Şimdi Ara

3400 tlye kadar gaming notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar, Hp bilgisayarımın miladının dolmasından dolayı yeni bir notebook alıcam. 3400tlye kadar verebilme imkanım var. Aradığım özellikler ise;

-Beni en az 2-3 sene yolda bırakmayacak bir ekran kartı
    -Full HD çözünürlük
    -SSD olursa içinde büyük kolaylık olur
    -Arka aydınlatmalı klavye
    -Üst düzey ses kalitesi
    -Kaba tasarımdan uzak şık bir tasarım, mümkünse kasası plastik olmayan
    bir notebook bakıyorum ama bak bak karar veremedim.

Marka model olarak belirtirseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden, finallerde kolay gelsin.

• FaLaKacıBaşı kullanıcısına yanıt
    monster daha önce hiç kullanmadım ya da kullanan bir arkadaşım yok. türk markası sanırım ama desteği, satış sonrası hizmeti falan nasıldır ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frozian

monster daha önce hiç kullanmadım ya da kullanan bir arkadaşım yok. türk markası sanırım ama desteği, satış sonrası hizmeti falan nasıldır ki?

Servisi çok iyi o konuda kuşkun olmasın elindeki paraya alacağın en iyi makine
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLaKacıBaşı

quote:

Hocam ekran kartı vb. fiyatına göre çok iyi (msi) ile karşılaştırılırsa, ancak 16 GB ram koymak gerek ve üstüne 120 lik SSD ekleyince 4200 TL oluyor Notebook

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: %95

quote:

Orijinalden alıntı: FaLaKacıBaşı

quote:

Hocam ekran kartı vb. fiyatına göre çok iyi (msi) ile karşılaştırılırsa, ancak 16 GB ram koymak gerek ve üstüne 120 lik SSD ekleyince 4200 TL oluyor Notebook

Cihaz 3600 lira kendin yaparsan daha ucuza gelir 8 gb ram 200 120 gb ssd 200 etti 400 toplam 4000

• quote:

Selam arkadaşlar, Hp bilgisayarımın miladının dolmasından dolayı yeni bir notebook alıcam. 3400tlye kadar verebilme imkanım var. Aradığım özellikler ise;

-Full HD çözünürlük
    -Üst düzey ses kalitesi

Marka model olarak belirtirseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden, finallerde kolay gelsin.

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-apache-pro-ge60-2pe-495xtr-notebook-pmu318101

http://www.ebrarbilgisayar.com/gigabyte-p27gv2-tr002d-notebook-pmu326320

• quote:

Orijinalden alıntı: mrsheitan

quote:

Selam arkadaşlar, Hp bilgisayarımın miladının dolmasından dolayı yeni bir notebook alıcam. 3400tlye kadar verebilme imkanım var. Aradığım özellikler ise;

-Full HD çözünürlük
    -Üst düzey ses kalitesi

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-apache-pro-ge60-2pe-495xtr-notebook-pmu318101

http://www.ebrarbilgisayar.com/gigabyte-p27gv2-tr002d-notebook-pmu326320

MSI ge60 2pe hoşuma gitti kasa kalitesi olarak nasıl acaba? bi de bunu nerede gidip görüp alabilirim. sonuçta 2-3 sene elimin altında olacak bir şeyi görmeden almak pek içime sinmez

• Frozian F kullanıcısına yanıt
    Msı güzel usta bana göre sadece vatan pc satıyor fakat aşırı pahalıya satıyor...Orda gidip görebilirsin

• O fiyata kesinlikle gtx970mli bir notebook alınmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanGLR

