Şimdi Ara

34 yaşında kadın 20 yaşında erkek ilişkisi mümkün müdür?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba, ayda bir gelip aynı kız hakkında gelişme oldukça konu açıyorum buraya ama aklımdan çıkaramıyorum. Belki hikayemi bilenler vardır. 34 yaşında (Sonradan öğrendim yaşını, 24-25 gösterir.), en yakın arkadaşlarımdan diyebileceğim bir kız var, çok yakınız cidden ve ben de 20 yaşındayım. Aynı bölümdeyiz, aynı yerde oturuyoruz, aynı şeylerden hoşlanıyoruz ve yazın da aynı yere tek başımıza yurt dışına tatile gidiyoruz büyük ihtimalle beraber bir ev tutarak eğitim amaçlı. Sevgilisi yok ve bir senedir yani cinsellik hariç sevgili gibiyiz aslında, ben ona, o bana ilgi şefkat gösterip, karşılıklı kadın-erkek ilişkisine dair egolarımızı da tatmin ediyoruz. Ben ona hislerimi söylemiştim ama azaldığını ve hisleri bitirmek isteidğimi belirterek söylemiştim ve olgunca karşılamış, devam etmiştik. Yani sorun şurada aslında, o aradığı erkeğin ben olmadığımı belirtti yüzüme karşı ama inanıyorum ki benim , benim de aradığım o ve bunun farkında değil daha. Nasıl farkına varmasını sağlayabilirim, nasıl bunu görmesini sağlayabilirim? Sadece kimya , elektrik alma işi midir yoksa bu , zorla güzellik olmaz mı? Olmuyorsa olmuyor mudur? Teşekkürler okuduğunuz için.

Edit : 3-4 hafta önce bir akşam yürürken eşit ilişki yaşamadığımızı, benim sürekli fedakarlık yaptığımı , onun da sevgili olmadığımız için özel bir şefkat veya sevgi ile de karşılığını ödeyemediğini söylemişti ve enerjini üstümde harcıyorsun, başka kızlara yönelt bu enerjinii gibi sözler de söyledi. Sanırım ilişkimizdeki problem aramızda cinsel/kimyasal bir çekim olmayışı, benden fiziksel olarak hoşlanmayışı (bende çekim var da onda yok sanırım)
    Bugün mesela tekrar buluştuk ders çalışmak için. Buluştuğumuzda pantolon bakalım mı bana bugün diye geldi sonra ilerleyen vakitlerde yine ne olduysa sorguladı, hayatının merkezine beni koyuyorsun, mesela bakmaya da gelmemelisin pantolon, niye geliyorsun gibi şeyler diyip sinir etti beni, 20 yaşında olsaydım beraber olurduma getirdi ama şimdi yaşın önemi olduğunu düşünüyor, kendini 20li yaşlarda erkeklerle birlikte olarak göremiyor, sınıftakiler de dahil daha çocuk gibi kalıyormuşuz. Her neyse,

Daha fazla denememi ,daha çok üstünde çalışmamı düşünüyorsanız, ne yapmalıyım?
    Umut hiç olmadığını ve unutup önüme bakmamı düşünüyorsanız bunu nasıl yapmalıyım sizce? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ricardo Diaz -- 10 Mayıs 2016; 20:16:24 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

34 Yaşında Kadın ve 20 Yaşında Erkek İlişkisi Mümkün mü?

Farklı yaş gruplarındaki kişiler arasında romantik ilişkiler, toplumda sıklıkla tartışılan bir konudur. 34 yaşında bir kadın ile 20 yaşında bir erkek arasındaki ilişki de bunlardan biridir. Bu tür ilişkilerin başarıya ulaşıp ulaşamayacağı sorusu, her çift için bireysel olarak değerlendirilmesi gereken karmaşık bir konudur.

Yaş Farkının Rolü

Yaş farkı, ilişkilerde rol oynayabilecek bir faktördür. Daha büyük bir yaş farkına sahip çiftlerde, yaşam deneyimleri, olgunluk seviyeleri ve hedeflerde farklılıklar olabilir. Bu farklılıklar, iletişim sorunlarına, çatışmalara ve ilişkide gerilimlere yol açabilir.

