Şimdi Ara

34 UD 8057 Gri Corolla (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • En iyisi 155 arıyacaktın.En yakın ekip çevirecek zaten.Sende uzaktan onu takip edecektin.Polis çevirince yanına gidip şikayetçi olacaktın.
  • DH olarak aracı takibe alıyoruz arkadaşlar.Aracı görenler hemen 2-3 kişi ayarlayıp adamı dövsün
    Bu arada geçmiş olsun.Aileniz yanınızdayken karşılık vermemeniz iyi olmuş.
  • Agzinin payini veremedinmi yazik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi dayanmışsınız. Bu tipler nedeniyle eşimin aracında sopa ve biber gazı spreyi bulunduruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssistForte

Polisler yeterince ilgileniyor. Izmit merkezde trafik isiklarinda tepe lambalari acik bir ambulans(siyah yani resmi plaka) beni sikistiratak kirmizida gecti ve surekli kornaya basti. Yabimdaki arkadasim polisi aradi, once sirenleri kapali ama tepe lambalari acik resmi bir ambulansin beni sikistirarak kirmizida gecme hakki var mi dedi. Hayir yanitini aldi ve adresle plaka istediler. Plakayi verdik, 1hafta sonra telefon geldi. Sikayetiniz dogrultusunda mobese katitlari izlendi ve xx plakali araca su miktarda ceza kesildi. Tesekkur ettik ve kapattik telefonu. Sessiz kalmayin.

kartalda aksam vakitlerinde dışarıdaydım.Işıklardan minibüs yoluna baglanan ara yoldan gelen bi 206 içinde 3-4 kız bi tanede sap,kızlara hava atmak için elfrenini çekere caddeye döndü.Çocugun tekini eziyordu az daha.polisi aradım plakasını verdim şikayet nedenini sordu.El freniyle dönüp yayanın birini eziyordu dememle beraber telefonu yüzüme kapattı daha da aramadım.

• Ben de HAcı Osman metro durağı önünde yaşadım buna benzer birşey.. yaşadığınız psikolojiyi tahmin edebiliyorum..

Bayırdan çıkıp, metro tarafına doğru dönüşte.. Puntolu birisi arkamdan hızla yaklaştı, sola geçti ama sol şeritte sola dönecekler ışıkta beklediğinden ben anladım bunun saçma birşey yapacağını.. Birden solumdan önüme kırdı.. eğer fren sıkmasam sağ koltuktaki kişi canından bile olabilirdi..

Neyse ben kornayı kökleyip gaza bastım.. 200mt ilerde bu ışıkta durmak zorunda kaldı.. Açtım camı bağıra çağıra bela okudum (küfür etmedim).. Bu da ne bağırıyorsun falan diye bağırıyor..

İşin ilginci kız da horozlanıyor.. Zaten tipleri görseniz.. Anlarsınız.. Şu koltuğa kanapade yatar gibi yatıp da kullanan tiplerden..

Ben kızla hiç muhattap almadan.. Arka koltuktaki çocuk koltuğunu gösterdim.. Bak dedim biz yeri geliyor bebek taşıyoruz.. Özür dileyeceğine daha da bağırıyorsun dedim..

Bu ve yanındaki kız hala bıdı bıdı konuşuyor.. sonra yeşil yandığı için önüm açıldı ve devam ettim..

İleride yan yana falan geldik, hiç bakmadılar.. Ramazan falandı ama yine de hala daha sinirleniyorum, inip bir kafa gömseydim diye..

Yine de öyle bişi olsa belki başım belaya girecekti.. Allah korusun adamda bıçak falan olsa yaralanabilirdim bile..

Siz de en iyisini yapmışsınız..

• en iyisini yapmışsınız.
    muhtemelen zor bir çocukuluk geçirmiştir. ensest ilişki az da olsa yaşanıyor kimi ailelerde...
  • Böyle mallara hadlerini bildirmeye kalkarsanız A nokrasından B noktasına gidemezsiniz. Hangi malı ağıra sokacaksın? Milyonlarca mal insan kılığına girmiş araç kullanıyor bu memlekette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memocan2468

Sağdan yardırıp ilerde park halindeki aracı görünce sola sıvışmaya çalışan çakallara asla yol vermiyorum. Ama bir önümdeki araçtaki enayi illa ki yol veriyor. Kimse yol vermezse böyle çakallara adam gibi beklemeyi anlarlar.

