Şimdi Ara

34 M2 LİK SALON İÇİN KLİMA TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni tuttuğum evin salonu 30m2 Muğla Dalaman da yani sıcak bir yerdeyim. Hem ısınma hem soğutma için klima tavsiyelerininz nelerdir? Klima konusunda hiçbir bilgim yok. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kablom -- 15 Mart 2008; 19:49:34 >

• Merhabalar,Ben de 36 m2 salonda 25000 btu luk klima (Arçelik Neoplasma 25000) kullanıyorum.Çok memnunum.Salonum gün doğumundan gün batımına kadar güneş görüyor.Denizli'de oturuyorum.19200 lük alacaktık fakat servis yeterli gelmez dedi.En iyisi servis çağırıp keşif yaptırın.Saygılar...
    quote:

Orjinalden alıntı: kablom

Yeni tuttuğum evin salonu 30m2 Muğla Dalaman da yani sıcak bir yerdeyim. Hem ısınma hem soğutma için klima tavsiyelerininz nelerdir? Klima konusunda hiçbir bilgim yok. Teşekkür ederim.
  • ben baymak kullanıyorum ve memnunum acar acmaz salon buz gibi oluyo 41000 lik kullanıyorum fakat ısı kapasiteis sogutma kapasitesi gibi ii degil

seniin salonuna 24000 lik baymak ii gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: kablom

Yeni tuttuğum evin salonu 30m2 Muğla Dalaman da yani sıcak bir yerdeyim. Hem ısınma hem soğutma için klima tavsiyelerininz nelerdir? Klima konusunda hiçbir bilgim yok. Teşekkür ederim.

işin içinde ısınmada varsa yerlileri hemen geçin,alınacak markalarsa burada belli artık herkes yanısını söylüyor 3.5 marka,onlarda şunlar,

daıkın,mitsubishiler,sharp,fujitsu,zibro,sanyo,toshiba,hitachi,bunların dışındakileri almak demek,sesle boguşmak demek ısıtma problemleri ile ugraşmak demek,elektrik faturasıba bakarak üzülmek demek(10 saat üstü kullanımlarda)

18000 btu ınver yada 24000 btu klasik alrısanız bu markalardan sorununuz hallolur.
  • Marka olarak arçeliği beğenmem ancak klimaları hiç fena değil.. keza LG ile çalışan bekoda iş yapar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cowon

Marka olarak arçeliği beğenmem ancak klimaları hiç fena değil.. keza LG ile çalışan bekoda iş yapar..

burada klimacı bir arkadaş var coo sanırım niki,o arkadaş baya arçelik klima sökmüş takmış,içinden hiçLG kompresör çıkmamış çogunda çin malı kalitesiz kompresör kulanılmış aman diyim
  • hiç lg kompresör görmemesinin sebebi bundan 5 6 sene evvelki klimaları değiştirmesidir 2007 senesinde lg kompresöre dönüldü bir iki modelinde panosonic kullanılmakta.
    quote:

Orjinalden alıntı: yumuyumu

quote:

Marka olarak arçeliği beğenmem ancak klimaları hiç fena değil.. keza LG ile çalışan bekoda iş yapar..

burada klimacı bir arkadaş var coo sanırım niki,o arkadaş baya arçelik klima sökmüş takmış,içinden hiçLG kompresör çıkmamış çogunda çin malı kalitesiz kompresör kulanılmış aman diyim

• quote:

Orjinalden alıntı: EMRE_SAGANAK

hiç lg kompresör görmemesinin sebebi bundan 5 6 sene evvelki klimaları değiştirmesidir 2007 senesinde lg kompresöre dönüldü bir iki modelinde panosonic kullanılmakta.
    quote:

quote:

yani ilk gelen 7 seneki öncesi sanırım,üzerinde madeın kore yazanlardadamı LG kompresör yok,vay aman üzülürüm ha,bir yakınımda var
    baya iyi serinletiyorda 28 metre kare yerde ara kat olmasına ragmen izmirde 24000 btu ısıtmıyor vede sesli,rahatsızlık verecek kadar.

• koreden gelen klimalarda yok demedim arkadaşım kocaelideki fabrikadan çıkan klimalarda dedim ki onlarda da lg kompresör kullanılıyordu fakat diğer kompresörlerde vardı şuanda lg komp kullanılıyor.
    quote:

quote:

hiç lg kompresör görmemesinin sebebi bundan 5 6 sene evvelki klimaları değiştirmesidir 2007 senesinde lg kompresöre dönüldü bir iki modelinde panosonic kullanılmakta.
    quote:

quote:

yani ilk gelen 7 seneki öncesi sanırım,üzerinde madeın kore yazanlardadamı LG kompresör yok,vay aman üzülürüm ha,bir yakınımda var
    baya iyi serinletiyorda 28 metre kare yerde ara kat olmasına ragmen izmirde 24000 btu ısıtmıyor vede sesli,rahatsızlık verecek kadar.

• quote:

quote:

quote:

Hangi modellerde "panasonic" kompresörü kullanılmaktadır ?

• 2007 senesinde 7000btu good modelinde panosonic komp kullanılıyordu.
    quote:

Orjinalden alıntı: koko69

quote:

quote:

quote:

Hangi modellerde "panasonic" kompresörü kullanılmaktadır ?

• Orjinalden alıntı: EMRE_SAGANAK

2007 senesinde 7000btu good modelinde panosonic komp kullanılıyordu.

Hocam 2. sefer de " panosonic " yazınca kıllandım. Ben bilinen Matsushita Electric tarafından üretilen " PANASONIC " marka kompresörden bahsediyorum. Sen yoksa bilmediğimiz çakma bir markadan mı bahsediyorsun anlamadım gitti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.