Öte yandan, yaş farkının her zaman bir engel teşkil etmediği de unutulmamalıdır. Bazı çiftler, yaş farkına rağmen sağlıklı ve tatmin edici ilişkiler kurabilirler. Bu durum, aşağıdakiler gibi faktörlere bağlı olabilir:

• Olgunluk Seviyeleri: Kişilerin olgunluk seviyeleri, yaşlarından daha önemli olabilir. 20 yaşında bir erkek, 34 yaşında bir kadından daha olgun ve sorumluluk sahibi olabilir.
    • Ortak İlgi Alanları: Ortak ilgi alanları, yaş farkını aşmaya yardımcı olabilir. Birbirinden farklı yaşam deneyimlerine sahip olsalar bile, ortak hobiler ve tutkular, çiftleri bir araya getirebilir.
    • Uzun Vadeli Hedefler: Uzun vadeli hedeflerinin uyumlu olması, ilişkilerin başarısı için önemlidir. Çiftler, gelecek için benzer hayallere ve beklentilere sahip olmalıdır.

Toplumsal Stigma

34 yaşında bir kadın ile 20 yaşında bir erkek arasındaki ilişki, toplumsal stigma ve yargılamalara maruz kalabilir. Bu durum, özellikle kadın için zorlayıcı olabilir. Ancak toplumsal normların mutlaka ilişkilerin önüne geçmesi gerekmez. Çiftler, ön yargıları aşmaya hazırlıklı olmalı ve başkalarının görüşlerine aldırmamalıdır.

Sonuç

34 yaşında bir kadın ile 20 yaşında bir erkek arasındaki ilişki mümkündür, ancak zorlukları da beraberinde getirebilir. Yaş farkı, ilişkide rol oynayabilecek bir faktördür, ancak olgunluk seviyeleri, ortak ilgi alanları ve uzun vadeli hedefler gibi diğer faktörler de önemlidir. Toplumsal stigma da bir sorun oluşturabilir, ancak çiftlerin bu yargıları aşması mümkündür. Her çiftin durumu farklıdır ve ilişkilerin başarısı bireysel faktörlere bağlıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Git 6 ay spora diz sixpackleri bak bakalım elektrik alcakmı almıycak mı
  • Şu ilişkiyi dh'den ve incisözlükten öğrenen kız eli tuttuğunda titreyen veletlerden akıl alacağına öl daha iyi be kardeş. Kız istemediğini söylemiş bu düşünceyi ya kafandan silecek devam edceksin ya da silemiyorsan o kızdan uzaklaşacaksın bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Şu ilişkiyi dh'den ve incisözlükten öğrenen kız eli tuttuğunda titreyen veletlerden akıl alacağına öl daha iyi be kardeş. Kız istemediğini söylemiş bu düşünceyi ya kafandan silecek devam edceksin ya da silemiyorsan o kızdan uzaklaşacaksın bu kadar basit.

