Şimdi Ara

341. DÖNEM (AĞUSTOS 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.052
Cevap
10
Favori
605.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seyiss

quote:

Orijinalden alıntı: İlteriş Kutluk Kağan

Bir de arkadaşlar saçlari nasil kestirdiniz, üç numara istenmiyormuş, o zaman nasil kestiricez

2 gün önce istemeye istemeye 3 numaraya vurdurmuştum ...aynaya bakınca maymun görür gibi oluyodum..sonra saatler içinde alıştım..bugün yine berbere gittim saçlar 1 numara ...tavsiye ederim baya havadar oluyo..

cok kısa yav o da:D

• quote:

Orijinalden alıntı: styldodgy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: styldodgy

quote:

Bir de arkadaşlar saçlari nasil kestirdiniz, üç numara istenmiyormuş, o zaman nasil kestiricez

asker traşi yap onlar isterse kestirir zaten dahada mantik yok biliosunuz askeriyede ama saçlara ellemeden giderseniz o engamede buz gibi su altinda lavaboda kafa yikama sorunu sizi bekliyor olacak buda sıkıntı siz gidin asker traşi olun birlige teslim olun..

asker traşi dediğimiz nasil oluyor üç numara heryer şeklinde değilmi, bunu ,istemiyormuş askeriye.

yanlar ve arka 3 numara, üst taraf 4 numara mi yapayim, şimdi gidicem berbere

vala ben gittimde asker traşi yapip gittim kimse bişey demedi onun dişinda orda standart makine ile giriyorlardi her yer ayni oluodu belki işte ustda şekil falan verirsin tipe onun dişinda hani zaten resim var berberlerde tip bu diye fauller ve ense çok onemli oralar güzel olsun yeter üstte kisa olsun boyle yap bence karar senin tabi

arkadaşlar şimdi asker traşi derken net olarak numara verseniz :)

yanlar 2 üstler 3 numara mi

ya da yanlar 3 numara üstler 4 numara mi nedir

berberin eline birakmayim, şimdi heryeri 3 numara filan keser.

• quote:

Orijinalden alıntı: seyiss

quote:

2 gün önce istemeye istemeye 3 numaraya vurdurmuştum ...aynaya bakınca maymun görür gibi oluyodum..sonra saatler içinde alıştım..bugün yine berbere gittim saçlar 1 numara ...tavsiye ederim baya havadar oluyo..

eski kamuflajlarla birleşince daha igrenç duruodu saçlar kesik falan ama yeniler guzel nede olsa cemil ipekçi tasarimi

• ben 1 numara yaptırdım hiç saç kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodocuk34

quote:

Orijinalden alıntı: ghostplayer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ghostplayer

quote:

Arkadaşlar ehliyet ve kredi karti götürmeye gerek var mi.

Ben şimdilik sadece kimliğim ve bankamatik kartimi götüreceğim, tugayda iş bankasi atm varmiş (59. topçu tugayi erzincan)

kredi kartı götürmene gerek yok ama ehliyetini mutlaka götür birde alayda bulunan bankanın bankamatik kartını yanında bulundurman yeterli olacaktır.

ehliyet çok elzem mi, ne sebeple lazim olur.

şöför seçmeleri yapılırsa lazım olabiliyor...

kısa dönemleri soför yapmıyorlar ehliyetlerinizi götürün ama vermeyin .

o zaman ne için ihtiyaç olacak ehliyete?

• bu asi olayi cok canimi skiyr bnim alerjim war bi sorum olckmi we nsl olcz asiyi ayni andami manisada durum nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın bu saatlerde burası Taklamakan Çölü gibi kalacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogancaglar1987

quote:

Orijinalden alıntı: kullanici adi

sınıfı BAKIM
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı
    ETİMESGUT ANKARA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri K.K. Loj. K.lığı Müht. K. 1'inci Müht. Blg. 16'ncı Müht. Bl. K.lığı
    GELİBOLU SİVRİTEPE ÇANAKKALE

kardeş beni eklesene msn'den any_user@hotmail.com pm atamıyorum sana bu telefon aktivasyonundan dolayı.bu arada önüne gelen geliboluya sürgün yeri diyor yandık sanırım.

