsin ::)
Biletler Ankara/Bilkent Harita Desteğe düşen varsa kapıda bekliyoruz :D
Hadi vatana millete hayırlı olsun, torun sevgisi başka yav!
slmlar dedeler ben erzuruma düştüm orası hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba 4.zh.tug. k.lığı
Şafak=35
eee torunlar da geldi.
gitme zamanı yaklaştı beyler...
şafak 34 istanbul,bitiyor bitiyor
dün memleketimdeydim, bugün 33 dedik :) az kaldı hayırlısıyla bitecek.
Kıbrıs tan Şafak 32.... Torunları bekliyoruz... De hadi gelisinlerde gidelim değilmi
Yahu dikkatimi bişey cekti 337 lerin sayfası 1400 lerde bizimki 218 de.Bu kadar cok gidenmi var yahu bu nasıl bir sayfa sayısıdır.Sanırım türkiyede üniversite mezunlarının cogu bu devre gitti ve tsk bayagı azalttı gitmeyen sayısını .Bir kere askerlik uzayacak dediler bizler 335 dahil toparlayana kadar canımız cıktı.Bakın simdi 339 lar giderken 15-20 gün sonra tekrar gündeme getirecekler durumu onlarda hurraaaa hemen gidelim diye kosturacaklar böylece tsk istediğine yakın asker toplayacak.Her basvuru döneminde aynısı oluyor dikkatimi cekti 2 yıldır bu sekilde bir işleyiş var.Bu askerlik zaten uzamaz da kolay kolay.Askere gideceklerin ve askerde olanların canı sıkılıyor.Biletlerimiz yola cıktı 25 güne düşerler yanımıza.Gelsinler rahat ettriririm ben onları yeterki gelsinler
quote:
Orijinalden alıntı: muco555555
Yahu dikkatimi bişey cekti 337 lerin sayfası 1400 lerde bizimki 218 de.Bu kadar cok gidenmi var yahu bu nasıl bir sayfa sayısıdır.Sanırım türkiyede üniversite mezunlarının cogu bu devre gitti ve tsk bayagı azalttı gitmeyen sayısını .Bir kere askerlik uzayacak dediler bizler 335 dahil toparlayana kadar canımız cıktı.Bakın simdi 339 lar giderken 15-20 gün sonra tekrar gündeme getirecekler durumu onlarda hurraaaa hemen gidelim diye kosturacaklar böylece tsk istediğine yakın asker toplayacak.Her basvuru döneminde aynısı oluyor dikkatimi cekti 2 yıldır bu sekilde bir işleyiş var.Bu askerlik zaten uzamaz da kolay kolay.Askere gideceklerin ve askerde olanların canı sıkılıyor.Biletlerimiz yola cıktı 25 güne düşerler yanımıza.Gelsinler rahat ettriririm ben onları yeterki gelsinler
337 lerin sayfa sayısı şuan 862 , 335 lerinde daha fazlaydı.Eski mesajlar silinmiş olabilir.
şafak 30 az kaldı devreler güzel günlere
Yarın gece 12den sonra 1 aydan düşüyoruz devreler, hadi artık cok az kaldı bitiriyoruz heralde:))
bugun çıkış tarihleri belirlenmiş 17 ocak ta 2 gun yol alanlar 18 ocakta 1 gun yol alanlar çıkıyor anlayacağınız 1 gun askeriye yıne taktı bize...