Şimdi Ara

34 yaşında kadın 20 yaşında erkek ilişkisi mümkün müdür? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sen ondan etkilendiğin için onunla birlikte olmak istiyorsun her genç erkeğin bir köşesinde olgun kadınla birlikte olmak vardır ve olgun kadınlarında bir genç erkekle enerji açısından söylüyorum bunu önce otur tart kendince onu arzulayıp arzulamadığını evlencem dersin arada 14 yaş var senin ve onun için sorun olmaz ama ailen ve toplum ne der bilinmez
  • Milf kokusu alıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bülent Ersoy'un bir parçasında;
    'Aşk okuma yazma bilmez anlamaz cebirden aramızdaki yaş farkını da sildim bu yüzden' diyordu.

30 Yaşındaki bir adamın 19 yaşındaki bir bayan ile takılması durumu gibi değildir sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo Diaz

Yorumlarınızı daha bekliyorum :)

Sen 35 yaşına geldiğine hayatının zirvesinde olacaksın o ise 50 yaşında içi geçmiş bir kadın.
    Bu kadını artık arzulamayacaksın ve kurtulmak için elinden geleni yapacaksın.
    Yol yakınken vazgeç kendinide kadınıda ateşe atma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablo Escobar

fuckbuddy takıl hacı.

bence hatunun istediği bu.sen gerekli atraksyonu göstermeyince trip atan kezbanlara dönmüş olabilir.

şahsi fikrim operasyona çıkmandan yana.kolay gele

Bu adamı sırf bıyıklarının hatrına dinle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trolenyum T kullanıcısına yanıt
    Sen şimdi orda gerçekten fiziksel gelişim olarak mı ergenlikten bahsettin yoksa düşünce olarak mı ilki olamaz çünkü konuyla alakası yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem fiziksel hem zihinsel oalrak.ancak zihinsel gelişim kiişye göre değişkenlik gösteriyor.ancak 40 yaşındaki birisnin olgunluğunu da beklememek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: trolenyum

hem fiziksel hem zihinsel oalrak.ancak zihinsel gelişim kiişye göre değişkenlik gösteriyor.ancak 40 yaşındaki birisnin olgunluğunu da beklememek lazım

Kız da öyle diyor, ne kadar olgun olursanız olun benim için küçüksünüz, yaşınızı bir yerde belli ediyorsunuz diyor ki normal , 40 yaşında birinin olgunluğu olması anormal olurdu diyor, o böyle dedikçe ben üzülüyor.
  • Ricardo Diaz kullanıcısına yanıt
    kendi akranlarınla takılacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

quote:

Sen 35 yaşına geldiğine hayatının zirvesinde olacaksın o ise 50 yaşında içi geçmiş bir kadın.

Sanırım haklısınız,bu laftan sonra bir kere daha düşündüm, aşk geçici bir şey sonuçta ve bir yaştan sonra bana yetmeyebilir ne kadar genç gösterirse göstersin. Hala sürekli görüşerek aklımdan çıkarmak mümkün müdür peki?
  • quote:

quote:

quote:

Sanırım haklısınız,bu laftan sonra bir kere daha düşündüm, aşk geçici bir şey sonuçta ve bir yaştan sonra bana yetmeyebilir ne kadar genç gösterirse göstersin. Hala sürekli görüşerek aklımdan çıkarmak mümkün müdür peki?

Çivi çiviyi söker

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çivi çiviyi söker

Üf ne yaptın be abi, ne zaman sevsem birini harbiden sözler bana cuk oturuyor. Gönlüm söz dinlemiyor,sevdiğimi ver diyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.