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı BAKIM
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi Zh. Brl. Okl. ve Eğt. Tüm. K.lığı
    ETİMESGUT ANKARA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri K.K. Loj. K.lığı Müht. K. 1'inci Müht. Blg. 11'inci Müht. Bl. K.lığı
    HADIMKÖY SANCAKTEPE İSTANBUL

etimesgut hakkında bişeyler öğrenebidiniz mi ?nasıl bi yer? komutanları nasıl?

• Direk 3 numara yaptırdım heryerı once baya bı yadırgıyosunuz ama 2 gun gecınce yakıstıgını hııssedıyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mirulusoy

çok kısa kestirmeyin saçlarınızı gerek yok...kestirmeyip gelenlerde acemi kasaplar tarafından traş edildi bizim orda...
    havaalanında olurum demeyin 100 liraya kadar paranızı alırlar...

bizim şube başkanı kıdemli başçavuştu uzun dönemlere etmediği hakaret yoktu lakin bir tek kelime bana etmedi ki kısa dönemleri hiç sevmezdi...

ağırlığınızı koyun hakkınızı aramayı bildiğinizi var sayıyor ordaki komutanlar...

hiç aklınıza gelirmi bir komutanın lütfen arkadaşlar sıraya geçin diyeceği....bize diyorlardı...

o lütfeni lafın gelişi diyorlar,2-3 kere tekrarlat bakalım neler oluyor orada

• quote:

Orijinalden alıntı: Norman Cook

Yarın bu saatlerde burası Taklamakan Çölü gibi kalacak

in cin top oynayacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: winchester07

quote:

Orijinalden alıntı: Norman Cook

Yarın bu saatlerde burası Taklamakan Çölü gibi kalacak

in cin top oynayacak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: oskis

bu asi olayi cok canimi skiyr bnim alerjim war bi sorum olckmi we nsl olcz asiyi ayni andami manisada durum nasil

aynen benim de bünyem çok alerjik napacaz bilmiyorum.
  • arkadaşlar herkese hayırlı tezkereler allah hepimize yardım etsin iyi insanlarla tanışmayı nasip etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

quote:

bu asi olayi cok canimi skiyr bnim alerjim war bi sorum olckmi we nsl olcz asiyi ayni andami manisada durum nasil

aynen benim de bünyem çok alerjik napacaz bilmiyorum.

wlaaa ogle ya bide aşinin tarifine bakarmisiniz insanin olasi gelmez
    Ustunuzu ciplak sekilde siraya giriyorsunuz, 2-3 masanin onunden gececeksiniz (buralarda eger sagliginizla ilgili bir durum varsa soyleyebilirsiniz). Daha sonra karsiniza bir sandalye ve her iki yaninda ellerinde steril eldiven giymis 2 asker cikiyor! aralarina oturuyorsunuz. 2 kolunuza ayni anda askerler igneyi vuruyorlar. toplam 10 saniye suruyor islem. disaridan bakildiginda dehset bir goruntu versede, ne olup bittigini anlamadan islem bitiyor.
    Askerlerin elleri haifif sagolsunlar hafif pratik yapmislar Yanliz ignelerde zaten cok ince ve kucuk. Bu yuzden aci falan duymuyorsunuz. Yanliz yaniniza kolonyali mendil alin. Cunku genelde asidan sonra herkesin kolu kaniyor. Orada kenarda duran pamuk paketinden alacaginiz bir parca pamuk, kolunuzun steril olmasina yetmeyecektir!