Ama işte aslında istediğini düşünüyorum, o da yaş meselesini taktığı için, olmaz olarak gördüğü ve kendisinden ufak gösterdiğim için sonuçta istemiyor. Yine de yapılacak şey düşünceyi kafadan silmek midir dersin hocam?
    Öyleyse onun için de tavsiye lazım. Onu da denedim çünkü, hem yakın takılarak hem unutmanın /düşünceyi kafadan çıkarmanın yolu var mıdır?
  • Ricardo Diaz kullanıcısına yanıt
    Unutmaya çalışırsan unutmazsın unutma sadece acını yaşa bak bi örnek vereyim bi insan düşün salonda yürürken serçe parmağını çarptı ve ilk 5 dakika çok ağrıdı diye bağırdı çağırdı millet bunu hor görmez bağırmak çağırmak acıması o adamın hakkıdır ama 5 dakikadan sonra 10 dakika daha susmazsan insanlar senden sıkılır ve aptal olduğunu düşünür çünkü abartırsın yani aynı bu şekildedir aşk acısı evet kötü bir olay o kadar zamanını geçirdiğin insanı kayıp ediyorsun üzül ama abartma sadece bunu bil yeter. Ve unutmanın tek yolu devam etmek bu kadar basit unutmaya çalışma çünkü beyin unutmaz bu da beynin sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Unutmaya çalışırsan unutmazsın unutma sadece acını yaşa bak bi örnek vereyim bi insan düşün salonda yürürken serçe parmağını çarptı ve ilk 5 dakika çok ağrıdı diye bağırdı çağırdı millet bunu hor görmez bağırmak çağırmak acıması o adamın hakkıdır ama 5 dakikadan sonra 10 dakika daha susmazsan insanlar senden sıkılır ve aptal olduğunu düşünür çünkü abartırsın yani aynı bu şekildedir aşk acısı evet kötü bir olay o kadar zamanını geçirdiğin insanı kayıp ediyorsun üzül ama abartma sadece bunu bil yeter. Ve unutmanın tek yolu devam etmek bu kadar basit unutmaya çalışma çünkü beyin unutmaz bu da beynin sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir.

Ne kadar güzel söyledin.
    Abartı tamamen, farkındayım. Ama insana rahat batıyor işte, rahat olunca, boş boş okul dışında bir stresi olmayan, yediği önünde yemediği arkasında bir öğrenciysen tabi beyin bir şeylerle meşgul olması lazım. Bunu da böyle şeyleri abartarak dolduruyor. Aşk tarih boyunca abartı olmuştur gerçi de herneyse. Sanırım haklısın hocam, düşünmemek , hayata devam etmek gerek sadece, biraz da zamana bırakmak. Gerçekten umudu kesmem gerektiğini düşünüyorsun değil mi?

• ''Cinsellik haric sevgili gibi''

Makalenin sonunda da aradigi erkek ben degilmisim, nasil olacak bu is diyorsun.

''Sevgili gibi'' dedigin sey tam olarak ne ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "cinsellik hariç sevgili gibiyiz aslında, ben ona, o bana ilgi şefkat gösterip, karşılıklı kadın-erkek ilişkisine dair egolarımızı da tatmin ediyoruz." diyerek sen durumu özetlemişsin zaten. ego tatmininden öte gitmez bu durum. arada sarhoş olup öpüşür koklaşırsınız. sen şuanda imkansıza sahip olma heyecanı ile boşlukta uçuyorsun, dokunuyor ama koklayamıyorsun, resmen hormonların tavan yapıyor. kalbin normal ritmini bırakmış 9 8 atıyor. aklın bedenin ruhun gözlerin başka birşey görmüyor... aynen bu durum değil mi :) kardeşim sen hiç canını sıkma, o kızı hayatından çıkarmadığın sürece sana mutluluk yok. neden mi? o şuan sülük gibi senin kanını emiyor. artık egosunu tatmin edemediğinde seni bir mendil gibi atacak. 34 yaşında bir kadın tam bir milf'tir ve seni afedersin donunda oynatır. sen daha körpesin, bu yüzden ego tatmin eder. ama yaşına uygun birini bulunca haydi yavrum güle güle. sevgilisine de seni kardeşi olarak tanıştırır, sende o sevgiliden dayak yersin senin yaşında olup aynı duyguları tekrar yaşamak vardı. ama büyüyünce geçiyor boşver. acılar iyidir..