O fiyata kesinlikle gtx970mli bir notebook alınmalı

o fiyata 970mli bi notebook nereden bulacagım ki :D
  • 3.599 tulpar t5 v4.1 arkadasim 3 4 gun once aldi gayet memnun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paralara şuanda alabileceğin en mantıklı cihaz budur (ince, hafif, tasarımı iyi olan ve ısınmayan)

http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9808

INTEL Core i7-4710HQ, 16GB RAM, 1TB HDD+8GB SSHD, Nvidia GTX860M 4GB, 15.6'' Full HD, Windows 8.1
  • StarForce kullanıcısına yanıt
    Piyasada 980-970m kartlar var ve geçen gün 965m kartlar tanıltıldı. Bu yüzden 860m kartlı cihaz almayın tavsiye etmem. Bende bu sebepten dolayı 860m almadım 965m kartları bekliyorum

• Nasıl fark yok hocam 870m kartı ile kafa kafaya bazı oyunlarda bu kartı bile geçiyor, 860m kartı bile düşünemiyorum Benim fikrim bu yönde 860m kartı almadım sırf 9xx serilerini beklemek için. Yinede alacak kişinin kararı tabi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhny

Nasıl fark yok hocam 870m kartı ile kafa kafaya bazı oyunlarda bu kartı bile geçiyor, 860m kartı bile düşünemiyorum Benim fikrim bu yönde 860m kartı almadım sırf 9xx serilerini beklemek için. Yinede alacak kişinin kararı tabi

Cok özür diliyorum ben yanlış Bakmışsım gerçekten arada bayağı fark var ama ben bekleyemeden gtx860mli bir şey alacağım heralde.29 - 39 .10 fps fark var bf4de ama beklemem

• Ekim-Kasım arası monster düşünüyordum abra a5 860m cihazı. Baktım yeni kartlar gelecek 200-300 lira daha pahalı olacak denildi en iyisi beklemeye karar verdim sonuçta ekran kartı değişmiyor çoğu cihazlarda almışken iyisini almak lazım benim fikrime göre hala da bekliyorum mart gibi stokta olur sanırım. Msı yeni cihazını tanıttı ge62 ona da bakabilirsiniz. Kısaca 965m kart testlerde 870m kartla kafa kafaya yarışıyor

• quote:

Ekim-Kasım arası monster düşünüyordum abra a5 860m cihazı. Baktım yeni kartlar gelecek 200-300 lira daha pahalı olacak denildi en iyisi beklemeye karar verdim sonuçta ekran kartı değişmiyor çoğu cihazlarda almışken iyisini almak lazım benim fikrime göre hala da bekliyorum mart gibi stokta olur sanırım. Msı yeni cihazını tanıttı ge62 ona da bakabilirsiniz. Kısaca 965m kart testlerde 870m kartla kafa kafaya yarışıyor

Tipi mükemmelmis hocam :)

• Amerika'da 1299$ dan satışa çıkmış sanırım yanlış hatırlamıyorsam.. Forumda MSI bölümünde yazıyor bilgiler ve detaylı resimleri mevcut 1 aya kadar bizim ülkeye gelir diye umuyorum fiyatı tahminen 3200-3500 TL arası bekliyorum.. Cihazın soğutma sistemide iyi resimlere bakarak görebilirsiniz 2 tane fan gözüküyor yanlarda

• quote:

Ekim-Kasım arası monster düşünüyordum abra a5 860m cihazı. Baktım yeni kartlar gelecek 200-300 lira daha pahalı olacak denildi en iyisi beklemeye karar verdim sonuçta ekran kartı değişmiyor çoğu cihazlarda almışken iyisini almak lazım benim fikrime göre hala da bekliyorum mart gibi stokta olur sanırım. Msı yeni cihazını tanıttı ge62 ona da bakabilirsiniz. Kısaca 965m kart testlerde 870m kartla kafa kafaya yarışıyor

baktım da şimdi gerçekten çok hoş duruyo hani tam istediğim gibi. ama 1300 $'dan satışa çıkacakmış. tlye çevirirsek 3bin tl gibi bir fiyata tekabil ediyor. tabi bu türkiyede daha pahalı olur 3300 gibi falan ama benim bekleyecek çok da zamanım yok açıkçası :( bilgisayar bağımlısı biri için 2 ay bilgisayarsızlık yeterince zor geldi bana

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.