çok doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

Polisler yeterince ilgileniyor. Izmit merkezde trafik isiklarinda tepe lambalari acik bir ambulans(siyah yani resmi plaka) beni sikistiratak kirmizida gecti ve surekli kornaya basti. Yabimdaki arkadasim polisi aradi, once sirenleri kapali ama tepe lambalari acik resmi bir ambulansin beni sikistirarak kirmizida gecme hakki var mi dedi. Hayir yanitini aldi ve adresle plaka istediler. Plakayi verdik, 1hafta sonra telefon geldi. Sikayetiniz dogrultusunda mobese katitlari izlendi ve xx plakali araca su miktarda ceza kesildi. Tesekkur ettik ve kapattik telefonu. Sessiz kalmayin.

kartalda aksam vakitlerinde dışarıdaydım.Işıklardan minibüs yoluna baglanan ara yoldan gelen bi 206 içinde 3-4 kız bi tanede sap,kızlara hava atmak için elfrenini çekere caddeye döndü.Çocugun tekini eziyordu az daha.polisi aradım plakasını verdim şikayet nedenini sordu.El freniyle dönüp yayanın birini eziyordu dememle beraber telefonu yüzüme kapattı daha da aramadım.

bakın bu durumda kaymakamlık makamına dilekçe yazacaktınız şu gün şu saate şu olayı ihbar etmek için 155 polis imdat hattını aradım,görevli memur beni dinlemedi ve telefonu yüzüme kapattı,bu telefon hattı neden kurulmuştur ve orada çalışan memurun görevi nedir,tarafıma bildirilmesi diye,sonra da bekleyecektin,emin ol beklediğine deyiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

quote:

quote:

bakın bu durumda kaymakamlık makamına dilekçe yazacaktınız şu gün şu saate şu olayı ihbar etmek için 155 polis imdat hattını aradım,görevli memur beni dinlemedi ve telefonu yüzüme kapattı,bu telefon hattı neden kurulmuştur ve orada çalışan memurun görevi nedir,tarafıma bildirilmesi diye,sonra da bekleyecektin,emin ol beklediğine deyiyor

Valla hocam hiç aklıma gelmedi.Daha doğrusu kaymakamlığa gidildiğini falan bilmiyordum.Ama iyi oldu öğrendiğim teşekkürler.

• Sanıyorum Erzincan veya Erzum'daydı, geçtiğimiz aylarda benzer olay için açılan bir dava sonuçlanmıştı. Bu foruma haber olarak konuldu. Tacizciler "aile huzurunu bozmak" sebebiyle hapis cezası almışlardı.

Plakayı alın, plaka önemli. Sonrası için imkanlar var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

quote:

quote:

Valla hocam hiç aklıma gelmedi.Daha doğrusu kaymakamlığa gidildiğini falan bilmiyordum.Ama iyi oldu öğrendiğim teşekkürler.

estağfurullah,il merkezlerinde valiliğe,büyük şehirlerde olayın geçtiği kaymakamlığa dilekçe vermeniz yeterli,sonuçta kolluk kuvvetleri bu makamlara bağlı çalışıyorlar,sizin dilekçeniz üst yazıyla emniyet müdürlüğüne sevk edilir.Yapmış olduğunuz ihbar doğrultusunda yapılanlar bildirilir,işlem yapılmamışsa derhal yapılır.

• böylelerine camı bile açmayın açıksa bile kapatın havlasın dursun, en iyi cevap adam yerine bile koymamak .
  • Polise şikayet etmemekle yanlış yapmışsınız şikayet edecektiniz düzergah belirtecektiniz ve gereğinin yapılmasını söyleseydiniz ilerde çevirebilirlerdi.Ve siz yanınızda aileniz olduğu için her türlü haklısınız.Beni sıkıştırdı,küfür etti vs. diye belirtseydiniz muhakkak hakkında işlem yapılırdı ki işin mahkemeye kadar yolu var.Ama sonuçda mahkemelerde sürünmek var avukatı vs. bir sürü iş orasına katılırım fakat en azından polisi arayıp şikayet etmekde kar var.
  • bende bu tip konularda kendime pek hakim olamıyorum.. sonucunu düşünmden çıkışıyorum birden... Bi arkadaşın dediği gibi karşıdaki şahısta kesici bi alet olsa kim bilir hayatımıza bile mani olabilir...

Allah yardımcımız olsun ne diyebilirimki...
  • Dün ikindi vakti kırmızıda geçen birine kornaya bastım. Ne var dedi kırmızıda geçtin ne nevarı dedim. Aramızda 10mt var bu arada. Ee nolur dedi (Tabi artiz bi şekilde.) tipine baktım at hırsızı şeklinde sabır dedim gittim evime. Dalaşsam başımız belaya girecek. Yaşım kendinden ufak olunca artislendi. Her nolursa olsun polisi aramak lazım. Kendimiz çözmeye çalışırsak boyutu değişiyor işin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.