Şimdi Ara

341. DÖNEM (AĞUSTOS 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (364. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.052
Cevap
10
Favori
605.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mekanika

quote:

Orijinalden alıntı: senefro

quote:

quote:

ben şöför değilim ama biçok arkadaşım oldu. Benim de ehliyetim ve şöförlüğüm vardı ama seninle aynı çekincelerden şöför olmak istemedim. Çünkü aracı sana zimmetliyolar ve hatalı olduğun kazalarda ya da bi parça kaybolduğunda sen cebinden ödüyosun. Ama ehliyetini yine götür bence, ama verme. Elinde sivil kimlik bulunsun. Bu arada eğer şöförlüğüne güveniyosan bence ol, çünkü şöförlük nispeten daha rahat asayişe ya da muhafıza göre falan...

peki abi söforlükle ilgili mülakat veya diğer görevler(yazıcılık,vs.) ile ilgili mülakat mı.oluyor. mesela ehliyeti olanlar kimler..nasıl soförlüğün iyi mi falan gibi mi
    mülakat oluyor.

Ayrıca bu mülakat veyas soförlükle ilgili görev verilmesi ustalıktamı olacak . çünkü acemilik zaten kısa süre, orada zaten anca selam verme yürüyüş,duruşlar vb şeylerle geçmiyormu..bunlar dışında birde askerlere soförlük eğitimi veremezler herhalde acemikte..yani olunacaksa soför ustalıkta mı olunur

bizde nasıl oldu onu anlatayım. Ustaya gittik, direk ehliyeti olmayanları bi de görünür yerinde dövme ve jilet izi olanları ayırdılar, kalanların hepsine potalsiyel şöför gözüyle bakıyolardı. Bi de benim gibi yapamayacağına ikna edebilenleri ayırdılar. Ama bazıları istememesine rağmen eğitime alındı. Kalanlar 8 gün eğitim gördüler, psikoteknike falan girdiler, buralarda başarılı olanlara askeri şöför ehliyeti verildi ve bundan sonra dağıtıma çıktılar, bense şöför eğitimine kalmadığım için direk kura çekip dağıtıma gittim.

abi soförlük görevini ksbul etmemek için nasıl zorladın..hıc kullanamıyorum cart curt salladın mı

birde ustalık a başlarken 4 ay sure var zaten askerligin bitmesine, orda 1 ay artık ordakı kullanacağımız araçlar ile kurs verseler falan.. sadece 3 ay soförlük için bizi yapacaklar..gerçekten uzun dönemlere vermek bu görevi daha iyi ama ,demekki ihtiyaç var..
    artık bu konu ile ilgili son sorum:

şoför olanlar ne görev yaptılar ..sallıyorum hep kışla içindemi kaldılar yoksa bazı operasyonlara mı gittiler..yoksa kargo erzak taşıma gibi işler mi yaptılar..ben mesela hatayda oalcağım ustalıkta orda şoför olursam, tehlikeli bölgelere gidermiyim araçlar ile...tahminin nedir

şöförlük eğitimi bi ay değil 8 gün.
    Ben ehliyetim var ama tecrübem yok dedim, bi de konsantrasyon eksikliği var kesin kaza yaparım dedim tamam dediler:)
    Sadece kışla içinde kalmıyolar, devriyeye falan gidiyolar bizimkiler. Yani dış görev var.

• quote:

Orijinalden alıntı: immeLmann

aha poşetlerden ses yok... telaş başladı tabi.. allah utandırmasın.. hepinize hayırlı teskereler...

Ben daha hava alanindayim, teslim olana kadar tel yanimda olcak:) son sivil saatler hatta birligin onunde foto cekip upload geyigine girebilirim:p
  • Ben de birazdan çıkacağım havaalanına gitmek üzere. Şimdiden tüm tertiplere hayırlı tezkereler.

Aksekiiiiiii bekle bizi...
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ben şöför değilim ama biçok arkadaşım oldu. Benim de ehliyetim ve şöförlüğüm vardı ama seninle aynı çekincelerden şöför olmak istemedim. Çünkü aracı sana zimmetliyolar ve hatalı olduğun kazalarda ya da bi parça kaybolduğunda sen cebinden ödüyosun. Ama ehliyetini yine götür bence, ama verme. Elinde sivil kimlik bulunsun. Bu arada eğer şöförlüğüne güveniyosan bence ol, çünkü şöförlük nispeten daha rahat asayişe ya da muhafıza göre falan...

peki abi söforlükle ilgili mülakat veya diğer görevler(yazıcılık,vs.) ile ilgili mülakat mı.oluyor. mesela ehliyeti olanlar kimler..nasıl soförlüğün iyi mi falan gibi mi
    mülakat oluyor.

