Şimdi Ara

341. DÖNEM (AĞUSTOS 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.052
Cevap
10
Favori
605.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sliceoflife

arkadaslar şimdi nişanlım aradı kamuflajın gömlek kısmı çok küçük olmuş. dışarıda 3xl falan bulabilir miyim ?? nereden lütfen tecrübeliler yardım etsin istanbuldayım.

Asker malzemecilerde bulunabilir.fakat alayda değiştirmeyi denesin
  • quote:

arkadaslar şimdi nişanlım aradı kamuflajın gömlek kısmı çok küçük olmuş. dışarıda 3xl falan bulabilir miyim ?? nereden lütfen tecrübeliler yardım etsin istanbuldayım.

Bende nisanlimin profilinden msj yaziyorum, en rahat kadikoy carsisina in, ordan bulursun, bulamasan bile yonlendirirler...
  • disardan gelen malzeme sikinti yaratabilir ucunda olum yok,soylesin komutanina degistirirler ;)
  • Tüm arkadaşlara sorunsuz bir askerlik diliyorum. Amasya 15. piyade tugayın da , 26.Ağustos yemin töreni ve ayni gün usta birliğinize dağıtım yapılacak denilmiş. Bayram öncesi burdan çıkışınız yapılacak, dağıtımı eylülün 2. haftasına bırakmıyacağız demişler. 2 hafta acemilik , hemen yemin ve dağıtım. Ben pek inanamadım ama inşallah öyle olur. Başka birliklerdeki arkadaşlar da bilgi edinince yazabilirlerse çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAHROCK

quote:

Orijinalden alıntı: adkisa

İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi SERİNYOL 121'İNCİ J.EĞT.A.K.LIĞI/HATAY
    SERİNYOL HATAY
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri J.ASYŞ.KOR.K.LIĞI/VAN
    VAN

arkadaşlar sayenizde hataya direkt bilet bulamadım adanadan aktarma yapacağım ama daha ucuza geldi uçak olmasına rağmen.
    Bir sorumda ben biyoloji öğretmeniyim yaş 30 van da mehmetçik dershanelerine verme ijtimalleri var mı beni.

aynı yerde askerlik yapıcaz acemilikte ve ustalıkta

Arkadaslar tamda sizin kombinasyonunuzda 339.ksd olarak askerlik yapiyorum. ben mimarim burada istihkam takiminda insaat isleriyle ugrasiorum. benimle birlikte buraya gelen sosyal bilgiler ogretmeni bir arkadas var. once onu dershaneye verdiler ama yazin kapali oldugu icin simdi misafirhanede resepsiyonda duruyor. van gordugunuzde belki cok hosunuza gitmemistir bende ayni seyi hissetmistim ama merak etmeyin guzel ve rahat guvenli bir askerlik yapacaksiniz. sizin dusunmeniz gereken yer serinyoldur:) 50 derecelik bir cehennem amfilerin arkasinda sokakta dus yapmaya hazir olun. daha detayli bilgi isterseniz yine gorusuruz ben su an vandayim. simdiden hayirli teskereler.

• quote:

askeri malzeme satılan yerlerde genelde kamuflaj da satılır. ama bence içerden halledebilir durumu komutanlarla filan konuşup. Bizde çok sıkıntı çekenleri değiştirmişlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: duga999

quote:

askeri malzeme satılan yerlerde genelde kamuflaj da satılır. ama bence içerden halledebilir durumu komutanlarla filan konuşup. Bizde çok sıkıntı çekenleri değiştirmişlerdi

komutana söylesin değiştirir. bizde adam komutana kepim küçük geldi kafamı sıkıyo dedi, komutanda başka birine büyük gelen birinin kepiyle değiştirdi, bunda sıkıntı olmaz halledilir.

bu arada tüm 339 ve 341 lere 337KD dedenizden hayırlı tezkereler dilerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: sawfor3

quote:

Orijinalden alıntı: duga999

quote:

komutana söylesin değiştirir. bizde adam komutana kepim küçük geldi kafamı sıkıyo dedi, komutanda başka birine büyük gelen birinin kepiyle değiştirdi, bunda sıkıntı olmaz halledilir.

bu arada tüm 339 ve 341 lere 337KD dedenizden hayırlı tezkereler dilerim..