• quote:

aslinda sag sol penalti gol deyimi gibi ayni anda 3 adet vuruyorlar ilk sag tarafa 2 adet asi oluon sira ile sonra solada 1 adet vuruolar eger senin sıkıntın alerjin falan varsa soyle kesin sıkıntı yaşama vuruldum deyip imza atan ama vurulmayanlarda oluodu yada boyle yaparsin duruma bak işte uzun donemlere gore daha mantikli oluo onlarda sandalyeye oturtuolar ayni anda sokuolar igneyi işkence resmen bizde sıkar oyle yapmalari yapamiolarda zaten adam gibi sırayla siz orada herzaman ondesiniz yeterki akilli davranin egitiminizi komutanlara yansitin kafaniz rahat 155 gun gecirip gelin gaza gelmeyin kim ne derse desin poset moset alimunyum falan sallamayin mahkemede rutbe geçsede yinede başa bela almayin..hayirli tezkereler tekrar sorulara soruldugu surece cvp vermeye devam ederim bilginize..

• arkadaşlar ehliyet götürelim mi allah aşkına birisi son noktayı koysun mantıklı bir açıklama yapsınç ehliyet elimde aptal aptal etrafa bakınıyorum yardım pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

quote:

Orijinalden alıntı: talha_27

quote:

Orijinalden alıntı: august09

quote:

1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    MANİSA

Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 1'inci P. Eğt. Tug. 8'inci P. Eğt. A. 1'inci P. Eğt. Tb. 5'inci P. Eğt. Bl. K.lığı
    - MANİSA

gittigim yerde kalicam nasil bir yer burasi giden varmi dha onceden ikiside ayni yerdemi?

benim de aynı bilgi alabildin mi? çoğu oradan kıbrıs'a geçiyor ben de manisa'da kalıyorum branş ingilizce öğrt. acaba usta da ders vs verebilir miyim ki?

ben de orada kalıyorum benim branşta kimya öğrt. inşallah komutan çocuklarına ders veririz

Manisa'da kalanlar eğitim çavuşu olacağı için bol bol acemilerle uğraşacaksınız nöbet tutacaksınız.Boş zamanınız olursa çok istediğiniz dersi verirsiniz

telefon olayina sevindim cok onemliydi benim için nişanlimla rahat konusmam lasimdi zaten tşkler bilgileriniz için kaç gün acemilik eve gelip gitmeye kaç gün var 2 günmü yol izni veriyorlar

Biz üç gün yol izni almıştık.Kıbrıs'a yol üç gündür dönüşte de üç gün alınır.

girişte filan başkasi bişyler anlatmiş telefon filan cok yogun acayip zorlu filan die anlatmiş sen nemzan gittin bro bide şunu incelersen dedigimi anlarsin
    http://1-piyade-er-egitim-tugay-komutanligi.blogspot.com/2009/03/1-piyade-er-egitim-tugay-komutanligi.html

• quote:

Orijinalden alıntı: kratostol

arkadaşlar ehliyet götürelim mi allah aşkına birisi son noktayı koysun mantıklı bir açıklama yapsınç ehliyet elimde aptal aptal etrafa bakınıyorum yardım pls

eger subede ehliyetim var dedinse vermek gerekiyor şöför yapacaklar ise yani eger seçmek isterseler soruolar sen kabul edersen çogunlukla olmaz kisa donemden sofor ondan sonra seni şöför yapiolar kaybolma riski oldugu için ben tavsiye etmiyorum devremin 10 dk içinde kayboldu evraklar içinde zarflarda hep kimlikler ust uste toplanirken kaybolmustu ve diger bi yonde millet izin alir donerim eve araba kullanirim die vermiolar ehliyeti ben olsam goturmem ama subede var diye belirtmen sıkıntı olurmu muamma hani askeriyede ayni birlikte bile takimlar degişior kurallari çok saçma ama hani bende umursamiolardi senin gidecegin yer başka olur seni yanliş yönlendirmekte istemem mantiktan uzak bir aleme daliosunuz nede olsa

• valla bana poşet diyenin kafasına geçiririm poşeti. Kuzey Irak sınırında ki poşetle sahil kenarlarında ki poşetler bir mi? eşit askerlik dedikleri bu olsa gerek.
  • 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.