Umudu kes oğlum napacaksın umutla
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockcash

"cinsellik hariç sevgili gibiyiz aslında, ben ona, o bana ilgi şefkat gösterip, karşılıklı kadın-erkek ilişkisine dair egolarımızı da tatmin ediyoruz." diyerek sen durumu özetlemişsin zaten. ego tatmininden öte gitmez bu durum. arada sarhoş olup öpüşür koklaşırsınız. sen şuanda imkansıza sahip olma heyecanı ile boşlukta uçuyorsun, dokunuyor ama koklayamıyorsun, resmen hormonların tavan yapıyor. kalbin normal ritmini bırakmış 9 8 atıyor. aklın bedenin ruhun gözlerin başka birşey görmüyor... aynen bu durum değil mi :) kardeşim sen hiç canını sıkma, o kızı hayatından çıkarmadığın sürece sana mutluluk yok. neden mi? o şuan sülük gibi senin kanını emiyor. artık egosunu tatmin edemediğinde seni bir mendil gibi atacak. 34 yaşında bir kadın tam bir milf'tir ve seni afedersin donunda oynatır. sen daha körpesin, bu yüzden ego tatmin eder. ama yaşına uygun birini bulunca haydi yavrum güle güle. sevgilisine de seni kardeşi olarak tanıştırır, sende o sevgiliden dayak yersin senin yaşında olup aynı duyguları tekrar yaşamak vardı. ama büyüyünce geçiyor boşver. acılar iyidir..

Başlarda haklısın da öyle bir kız değil. Yaralı, sorunlu destek alan bir kız terapistten yani donunda oynatır tarzı bir şey yok ve ileride de kullanıp atmayacağından eminim. Yine de hiç umut yok diyorsun değil mi? Yani bunun bile tadını çıkarmak lazım, gençlik ateşleri, haklısın bir bakıma. Acılar tekamülümüz için iyidir ders almasını bilirsek tabi.

quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

''Cinsellik haric sevgili gibi''

Makalenin sonunda da aradigi erkek ben degilmisim, nasil olacak bu is diyorsun.

''Sevgili gibi'' dedigin sey tam olarak ne ?

Yani sürekli beraber vakit geçiriyoruz, her şeyimizi biliyoruz, birbirimize ilgi gösteriyoruz,destek çıkıyoruz falan filan.

• kokusu mu sinmiş yastığına, uykuna gem vurmuş
    arzusu mu dinmiş yokluğunda, gözlerine perde düşmüş
    gizlice akan göz yaşında, yanakların suyunu çekmiş
    şarkısı mı bitmiş kulaklarında, gece yarısını çoktan geçmiş

anlıyorsun bitecek
    gözlerin renkten düşecek
    sancıların, henüz bir bebek
    gitgide büyüyecek

biliyorsun bitecek
    gözlerin yorgun düşecek
    yalnızlık, henüz bir bebek
    günden güne büyüyecek

bir mavi bisiklet mi kalmış, çocukluk rüyasında
    baska renk mi düşlemiş kalbin, kırmızı odasında....

• Yorumlarınızı daha bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo Diaz

Yorumlarınızı daha bekliyorum :)

Geçen zamanda değişen birsey oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trustem.111

quote:

Orijinalden alıntı: Ricardo Diaz

Yorumlarınızı daha bekliyorum :)

Geçen zamanda değişen birsey oldu mu?

Editte yazdığım bugün kısmı oldu da önemli bir şey yok, hala çoğu şey aynı.
  • fuckbuddy takıl hacı.

bence hatunun istediği bu.sen gerekli atraksyonu göstermeyince trip atan kezbanlara dönmüş olabilir.

şahsi fikrim operasyona çıkmandan yana.kolay gele
    20 yaşında bi ergenle bozuk para alış verişi bile yapmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trolenyum

Buraya yazdığıma göre ergen olduğumu düşündünüz haliyle ki kısmen doğru ergenlikten çıkamadığım pek fakat genelde olgun bir insanımdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trolenyum

20 yaşa ergen diyen ergendir
  • 18 e e girince bi anda ergenliğiniz bitiyo mu len ?siz ergenken de ergen değiliz diyorsunuz.

Genel olarak 12-21 yaş arası ergenlik dönemi olarak adlandırılır.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Ergenlik_d%C3%B6nemi

yürü git pis cahil
    bu yaşlar deli dolu yaşlar 14 yaşındayım herşeiyn farkındayım gibi bi yanlışla yaşamak mümkün.ben de olgundum ergenlikte ama bri ergendim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.