Ayrıca bu mülakat veyas soförlükle ilgili görev verilmesi ustalıktamı olacak . çünkü acemilik zaten kısa süre, orada zaten anca selam verme yürüyüş,duruşlar vb şeylerle geçmiyormu..bunlar dışında birde askerlere soförlük eğitimi veremezler herhalde acemikte..yani olunacaksa soför ustalıkta mı olunur

bizde nasıl oldu onu anlatayım. Ustaya gittik, direk ehliyeti olmayanları bi de görünür yerinde dövme ve jilet izi olanları ayırdılar, kalanların hepsine potalsiyel şöför gözüyle bakıyolardı. Bi de benim gibi yapamayacağına ikna edebilenleri ayırdılar. Ama bazıları istememesine rağmen eğitime alındı. Kalanlar 8 gün eğitim gördüler, psikoteknike falan girdiler, buralarda başarılı olanlara askeri şöför ehliyeti verildi ve bundan sonra dağıtıma çıktılar, bense şöför eğitimine kalmadığım için direk kura çekip dağıtıma gittim.

abi soförlük görevini ksbul etmemek için nasıl zorladın..hıc kullanamıyorum cart curt salladın mı

birde ustalık a başlarken 4 ay sure var zaten askerligin bitmesine, orda 1 ay artık ordakı kullanacağımız araçlar ile kurs verseler falan.. sadece 3 ay soförlük için bizi yapacaklar..gerçekten uzun dönemlere vermek bu görevi daha iyi ama ,demekki ihtiyaç var..
    artık bu konu ile ilgili son sorum:

şoför olanlar ne görev yaptılar ..sallıyorum hep kışla içindemi kaldılar yoksa bazı operasyonlara mı gittiler..yoksa kargo erzak taşıma gibi işler mi yaptılar..ben mesela hatayda oalcağım ustalıkta orda şoför olursam, tehlikeli bölgelere gidermiyim araçlar ile...tahminin nedir

şöförlük eğitimi bi ay değil 8 gün.
    Ben ehliyetim var ama tecrübem yok dedim, bi de konsantrasyon eksikliği var kesin kaza yaparım dedim tamam dediler:)
    Sadece kışla içinde kalmıyolar, devriyeye falan gidiyolar bizimkiler. Yani dış görev var.

Senefro sen nobettesin yine sanirsam:) super sistem...

• quote:

Orijinalden alıntı: zaferisbb

Arkadaşlar yanımızda fotoğraf götürebiliyor muyuz sonuçta uzak olucaz sevdiğimiz kişilerden. Ankara il jandarma komutanlığı na teslim olucam 1 gibi

^^

götürebilir miyiz ?
  • Son mesajımı atiyorum herkes Allaha emanet olsun ankara mamak mebs okulu beni bekler gorusmek uzere hayirli tezkereler.
  • herkese hayirli teskereler arkadaslar,Allaha emanet olun.
  • vay be 341 lerde kışlanın yolunu tuttu bir 337 olarak hepinize hayırlı tezkereler diliyorum ben daha dün alabildim tezkereyi gerçi :D
  • küçükyalıya 1 gibi gidicem kalabalık var mı herkese hayırlı teskereler... 341 Y.D subay..
  • Herkese selam, öncelikle hazıylrı teskereler diliyorum. tek yapmanız gereken sabretmek. Acemilikten sonra usta birliği olarak 9. hudut taburu subatan/KARS'a gelecek olan varsa özelden mesaj atsın yardımcı olmaya çalışıyım. 339. KD olarak şu an orda askerlik yapıyorum şafak 33.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gosphe11

vay be 341 lerde kışlanın yolunu tuttu bir 337 olarak hepinize hayırlı tezkereler diliyorum ben daha dün alabildim tezkereyi gerçi :D

hayırlı olsun darısı bızım basımıza . bakalım bızde pazartesı bırlıge teslım olucaz hakkımızda hayırlısı
  • darısı benim başıma bende daha yeni tecil ettirmiştim

31/05/2013 tarihine kadar

hepinize hayırlı teskereler
  • En son ben teslim olacam sanırım hala evdeyim..izmitten tuzlaya gitmek pek zor olmayacak =) çok fecii yagmur yagıyor oda şansımıza artık..Hadi herkese iyi teskereler yedek subaylık çıksada gönlümüz kısa dönemlerle...
  • sayın dedelerimiz son bir kez sormak istiyorum telefondan tam sayfalara bakmak zor oluyor yada alıntı yaparsanız çok makbule geçecek askeriyeden bize verilen eşyalar neler çok eşya götürmek istemiyorum şimdiden çok teşekkür ederim
  • bileciğe gelecek olan arkadaslar .. hayirlisi olsun.. yerinizi söylim. 2.tabur 3. bölük.
    337 ksd olarak elimizden gelecek bi şey varsa sakınmayız. akşama sizi ziyarete gelecez haberiniz olsun :D saglicakla kalin..
    ha bu arada bol bol sigara ve çakmak stoku yapın. dişaridan başka bişi almayin. :))
    şafak 34 !! torunlarr !! =)))
  • vay be öksüz kaldı bu başlık hey gidi torunlarım hey ne stress ne sıkıntı ne heyecan vardır şimdi sizde gönlünüzü ferah tutun dedeniz gözlerinizden öper 329.KD Süloğlu/EDİRNE Çılgın manga komutanı
  • arkadaslar şimdi nişanlım aradı kamuflajın gömlek kısmı çok küçük olmuş. dışarıda 3xl falan bulabilir miyim ?? nereden lütfen tecrübeliler yardım etsin istanbuldayım.
  • Torunlar geldi bugun,alay bi anda kalabaliklasti :) 84 kisi burda acemilik yapacak,su anda kogusta onumde sira olmus vaziyette bekliyorlar yatacak yerlerini :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi neler düşünüyorlardır kimbilir Yarın 341ler için 1 ay gibi geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozbirik

Torunlar geldi bugun,alay bi anda kalabaliklasti :) 84 kisi burda acemilik yapacak,su anda kogusta onumde sira olmus vaziyette bekliyorlar yatacak yerlerini :)

4 ay önceki halim geldi şimdi aklıma, ne kötü bi gündü öyle...
  • 
Sayfa: önceki 362363364365366
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.