şöyle bir sıkıntı var ki hiç umursamamışlar. zaten en büyük bedeni ne kadardır sonuçta üst kilo sınırı var ya. 57c diye saçma sapan bir beden vermişler araştırdım ama neye denk onu bile bulamadım.

• En berbat günü şu an yaşıyolar :)

Oyy oyyy oyyyy... :)
  • sayın 341 ler bu parça sizlere

Eledim eledim höllük eledim
    Aynalı beşikte canan bebek beledim
    Büyüttüm besledim asker eyledim
    Gitti de gelmedi canan buna ne çare
    Yandı ciğerim de canan buna ne çare

Bir güzel simâdır aklımı alan
    Aşkın sevdasını canan sineme saran
    Bizi kınamasın ehl-i din oğlan
    Gitti de gelmedi canan buna ne çare
    Yandı ciğerim de canan buna ne çare
  • 341 ler şanslılar. askerliklerinin ilk günleri haftasonuna geldi. cts ve pazar komutanlar fazla üzerlerine gelmez. adaptasyon kolay olur.
  • bugun bayaa yardirdilar ama yarin esofmanli iniyorlar asagi :) ordu jimnastigi tufeksiz hareketler serisi onlari bekliyor yarin :)
  • 6 aylıkların işi kolay her tarafı ordu jimnastiği olsa nolur da,komando yedeksubay olarak gidenler daha uzuuun süre şoku atlatamayacaklar:d
  • Arkadaslar, ben nisanlimin hesabindan yaziyorum suan, bu gece tuvalet nobeti vermisler, mumkun mu bu ya?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla koguş nöbeti olur benim bildiğim tuvalet nöbeti diye birsey yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerbb

valla koguş nöbeti olur benim bildiğim tuvalet nöbeti diye birsey yok..

bildiğin tuvalet nöbeti bekleyeceğim dedi.
    şaşırdım bende. aklımda kaldı. 2-4 tuvaletin başında bekleyecekmiş.

bi de bi sorum olucak size,
    yemin törenleri 26sında olacakmış,
    o zamana kadar gidilmeli mi? görülmeli mi?
    kimileri gitme etme diyor, kimileri gitmelisin diyor,
    haftaya görüş günü var dedi, cmt ve pazar 2şer saatten dedi. gel de dedi.
    ama bi fikir almak istedim.
    bana kalsa her an gitmek istiyorum ama ona iyi gelir mi... asıl merakım bu..
  • gitmenin kötü bir etkisi olacağını düşünmüyorum.ama tabiki kişiden kişiye değişir bu durum..
  • quote:

gitmenin kötü bir etkisi olacağını düşünmüyorum.ama tabiki kişiden kişiye değişir bu durum..

bende öyle düşünüyorum da, her kafadan bir ses...
    o da her hafta gel dedi bana gitmeden.
    gittiğinde de geleceğim günü sordu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: brt87

quote:

gitmenin kötü bir etkisi olacağını düşünmüyorum.ama tabiki kişiden kişiye değişir bu durum..

cagırdıysa gıtmelısın bence ınsan cok cabuk ozluyor sevdıklerını askerde fırsatınız varsa kacırmayın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VadamadaFaka

quote:

Orijinalden alıntı: brt87

quote:

cagırdıysa gıtmelısın bence ınsan cok cabuk ozluyor sevdıklerını askerde fırsatınız varsa kacırmayın..

Evet, bende boyle dusunuyorum... De iste fikirlerinizi almak istedim tecrubelilerden :) kotu de etkilemesini istemedigimden. Psikoljiyi cozemedigim icin.

• 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.