izmirde hava çok güzel kardeşim memleketimizin havası bıle bir başka güzel ya.Kışın bahar gibi hava.Afyon nasıl soğukmu şuan..İzmirden selamlar
şafak 23
quote:
Orijinalden alıntı: imbus_civata
quote:
Orijinalden alıntı: egechild
atarsa 23 başka da yok.
izmirde hava çok güzel kardeşim memleketimizin havası bıle bir başka güzel ya.Kışın bahar gibi hava.Afyon nasıl soğukmu şuan..İzmirden selamlar
dostum afyonda donuyorum resmen,sen naptın iyileştinmi?hava değişimi mi aldın?
1 gün yol izni olanlar 12+1 toplam 13 gün olan yol izinlerini kullanınca 17si sabah mı çıkıyor yoksa 18i sabah mı?
30 ocaktan (30 ocak dahil) geri saydığımızda 18 ocak oluyor ama geçmişte 17sinde çıkanlar olmuş, nasıl oluyor?
Topçu ve Füze Okul Komutanlığı Polatlı /ANKARA'dan herkese selamlar
SADECE 23 (ELAZIĞ) BAŞKASI YOK
Topçu Onbaşı Yasin ÖZŞAN
Dedeler Mardin nasıl? Bana Mardin il jandarma çıktı, oradan tekrar dağıtıyorlar mı karakollara falan? KTM falan var mı? Şehir nasıl? Bilgilendirirseniz çok makbule geçer valla
arkadaşlar size birşey soracağım. ben şu an izmirde denizci olarak askerliğimi yapıyorum ben dağıtım izni kullandığım veyol iznim 1 gün olduğu için terhis tarihim 25 ocak. yanlız bizim birlikteki komutanlar tezkereye tabi izinlerde yol izni kalktı diyor. sizin birliklerde öyle birşey varmı. blgilendirirseniz sevinirim:
yedik askerligi valla:) uzayacak mi kisalacak mi derken:) bitsinde gidelim artık şafak fena sıkıştırıyor:)
Atarsa 19 başka yok !!!
aynen devrem şafak demiş 19 torunların allah yardımcısı olsun 19 gün sonra bizler yokuz
şafak atarsa 19,çok sıkıldım artık,hala aynı tempo devam,bıktım artık...
devreler az kaldı zor kolay bugünler bir daha yaşanmayacak tadını çıkartalım
18 gün sonra yokuz...
Sanırım 335'lerin ilk teskeresini alan ben oldum. Herkese son günlerinde sabır ve rahatlık dilerim.
ŞAFAK 17. bitmiyor bu askerlik . tekli sayılara bi düşebilseydik hayırlısıyla. torunlar gelsinler de nöbetlere başlasınlar artık. çanakkaleye gelecek olanlara allah yardım etsin. soğuklar başladı